- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
[P]laci
senior tag
válasz
istibond #1166 üzenetére
+ (#1168) istibond
(gondolom az olvasás és szövegértés nem az erősséged, de sebaj!)
"Kuponnal olcsóbb: 8WC76R -> Samsung kártyafüggetlen mobiltelefonok 15% kedvezménnyel" Érvényesség: 2014. október 27. - november 2. között.
(#1170) istibond: igazán nincs mit!
(#1170) istibond és (#1172) SharpSA: 5 percen belül tudjátok szerkeszteni a hozzászólásaitokat, szóval nem muszáj (értsd: nem szabad) ez idő alatt újat kezdeni.
-
[P]laci
senior tag
-
SeatZola
őstag
válasz
istibond #725 üzenetére
XDA-n is olvastam. A 805-ben úgy olvastam pont most, hogy a prociba integrált DAC van és ott azt írták,hogy a Wolfson DAC-val szerelt Exynos sokkal jobb. Mondjuk az tény, hogy irgalmatlanul jól szól, még a gyári fülessel is, a Supraluxal meg dúúúrva az eredmény! Imádom hallgatni!
Megmondom őszintén, én úgy tudtam hogy 805-ös lesz a Note 4-em és eléggé meglepődtem, hogy Exynosos. Meg is ijedtem ettől, ezért elkezdtem utánaolvasgatni (már 2 napja ez megy
) és mindenhol azt írják, hogy szinte mindenben jobb az Exynos, mint a 805. Kezdek megnyugodni, hogy nem jártam pórul, hogy nem olvastam el a megrendelés előtt az edigital oldalán, hogy mit rendelek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged