- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Mondom, hogy kevés embernek van ilyen telefonja
5.0.1-ről még vissza lehetett volna rakni a 4.4.4-et
Na midnegy.
Amiről tudnod kell, hogy 6.0.1-en ha bekapcsolod az ujjlenyomatos zárképernyőt, soft rebootol a teló néha.Hívóképként én a Facebookosat használom, azok nomrális méretűek. A google-ba csak ilyen bolhatöknyi méretűeket ment le.. Én a Social Contact Photo Sync appot használtam ehhez. Szerintem marha nehéz beállítani, de ha egyszer sikerül...
Az automatikus frisístést a package disabler pro-val (szintén play áruház) lehet kikapcsolni teljesen. De ott se mindegy mire kattint az ember, nehogy ne induljon, és akkor mehet a hard reset. Itt a topikban is lett linkelve, mit lehet úgy fagyasztani, hogy ne legyen veszélyes a működésre, persze ez egyéni preferencia. De ha tudod mi micsoda, akkor nincs gond.. Csak egy kis google és leírás értelmezés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch SE 2 44mm cellular ezüst /fekete megkímélt akku 100%
- Eladó Apple Watch Series 6 GPS 40 mm-es
- Garmin fenix 8 51mm AMOLED Sapphire Titanium - Újszerű, garanciális
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest