Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Arra lettem figyelmes, hogy dobálja a mobilnetet a telefon. Hiába van 4G+ maximum erősségen, sokszor csak egy repülőgép üzemmód segít, hogy újra működjön a mobilnet. 2 SIM kártya van bent. Egy Vodafone-os, ami az alapértelmezett, és erről is megy a net, a másik egy szlovák Orange-os, ami a másodlagos SIM. Mindkettő a Vodafone hálózatán van. Emlékszem, anno az iPhone 11-em is csinálta...
-
GalaxyS9
tag
válasz
Psychopeti #6639 üzenetére
Szia!
Facebook alkalmazáson belül a média résznél tudod teljesen kikapcsolni az alkalmazáson belüli hangokat. -
GalaxyS9
tag
Nektek működik a Vodafone VoLTE? (XEH ROM)
-
GalaxyS9
tag
válasz
HoldfenyLuna #6605 üzenetére
Tetszik ez az Samsung Experience stílus. Hogy csináltad?
-
GalaxyS9
tag
Hát én komolyan elgondolkodtam azon, hogy visszamondom a OnePlus 9 Pro előrendelésem. Másodtelefonként vettem ezt az S10e-t, de irgalmatlanul jó minden téren. 89 ezer forintért vettem, hát szerintem best buy volt.
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam hozzátok egy Prism Black S10e-vel.☺
Először egy hibátlannak hirdetett S9-et vettem, de nagyon csúnyán át🙂tak, így eladtam 30 ezer mínusszal, és vettem egy ilyen S10e-t. Eddig nagyon bejön, édesanyámnak egy S10+-a van, szerintem hozza azt az élményt piciben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest