-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz david5745 #2002 üzenetére
nincs egybe az előlap a kerettel.
itt az alkatrészek vannak az előlapra ragasztva,és úgy vannak belecsavarozva hátulról a keretbe.nekem így elég gyanús,hogy erre sem lesz házhozjövünk,mert az s5re sincs,bár ott az ip védelmet is tesztelniük kell előlapcsere után.
csak hát a ragasztás szétszedéséhez speciális szerszámok kellenek,amit nem hiszem h háznál fognak tudni/akarnak-e majd használni. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz janitor01 #551 üzenetére
igazából tényleg nagy,de minden ennél kisebb telefont nekem már borzasztó használni.
ez a gyönyörű amoled kijelző ekkora méretben óriási élményt ad.
persze buszon pl tényleg nehéz nyomkodni,de kézből én még sosem ejtettem le.
és van egykezes mód is,amit bár mindig elfelejtek használni szorult helyzetekben,nagyon hasznos tud lenni!
nincs nagy kezem,de meg tudtam szokni. ennél nagyobb kijelzőt viszont tényleg soha.
persze biztos van olyan ember is,aki ezzel nem tudna együtt élni
bár a sokkoló 5,7colos méretű kijelzőhöz képest szinte kompaktnak mondható a note3(mert ugye vannak telók,amik 5colos kijelzővel tényleg alig kisebbek,mert nagy a kávájuk)[ Szerkesztve ]
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz mazsi1911 #254 üzenetére
egyebkent nekem a note3 is szokott 8-12oras kijelzoidoket hozni,ha csak olvasok,vagy twitterezek,egyéb hasonló egyszerű appokat görgetek.
a note fényereje pedig 750nit,csak a kézi módban erősen korlátozva van a max fényerő,csak auto modban erős napfényben hoz ennyit. a note 3 olyan 640nit korul volt ha jol emlekszem.
na mindegy.
egyébként engem aztán nem érdekel a qhd,meg az erősebb hardver,ha van olyan gyors,mint a mostani 3,akkor kell.
itt hármason bizony elég szar a keret,és a kamera sötétbentudtok valamit arról,hogy hőmérő megmaradt e a négyesben?mert én nem láttam/olvastam sehol. itt nagyon hasznosnak találom,sajnálnám,ha kihagyták.
nekem az új ájfon is rohadtul tetszik,de maradok a note vonalnál a következők miatt:
szabadabb rendszer(nem kell ájtúnsz,meg lehet kalózkodni ),ÉRTESÍTÉSI LED,bővíthetőség,s-penbocsi a picit kacifántos összevissza hsz-ért,de telóról vagyok és sietek is
még valami: ez a gyorstöltéses bigyó írtó király,bár a note3 is rohadt gyorsan feltölt,legalábbis úgy tűnik,de azért fél óra alatt 50%ot közel sem tud felszippantani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest