Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
Nexus 5 jó cuccuk,vettem is volna ha normális az akku benne.
-
*Mukeey*
addikt
Plusz ha válaszolni akarok az értesítésre,akkor ugyis be kell kapcsolnom a másik kijelzőt....márpedig ha értesités jön,arra szoktam reagálni....ezért nem értem,miért van mindenki elájulva ettől,szvsz semmi értelme,ez is csak egy feature,amivel próbálkoznak...nem lesz elterjedt ahogy a Note Edge se!
-
*Mukeey*
addikt
Ezt a Yotaphone dolgot nem értem,minek rá egy e-ink kijelző a hátuljára...ha olvasni akarok akkor olvasok a fő kijelzőn...ráadásul minden sarkon hivatalos viszonteladók tolonganak brrrr

-
*Mukeey*
addikt
válasz
rootkiller
üzenetére
LG pont a gagyi kategória nálam,Sony UI-ja borzalmas,Motorola meg nem kapható túl sok helyen...egyébbként mutass kérlek csak 1 azaz egy telefont,ami most leüti a Note4-et kijelzőben,minőségben,felszereltségben.Szerencsétlen,gondolom egy LG L-szériát használsz teeeeee....
Új hozzászólás Aktív témák
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 40MM, SZÉP ÁLLAPOTBAN, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Realme Watch S2
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest