- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
eladogeppc #15299 üzenetére
Szia!
Ha kihasználod a toll adta lehetőségeket, akkor Note. Ha nem, akkor S10+. Minden másban nagyjából ugyanaz a kettő. (Kamera, akku, frissítések.)
És igen, az S10+-nál is megy USB kábellel a DeX. (Szoftverfrissítés után, de az már kint van egy ideje.) -
Jakesz
addikt
válasz
eladogeppc #5964 üzenetére
Én nem arra reagáltam, hogy jogos vagy jogtalan-e a sírás, hanem, hogy egy olyanra váltanál, ami még ennyit sem bír.
-
Jakesz
addikt
válasz
eladogeppc #5960 üzenetére
Tehát az a bajod, hogy gyorsan merül az S10. Ezt megelégelted, és azon elmélkedsz, hogy veszel egy másik telefont, aminek még rosszabb az üzemideje, de legjobb esetben is csak ugyanannyi. Mesélj még!
-
guriga1234
addikt
válasz
eladogeppc #5960 üzenetére
Ne und tovább, vegyél egy olyat, nem kell tovább itt sírni.
Nem is értem az embereket. Én a tudásáért veszek telefont, nem pedig üzemidő bajnokért. Minden telefon merül, van amelyik hamarabb, van amelyik később. Ha hosszú üzemidejű telefon kell, akkor vegyél butatelefont, azok sokáig bírják. Ha okostelefon kell, akkor vegyél egy power bankot, az még mindig olcsóbb, mint egy rágott alma.
-
Teal'C
veterán
válasz
eladogeppc #5929 üzenetére
Mit szeretnél
-
válasz
eladogeppc #5870 üzenetére
Úgy érted, hogy egész éjszaka merült 6-8%-ot? Huh, az nagyon kevésnek számít androidos telefonoknál. Vagy ilyenkor repülő üzemmódban volt?
-
EgySrac
tag
válasz
eladogeppc #5873 üzenetére
Ugyanez van nekem, csak S10+
-
gusthy
veterán
válasz
eladogeppc #5873 üzenetére
Telekom ASCA, de egy ideig volt fent brit rom is.
A Telekom annyiban más, hogy a modem ASC9. -
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #5691 üzenetére
Kamu ? Nem jól használod ! Egyszer regisztráltam, és hibátlan.
-
válasz
Hány napja van neked ez az extra merülés? Ha több, mint 2-3, a helyedben csinálnék egy factory resetet.
-
bounty123
őstag
válasz
Dehogy is, ott valami mem stimmel. Nézz meg pár yt videót, hogy hogyan kell működnie.
-
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #5676 üzenetére
Én tegnap kaptam kézhez, és éjszaka 5%-merült, úgy hogy szinkron megy, és az AOD is be van kapcsolva. Így első töltésre, nekem jó.
-
csabicska
senior tag
válasz
eladogeppc #5673 üzenetére
Én sem vagyok elégedett...
-
válasz
eladogeppc #5428 üzenetére
Tiltsd le az android rendszer háttérben való futását. Nem lesz belőle semmi hátrányod, pl a Huawei alapból ezt csinálja telefonjaiban.
-
válasz
eladogeppc #5393 üzenetére
S10 vagy S10+?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest