- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Nem érted az innováció szót sajnos.
#80: Úgy látom sajnos te sem. Az innováció nem azt jelenti, hogy egy új dolog forradalmasít valamit. Azt jelenti, hogy kitalálnak valami olyat, ami nem volt előtte (vagy náluk, vagy egyáltalán) és megvalósítják. Ezért kérdeztem az imént, hogy volt már ilyen? Nem. Most van, és azért szerintem lehet is mire használni. Az már más kérdés, hogy nélkülözhetetlen-e... Mert nyilván nem.
-
DummyBoy
senior tag
Akkor segítek megérteni.
A nagymamámnak nemhogy semmivel nem nyújt többet, hogy érintőképernyőn tapicskolhat fizikai gombok helyett, hanem hátrány is. Sőt, szerintem majdnem mindenki nagymamája, nagyapja,stb így van ezzel
Követve a zseniális logikádat, akkor az érintőképernyő sem volt soha innováció, igaz?
Másik gyenge pont ... felhasználó???? Van Note edge-ed, és semmit nem jelent neked? Akkor minek vettél ilyen telefont ?
Vagy nincs ... akkor viszont nem felhasználó vagy, csak egységsugarú fórumozó ...
Hogy ontopik is legyek, a hajlított oldalsáv és a yota inkább innováció, mint a QHD vagy a 64bit, vagy éppen a SD8xxxxxxx ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest