Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Diesel38 #1436 üzenetére
Küldtem nekik egy nagyon csúnya levelet.
A sztorimhoz annyi, hogy bár nekem van egy S22U készülékem de a samsung weboldalán rendeltem másikat is okosórával és 10% kedvezménnyel, amit ajándékba szántam volna a páromnak, de b+ ezek nem küldik... Nyilván ebből nem lesz ajándék így. Régebben a másik topicban örömködtem, hogy 1 nap alatt csomagolás alatti státuszon állt a megrendelés, de azóta visszafejlődött rendelés leadásra. Persze pár napja telefonon belehazudott az arcomba az ügyintéző, mert már azt látta, hogy csomagolják és hamarosan megkapom. Ja, csomagolják a kis ferdeszeműek az ércet a bányában, amiből majd telefon lesz.
Megírtam nekik a szummás véleményem erről az egészről és arról, hogy miként kívánják kompenzálni az előrendelőket, akik hetek óta várnak a fél millió kifizetett forintjuk után terméket... proaktívan azt is megírtam, hogy az egyébként is bárki számára elérhető 10% kupon véleméynem szerint nem minősül kompenzációnak, ezért ha azt írják, akkor abban a pillanatban küldöm az elállást és fordulok a felettes szervükhöz. Legalább azt a szutykos watchot küldenék, mert az is ki lett fizetve. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest