Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Mondom, hogy kevés embernek van ilyen telefonja

5.0.1-ről még vissza lehetett volna rakni a 4.4.4-et
Na midnegy.
Amiről tudnod kell, hogy 6.0.1-en ha bekapcsolod az ujjlenyomatos zárképernyőt, soft rebootol a teló néha.Hívóképként én a Facebookosat használom, azok nomrális méretűek. A google-ba csak ilyen bolhatöknyi méretűeket ment le.. Én a Social Contact Photo Sync appot használtam ehhez. Szerintem marha nehéz beállítani, de ha egyszer sikerül...

Az automatikus frisístést a package disabler pro-val (szintén play áruház) lehet kikapcsolni teljesen. De ott se mindegy mire kattint az ember, nehogy ne induljon, és akkor mehet a hard reset. Itt a topikban is lett linkelve, mit lehet úgy fagyasztani, hogy ne legyen veszélyes a működésre, persze ez egyéni preferencia. De ha tudod mi micsoda, akkor nincs gond.. Csak egy kis google és leírás értelmezés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Series 7 45mm okosóra
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na midnegy.