- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Magisk
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
david5745 #2002 üzenetére
nincs egybe az előlap a kerettel.
itt az alkatrészek vannak az előlapra ragasztva,és úgy vannak belecsavarozva hátulról a keretbe.nekem így elég gyanús,hogy erre sem lesz házhozjövünk,mert az s5re sincs,bár ott az ip védelmet is tesztelniük kell előlapcsere után.
csak hát a ragasztás szétszedéséhez speciális szerszámok kellenek,amit nem hiszem h háznál fognak tudni/akarnak-e majd használni. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
janitor01 #551 üzenetére
igazából tényleg nagy,de minden ennél kisebb telefont nekem már borzasztó használni.
ez a gyönyörű amoled kijelző ekkora méretben óriási élményt ad.
persze buszon pl tényleg nehéz nyomkodni,de kézből én még sosem ejtettem le.
és van egykezes mód is,amit bár mindig elfelejtek használni szorult helyzetekben,nagyon hasznos tud lenni!
nincs nagy kezem,de meg tudtam szokni. ennél nagyobb kijelzőt viszont tényleg soha.
persze biztos van olyan ember is,aki ezzel nem tudna együtt élni
bár a sokkoló 5,7colos méretű kijelzőhöz képest szinte kompaktnak mondható a note3(mert ugye vannak telók,amik 5colos kijelzővel tényleg alig kisebbek,mert nagy a kávájuk) -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
mazsi1911 #254 üzenetére
egyebkent nekem a note3 is szokott 8-12oras kijelzoidoket hozni,ha csak olvasok,vagy twitterezek,egyéb hasonló egyszerű appokat görgetek.
a note fényereje pedig 750nit,csak a kézi módban erősen korlátozva van a max fényerő,csak auto modban erős napfényben hoz ennyit. a note 3 olyan 640nit korul volt ha jol emlekszem.
na mindegy.
egyébként engem aztán nem érdekel a qhd,meg az erősebb hardver,ha van olyan gyors,mint a mostani 3,akkor kell.
itt hármason bizony elég szar a keret,és a kamera sötétbentudtok valamit arról,hogy hőmérő megmaradt e a négyesben?mert én nem láttam/olvastam sehol. itt nagyon hasznosnak találom,sajnálnám,ha kihagyták.
nekem az új ájfon is rohadtul tetszik,de maradok a note vonalnál a következők miatt:
szabadabb rendszer(nem kell ájtúnsz,meg lehet kalózkodni),ÉRTESÍTÉSI LED,bővíthetőség,s-pen
bocsi a picit kacifántos összevissza hsz-ért,de telóról vagyok és sietek is
még valami: ez a gyorstöltéses bigyó írtó király,bár a note3 is rohadt gyorsan feltölt,legalábbis úgy tűnik,de azért fél óra alatt 50%ot közel sem tud felszippantani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest