- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Mondom, hogy kevés embernek van ilyen telefonja
5.0.1-ről még vissza lehetett volna rakni a 4.4.4-et
Na midnegy.
Amiről tudnod kell, hogy 6.0.1-en ha bekapcsolod az ujjlenyomatos zárképernyőt, soft rebootol a teló néha.Hívóképként én a Facebookosat használom, azok nomrális méretűek. A google-ba csak ilyen bolhatöknyi méretűeket ment le.. Én a Social Contact Photo Sync appot használtam ehhez. Szerintem marha nehéz beállítani, de ha egyszer sikerül...
Az automatikus frisístést a package disabler pro-val (szintén play áruház) lehet kikapcsolni teljesen. De ott se mindegy mire kattint az ember, nehogy ne induljon, és akkor mehet a hard reset. Itt a topikban is lett linkelve, mit lehet úgy fagyasztani, hogy ne legyen veszélyes a működésre, persze ez egyéni preferencia. De ha tudod mi micsoda, akkor nincs gond.. Csak egy kis google és leírás értelmezés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple watch series 5 - HARDVERAPRÓN A LEGOLCSÓBB! (mikrofonhiba, egyébként tökéletes)
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest