- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
Everman #1306 üzenetére
"Alapállapotban 160 MHz-en jár, terheléskor meg 267 MHz-en."
Pontosabban: 2D-ben 160MHz, míg 3D-ben terhelés alatt megy fel 267-re.
A 160 még 2D-ben sem túl gyors, emiatt vannak a random akadások.
Ráadásul néhány játék alatt (egyébként ez tényleg közismert probléma) cseszik felváltani a GPU 267-re, annak ellenére, hogy 3D-s. Pont emiatt van pl a Tegrak overclock-ban, illetve sok kernelben, hogy belövik fix 267-re a GPU frekit. És alig fogyaszt valamivel többet.
Nekem most 1.6-ra húzva, 100-1600 scaling, ondemand, UV NÉLKÜL, éjszaka, 6 óra alatt 4 százalékot merült. Ennek az S2 még csak a közelében sem volt, 6 óra alatt 7-9% alatt ritkán úsztam meg. Szóval csak ajánlani tudom, ugyanis a 267 lock óta még egy aprócska lag sem volt az UI-banXXLA4: yeah, kíváncsi leszek, hogy mit tud. A Modemet már felrakták külön is, mindjárt kipróbálom
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Everman #1238 üzenetére
Szerintem az nem a Note utód lesz még. Van ahol tabletnek sorolják be. Meg még csak 2-3 hónapja kapható a Note. Semmi értelme ilyen hamar kiadni az utódot. Ha ez is jól fogy. SGS-eknél is megvan az 1 év. Gazdaságilag nem éri meg. Persze nem vagyok a Samsung vezetőség tagja.
Szóval lehet bármi.
-
kowako
csendes tag
válasz
Everman #1159 üzenetére
Érdekes, amiket írsz
Nem összevethető a tömegtermékek eladási szintje egy rétegtermékkel (a Note az!), csupán azt írtam, hogy egy iNote megtalálná a piacát, bőven! De ha nem kell nekik ilyen, én nem bánom, ő boltjuk
Ismétlem, a legnagyobb még mobilként használható okostelefon a Note mérettartománya, minden nagyobbat többnyire otthon használnak az emberek - az általam olvasott felmérések alapján. Meg saját tapasztalatom is, amig volt tabletem, én is 90%-ban otthon használtam. Az alkalmazásboltok tekintetében nem látok különbséget. Most 140 program van a note-omon, ezek 30%-a van rendszeresen használva, a többi extra. Mi olyan program nincs még androidra/Apple-re, amire égetően szükséged lenne? Toronymagasan... ne vicceljünk már 2012-ben vagyunk. Amint ilyen hiány-programot kitalálsz, azonnal írd meg mindkét programnyelven és keress rajta sokat, kívánom - én nem hiányolok semmit. Ez tuti nem lehet racionális érv iPhone-ra váltásra, valami más vonz oda téged, valld be
-
bsanya
aktív tag
válasz
Everman #1141 üzenetére
Ezek a hozzászólások csak "húznak" engem
Mondjátok már meg mit kell tennem Linux alatt, hogy CF-Root legyen a Note-omon és "Romolhassak"?
Az is jó nekem, ha van valaki Bp-n, aki segít ebben, és felrakja nekem a legfrissebb stabil verziót, persze nem ingyé kérem, egy sört megér nekem(vagy most már várjam meg az ICS-t???)
-
kchris78
veterán
válasz
Everman #1136 üzenetére
igen ez nekem is előjött. Ugye az AMOLED önmagában világít. úgy tűnik mintha vagy a vezérlés (nem homogén a fesz) vagy a LED pixelek (ugyanarra a feszre eltérő fényerő) nem lennének homogének... De ez ritkán észrevehető, nekem a pentile matrix jobban látható.. De nem zavaró egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest