Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vonzó Realme mutatkozott be
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Mondom, hogy kevés embernek van ilyen telefonja

5.0.1-ről még vissza lehetett volna rakni a 4.4.4-et
Na midnegy.
Amiről tudnod kell, hogy 6.0.1-en ha bekapcsolod az ujjlenyomatos zárképernyőt, soft rebootol a teló néha.Hívóképként én a Facebookosat használom, azok nomrális méretűek. A google-ba csak ilyen bolhatöknyi méretűeket ment le.. Én a Social Contact Photo Sync appot használtam ehhez. Szerintem marha nehéz beállítani, de ha egyszer sikerül...

Az automatikus frisístést a package disabler pro-val (szintén play áruház) lehet kikapcsolni teljesen. De ott se mindegy mire kattint az ember, nehogy ne induljon, és akkor mehet a hard reset. Itt a topikban is lett linkelve, mit lehet úgy fagyasztani, hogy ne legyen veszélyes a működésre, persze ez egyéni preferencia. De ha tudod mi micsoda, akkor nincs gond.. Csak egy kis google és leírás értelmezés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 2026.09.22 Apple jótállás
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Apple Watch 9 45mm Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4608
- Apple Watch Series 10 46MM Natúr Titán,Zafír Üveg,2026.09.21-ig Apple Garanciával,100% Akku
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na midnegy.