Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Nincs FM rádió benne. Csak az amcsis Sprint verzióban van, ha jól emlékszem. Így adott lenne talán a hardweres környezet, mert az is Qalcommos, de mégsem aktiválható sajnos. (Nem értem az európaiból miért hagyják ki, vagyis értem, de gáz...)
Amúgy a főzött romok mennyisége igaz, hogy kevés, de rárakhatóak a Note 4-es romok is Mickey kernelével. Igaz, akkor bukjuk az Edge funkciókat, amiket a Note Edge ad, de elérhetőek az s7-n7 edge funkciói..
Mivel az enyém garija lejárt, így rootoltam a kicsikét, és ráraktam egy gyári romot, ami deodexelt. A Dancsuri módszerével sikerült működésre bírni az S7 kameráját is így gyári kernellel, manuális módok nagyrésze megy is (záridő állítás és raw nem megy, úgy vettem észre). Plusz felraktam egy Note 7 UI-t.. Egy kis újítás..
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...Engem az újraindításkori sárga üzi is idegesít, mivel nincs custom kernel, így nem piros, de amúgy ezt nem lehet eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Cellular/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4600/
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Újszerű/2026.01.10.Apple Gar./Akku 100%/p4601
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...