- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Boldog Karácsonyt a note-os bandának!
-
Djuree
félisten
egyszer vhol beállítottam a zárolt képernyőre egy szövegkiírást, módosítani akarom. de nem találom hol lehet
-
Djuree
félisten
tudtok ajánlani vmi jó billentyűzet progit a telóra (nem baj ha fizetős)? a gyáritól kezd hullani a hajam
-
Djuree
félisten
valahogy be lehet állítani h a játékokat ne a rendszer tárhelyre telepítse, hanem a belső nagyobb tárhelyre? az asphalt7 már nem fér.
-
Djuree
félisten
jött új gyári firm? a kies jelzett valamit.
-
Djuree
félisten
nincs valami használható böngésző a telóra? olyan kéne amit le lehet vinni "tálcára" vagy legalább bezárni. a gyárit be sem lehet zárni, csak úgy tudok kilépni ha visszalépkedek ezer lapot
idióta barom aki csinálta...
-
Djuree
félisten
hmm, 48 óra után 44%-on az akksi
el sem hiszem. pedig játék is volt, igaz nem sok...de akkor is durva.
-
Djuree
félisten
vegyél egy doboz fehér festéket és fesd át
egy dolog hiányzik a telóból. a milestonomon volt egy kis led, ami különböző színekkel jelezte ha sms, email vagy nemfogadadott hívásom volt. így nem kellett nyomkodnom a telót hogy megtudjam volt-e valami esemény. ez egy nagyon jó dolog, nem tudom miért nem alkalmazza mindenki.
-
Djuree
félisten
a főképernyő meg a menü miért nem fordul el? be van kapcsolva a forgatás, forog is ha benne vagyok egy menüben, de a főmenü meg az "asztal" nem
-
Djuree
félisten
záróképernyő háttérnek milyen felbontású képet rakjak be? vagy át lehet méretezni mikor berakom, nem kell levágással foglalkoznom?
-
-
Djuree
félisten
na 48 óra alatt 20%-ra ment le az akksi! ez brutál jó! pedig használtam nem keveset
-
Djuree
félisten
van 5db ikon a kezdőképernyőn lent, ilyen nevek, s-pen, üzenetek stb. ezeket le lehet cserélni? nem tudom úgy cserélgetni őket ahogy a parancsikonokat.
-
Djuree
félisten
na lefrissítettem kiessel, lpy-t tett rá. eddig jó, remélem nem lesz semmi gebasz vele. tetszik a cucc eddig nagyon
-
Djuree
félisten
gépről hogy tudok szoftot frissíteni? van valami nyamnyungos proig?
-
Djuree
félisten
válasz
Dr.FantastiK #8817 üzenetére
nemtudom, sok-sok moddolás és telefon után nem így vettem észre
érdekes nekem gyári szoftokkal egyszer nem fagyott teló ahogy visszaemlékszem, aztán elkezdtem főzött romokat nézegetni, voltak jobbak-roszabbak de egyik sem volt tökéletes, fagyogattak stb., volt amelyikben ez nem működött, volt amelyikben az. amit most eladok milestonet, cyanogenmod van rajta, aránylag még ez volt a legjobb, de ez is gyakran beszart, de már nem érdekel
igaz régóta nem frissítettem, kb. 1 éve, lehet az újabbak jobbak... -
Djuree
félisten
na megvan a nóta
nem semmi cucc, odavagyok az ilyen technikai csodákért
majd hétvégén tesztelgetem, igaz nem sok időm lesz, inkább jövő héten.
ezt csak gyári cuccokkal használom, nem romolok semmit, eddig minden telómat buheráltam, a végén mindig szarabb lett, vagy elbaszódott. nincs bugmentes custom rom, ez biztos, a gyári a legbugmentesebb, persze abban is van. -
Djuree
félisten
valami övre rakható tokot tudtok ajánlani?
-
Djuree
félisten
na holnap hol tudnék újonnan note-ot venni bp-en? 120k ft környékén, függetlent. sehol nem találok szombati nyitvatartású boltot
aki megmondja kap egy pirosat -
Djuree
félisten
mi ez az lq3? ez most az ics-nek valami verziója? nem csak ilyen számos verziók vannak hogy 4.0.3 meg 4.0.4 meg ilyenek?
-
Djuree
félisten
na úgy néz ki veszek én is egy ilyen nótát
a méret nem zavar, nagy kezem van, a nagy kijelző viszont kell.
van rá legújabb ICS?
ezt nem fogom rootolni meg moddolni, a milstoneomat szarrá moddoltam. utólag belegondolva mindegyik főzött rom szarabb volt mint a gyári
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest