- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Mondom, hogy kevés embernek van ilyen telefonja
5.0.1-ről még vissza lehetett volna rakni a 4.4.4-et
Na midnegy.
Amiről tudnod kell, hogy 6.0.1-en ha bekapcsolod az ujjlenyomatos zárképernyőt, soft rebootol a teló néha.Hívóképként én a Facebookosat használom, azok nomrális méretűek. A google-ba csak ilyen bolhatöknyi méretűeket ment le.. Én a Social Contact Photo Sync appot használtam ehhez. Szerintem marha nehéz beállítani, de ha egyszer sikerül...
Az automatikus frisístést a package disabler pro-val (szintén play áruház) lehet kikapcsolni teljesen. De ott se mindegy mire kattint az ember, nehogy ne induljon, és akkor mehet a hard reset. Itt a topikban is lett linkelve, mit lehet úgy fagyasztani, hogy ne legyen veszélyes a működésre, persze ez egyéni preferencia. De ha tudod mi micsoda, akkor nincs gond.. Csak egy kis google és leírás értelmezés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eBay
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő