- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente07
tag
válasz
Rinocerosz #7505 üzenetére
Szia,
légyszíves írd meg majd hogy akku szempontból van-e értelme ujrahúzni... mert én ezért megcsinálnám, de félek hogy semmi változás nem lesz. Amúgy meg minden jól működik... köszi
-
Levente07
tag
Sziasztok
Valamilyen oknál fogva a teló elkezdett merülni mint a Titanic, kb 3-4 % per óra. Elvileg mélyalvásban van, de mégis merül. Hogy tudnám kideríteni, hogy mi húzza? Vagy akksi gond? Előre is köszönöm...
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Júniusban vettem egy sima s20-at. Telenortól vettem, mikor először bekapcsoltam, kiírta, hogy volte (a térerő mellett). Majd ahogy belaktam, volt ugye rá frissítés is. De azt vettem észre, hogy a volte-t már nem írja ki. Akkor ezt most buktam, vagy frissítés után másnak sem írja ki? Köszi előre is.Ja, a frissítés a júniusi...
-
Levente07
tag
Sziasztok!
Én is vettem egy sima S20-at. S10-ről jövök, semmi gondom nem volt azzal sem, de hát az ember kíváncsi. Sok időm még nem volt foglalkozni vele, de a 120hz-et az én szemem is egyből kiszúrja...
-
Levente07
tag
Szia!
Igazából én nagyon rég óta olvasom a mobilaréna fórumait, de ennyire idegesítő és önfejű palit még nem láttam itt. Oké, neked a Huawei a plafon, az egy gyűrű, az isten... de kérlek menj át bármelyik Huawei fórumba, és ott szajkózd ezt, mert a samsung fórumokban erre senki sem kíváncsi.
Nekem személy szerint soha nem kellene kínai telefon, de mégsem szemetelem tele az összes fórumot a véleményemmel... Kérlek, te is tegyél így, hidd el sokkal több embert boldoggá teszel...
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest