- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plz
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #17 üzenetére
Miért van szüksége...?
Amiért a nép gyermeke 40 milláért vesz kocsit....
Az sem kell, de mennyivel más a ,, felületes " megítélés....
Profi ,, kis " zászlóshajó, de azért valóban nem tudják már hol a józan ,, ár " határ.....
-
hmb
aktív tag
válasz
novemberben csereltemble a telefont, 2 dolog szamitott jo minosegu makro fotok es 5g.orultem volna ha fele ennyierr ban olyan telo ami tudja ami nekem kellett de nem volt.sok havi 32 ezerert egy ilyen telo korlatan inzernet,sms, hivashasznalattal teljeskoru biztisitassal?hat a napi utazas a melohelyre 2x ennyi.a lakber rezsi meg 7x dragabb.viszonyitas kerdese
-
Pythoncobra
tag
válasz
Én sem akarok köpködést, beszólogatást, de megmondom:
1. Én pl járhatnék Opellal, pont olyan jó, mint az én autóm, pont annyira elvisz bárhova, de jobban érzem magam a saját ...-ben, és megtehetem.
2. Valóban nem létszükséglet a 108 mp, sehova se teszek fel képeket, de izgat a fotózási és videos képessége, és megtehetem, hogy megvegyem.
3. Viszont nem utazom Balira, meg Bora-Borára, én azt nem tudom felfogni, mitől jobb, ha ottani homokkal megy tele valaki papucsa, és ott ég le feje teteje.Ennyi...
-
válasz
Ha ebben az érvelésben bármi igazság is lenne, mindenki trabanttal járna, mert az is elvisz a-ból b-be. Meg más zsebébe amúgy sem turkálunk, igaz?
-
törölt tag
válasz
Sok kicsinyes ember él MO-on is, akik pl ezzel a telefonnal tudják megmutatni, hogy mennyire menők. Persze akinek nem inge...
-
Noukoum
veterán
válasz
A telefonvásárlás legtöbbször nem racionális úton történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest