- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsébeti
tag
válasz
scyllarus #234 üzenetére
Tudom, de halvány gőzöm sincs, hogy melyik névjegy hol is van letárolva. A nagy része az biztos, hogy a telefonomon van, de hogy melyik milyen helyen azt nem tudom. Most a nézetekben az "összes névjegy" szerepel, és nem tudom, hogy hogy tudnám szétválasztani őket, hogy a csoportokat önmagukban lássam, de még így is sok átfedés van köztük...
Szóval nagy a kavar.. én meg elvesztem ebben... -
Erzsébeti
tag
válasz
scyllarus #232 üzenetére
A telefonomban.
Nem nagyon értem a kérdést.
A telefonomban lévő telefonszámokat-neveket szeretném szerkeszteni, és ehhez keresek megoldást, hogy ne a telefonomban kelljen ezt végignyálaznom, hanem a PC-men.Most úgy állok, hogy meg vagyok úgy kavarodva, mint malac a jégen...
-
Erzsébeti
tag
válasz
scyllarus #220 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos nem sikerül.. mert akárhogy is kavarok nem tudok rájönni, hogy hogy kell ezt az egészet levezényelni...
Belépek a névjegyek közé a telefonon (van kb. 280 névjegy) és a telefonon a bal alső készülékgomb megnyomására előjön egy menü, majd ezen kiválasztom a importálás-exportálás-t. Utána kiválasztom azt, hogy exportálás tárhelyre ekkor felajánlja, hogy Névjegyek_002.vcf ként elmenti a telefonomra egy emulált helyre a vcf file-t amit meg is találtam a telóban. Ekkor ezt a filet elküldöm a Drive-ra ami ott meg is jelenik ahogy elvileg kell.
De amint ráklikkelek akkor meg is nyitja nekem egy progival (mindegy, hogy melyik ez az alapértelmezett hozzá) De csak kizárólag 1 db névjegyet látok, nem többet. A vcf file mérete kb 266 Kb.Megpróbáltam az egészet a telón valahogy kijelölni, de nem jöttem rá, hogy hogy tudnám a teljes listámat kimenteni, és utána megszerkeszteni, majd visszatölteni a telóra.
Csak ez a fránya 1 db névjegy van a file-ban
De az sem az első a névsorban, így azt sem tudom, hogy miért pont azt az egyet exportálja, és nem az egész névjegyalbumomat.Mi a fenét rontok el?
-
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Bocsi de nem láttam jobb fórumot ehhez a problémához de gondolom tudtok segíteni.Egy sima S3 asom van, és szeretném a névjegy-telefonszámokat rendezni javítani stb...
Felraktam a KIES programot, de nem találok benne ilyen funkciót. Mit javasoltok? Mit tegyek? Biztos van rá valami megoldás, hogy a PC-men tudjam ezeket kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest