Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

válasz adalbert1 #7213 üzenetére

Szerintem nagyon sokan, főleg mivel nem próbálták, nem is értik mennyire királyság az ujjlenyomat olvasós power gomb, és lássuk be minden telefonnak van pwr gombja, kb 10-20 dolcsi lenne MINDEGYIKEN érintősre csinálni. A napokban néztem videót mi hiányzik az iphone 13-ból, állítólag nincs rá opció hogy miután felold a face id, egyből a home képernyő jöjjön be, csak a lockscreen-en maradsz és mindig fel kell csúsztasd kézzel. Mi meg hozzáérünk hogy feloldjuk és már egyből bent vagy a telóba, fényévekkel gyorsabb mint a képernyő alatti, és természetesebb is oda nyúlni. A dupla koppos altatás ébresztést is nagyon szeretem, nem tudom hogy a többi gyártó csinálja-e.
    Rengeteg teszt kihozta hogy a sima s10 rosszabb volt felhasználásban, mert gyengécske az ujjlenyomat olvasó sebessége nagyobb a teló, jobb a felbontás kevesebbet bírja az aksi, furák az emberek, mégis azt vették többen.
    -
    Bixby gombra a bx action app jelent megoldást, (ezzel amúgy a hangerő gomboknak is lehet más parancsokat adni nyitott és zárt képernyőnél külön-külön)
    - Nekem a bx gombra egy nyomásra az van berakva hogy bekapcsolja az auto rotate funkciót, én nem szeretem ha aktív, de van hogy gyorsan kell, és nincs időm megvárni amíg felajánlja a jobb alsó sarokban.
    - Dupla kattintás a gombbal, ugrik egyet a zenében amit hallgatok, wireless fülesnél nem gond, de ha más hangszóróra küldöm ki, akkor ez a leggyorsabb megoldás akár zárt képernyőn is.
    - Hosszú nyomva tartás, zseblámpa funkció, nos ez a legfontosabb szerintem, sötétbe érek, már miközben veszem ki a zsebemből nyomva tartom, mire kivettem bekapcsolt a lámpa és nem megyek neki semminek.
    - Dupla katt és nyomva tart, na ide nem raktam semmit, ezt viszonylag nehéz is úgy lenyomni hogy érzékelje, de van ilyen opció is, tehát 4 et lehet beállítani viszont ez a 4 eltérhet zárt képernyőnél. Remek app, aki teheti vegye meg, pár dolcsi, támogassa a fejlesztőt, hogy legyen kedve frissíteni a droid 12-re is az appját :D

Minden telóra elférne egy programozható gomb, aki nagyon nincs mit csináljon vele használná fényképezésre, vagy lámpának, vagy csak hogy indítsa a kedvenc appját, nem hiszem hogy tényleg annyira nagy vállalás lenne, mégsem csinálják a kínai nevenincs brandek sem.

Új hozzászólás Aktív témák