Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Nincs FM rádió benne. Csak az amcsis Sprint verzióban van, ha jól emlékszem. Így adott lenne talán a hardweres környezet, mert az is Qalcommos, de mégsem aktiválható sajnos. (Nem értem az európaiból miért hagyják ki, vagyis értem, de gáz...)
Amúgy a főzött romok mennyisége igaz, hogy kevés, de rárakhatóak a Note 4-es romok is Mickey kernelével. Igaz, akkor bukjuk az Edge funkciókat, amiket a Note Edge ad, de elérhetőek az s7-n7 edge funkciói..
Mivel az enyém garija lejárt, így rootoltam a kicsikét, és ráraktam egy gyári romot, ami deodexelt. A Dancsuri módszerével sikerült működésre bírni az S7 kameráját is így gyári kernellel, manuális módok nagyrésze megy is (záridő állítás és raw nem megy, úgy vettem észre). Plusz felraktam egy Note 7 UI-t.. Egy kis újítás..
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...Engem az újraindításkori sárga üzi is idegesít, mivel nincs custom kernel, így nem piros, de amúgy ezt nem lehet eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- Apple Watch 8 41mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4527
- Garmin Forerunner 570 málna 42 mm
- Apple Watch 8 45mm Fekete Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4526
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont mivel gyári rom, így a soft reboot megmaradt, cserébe mondjuk működik minden...