- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevee83
aktív tag
válasz
Hauptmann #848 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. A QHD-nek mi értelme... Persz Full HD felett már csak nagyítóval lehet pixelt vadászni, de azért mikor egy 2k-s v 4k-s tartalmat nézel rajta akkor kijön a különbség.
Az ujjlenyomat olvasónak csupán csak annyi értelme, hogy nem kell minden alkalommal kódot pötyögnöm, paypalon ujjlenyomattal fizetek, sőt ha találok rá megfelelő programot akkor mostantól többé egy jelszót se kell beírnom ha a telefonomat használom. Ami elég kényelmes mivel elég bonyolult jelszót használok...
De ez mindenkinek egyéni preferencia. Ha neked ezek nem adnak pluszt veszel olyan telefont amiben ez nincs benn.
Ez kb. olyan, mint a 4k-s tv kérdése. Minek meg a Full HD bőven elég, de amikor élőben láttam, akkor megértettem miért kell
És azóta kell is nagyon
De még kicsit odébb van mire elérhető árú lesz és tartalom is les rá
-
Djatis
senior tag
válasz
Hauptmann #58 üzenetére
Szerintem csak próbálgatja a samsung, hogy muzsikál a saját procija és milyen a fogadtatása!
Gondolom ha elérnek egy bizonyos minőségi és érdeklődési szintet akkor elhagyják a snapdragon procika és ha saját gyártású cuccokat használnak akkor olcsóbb lesz az előállítás! Szvsz!
Nézd meg pl nekem 3000 ponttal adott többet az antutu (igen a pöcsöm is nagyobb) de nekem nem is szaggat semmi! -
Djatis
senior tag
válasz
Hauptmann #43 üzenetére
Igen a függők most snapi 805-el jönnek a hivatalos függetlenek pedig az octa procival!
Én pl euronicsba vettem, de am elmondom hogy a Samsungos területi képviselők sincsenek tisztába azzal, hogy mi van! Az euronicsba váltig állította a csávó hogy minden magyar készülék snapi 805-as erre az eladó gyerek megfordítja a dobozt és mutatja, hogy ez pedig octa 7! Csak lesett a madár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged