- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
MEXX_85 #6918 üzenetére
Sajnos én is úgy jártam, hogy feltették az UV kijelző védőt és az ujjlenyomat nem érzékelt. Nem tudtam felvenni ujjlenyomatot.
Viszont ha előtte beolvasod akkor már működik, de nyilván nem úgy ahogy üveg nélkül tenné.Nagyon kiváncsi leszek erre a Whitestonera. Elvileg működik tökéletesen a külföldi fórumok szerint.
-
alcapone386
őstag
válasz
MEXX_85 #6918 üzenetére
Elsőre valóban bonyolultnak látszik, illetve én úgy kezdtem neki, hogy többet rendeltem, ha elszúrnám legyen másik amit felrakhatok. Sok videó van youtube-on a felrakasról. Ami fontos, hogy minden rést le kell takarni, hogy a ragasztó ne follyon be a resekbe. Főleg a hangszóróba felül. Az ujjlenyomat nekem müködik, de az igaz, hogy eleinte volt olyan kijelzővédő ami nem támogatta a kepernyőbe épített érzékelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest