- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2023-02-21) [Android 13]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2023-02-19) [Android 13]
Felhasználók fotói a Galaxy S10 Lite-tal
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
csonkadavid
tag
Nyugi mind ilyen. Ahogy az S20 -ak is. Valamelyik jobban van amelyik kevésbé. Ha feljebb veszed a minimum fényerőt akkor nem lesz olyan. Oled sajátosság.
Google be beírod hogy amoled green tint. Képek között fogsz csak igazán durva dolgokat látni.
Minden kijelzőnek van hátránya.[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
Onnan vettem és olvastam, hogy minden hírportál annyit írt, hogy az s10 széria megkapja, s10 lite-ot külön sehol nem lehetett olvasni. Ezért mertem feltételezni, hogy megkapja ez is most, mert abba a szeriába tartozik. De nekem nem sürgős, csak érdeklődtem.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
csonkadavid
tag
Ezzel nem találkoztam, viszont ez az első telefonom ahol durva hibát soha nem tapasztaltam. Ahogy kivettem a dobozból azóta teszi a dolgát. Nem volt soha factory reset, csak a havi frissítésekkor van újraindítva és mindig hibátlanul teszi a dolgát. Kiforott, jó termék részemről marad amíg szét nem esik.
-
Magnat
veterán
Nekem GBoard szótárhoz ha alkalmazásból gépelve akarok hozzáadni akkor vmi olyasmi üzenetet dob, h elértem a karakterek maximális számát, illetve a Messenger Lite-ot képtelen vagyok rávenni h a default értesítési hangon jelezzen, először a Spaceline nevű hangot adta, restart és app reinstall után a sima pittyenést (nevét nem tudom) ... FR-t nem csináltam.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
csonkadavid
tag
Laggolni? Ugyan már, az s10 családból messze ez a legerősebb, és nem melegszik túl mint az s20-ak. Soha egy pillanatra meg nem akad. Nekem még ilyen reszponzív telóm nem volt és a kezemben sem járt soha. A kijelző felbontása nekem bőven tökéletes, pedig volt s7 em 2k kijelzővel 5” on. A kijelző fényereje brutális, még közvetlen napfényben is. Soha nem volt még ilyen jó telefonom.
Mindenféle hiba nélkül üzemel már fél éve.[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
A fő gondom az volt hogy az éleknél láttam egy fehér vonalat aminek nem kellene ott lennie szerintem ( valamilyen kontraszt korrekció) gcam javított rajta eltűnt ez az extra vonal, de a szinhelyesseg borzasztó maradt. Egy normális naplementét képet nem tudtam fotózni mert a színek felé hiányzott. Nagyítás után pedig olajfestmeny hatása volt kb minden képnek.
@Magnat
Megnéztem H milyen céges telót tudok kerni. Nincs jó tapasztalatom apple cuccokkal de kértem egy iPhone 11 pro-t. Néztem pár tesztet elvileg a fotó jobb lesz, az akksi időtől nagyon félek.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
esbii22
őstag
Legyen 5k akksi es 10mm vastag. Le nem cserélném akkor semmire.
Amúgy nekem nem fontos annyira az ip védelem, a qi töltést használom gyakran de meglennek nélküle. Nálam a prioritás : 4500as akksi minimum, amoled, snapdragon, egy jó kamera nem kell csucsszuper.
iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
esbii22
őstag
Mondjuk addig még sok víz lefolyik a Dunán, tuti hogy jön ki addig még számos telefon, legszivesebben huaweit vennék, de ugye őket elmeszelték. Marad a Samsung OnePlus Xiaomi/Redmi vonal... Ezek közül csak tudok majd választani
iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
EG0
aktív tag
Most épp annyi, de ahogy nézem, épp a nem-Lite S10 is csak 182e Ft (S10+ meg 200e), ami viszont 8GB RAM.
Ellenben (gondolom USD/HUF miatt) a 8GB-os S10 Lite felköltözött a 180-200e Forintos ársávba (Media Markt és BestByte 240e :-D ), és hát így S10 Lite vs. S10+ azonos áron... meg 180e-ért épp kapható Black Shark 2 Pro 855+ 12/256GB is... megint gond van az S10 Lite árazással.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest