- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike67
tag
Én a note3-at gsm boltban vettem 1 év garanciával. Van még rá 1 hónap garancia, épp tegnap adtam le szervízbe. A keret repedt volt, és volt egy kis beégés a kijelzőn. Úgyhogy kijelző csereblesz. Szerintem vannak normális gsm boltok is. Egy év garanciát minden samsungra vállalnak a samusok. Persze ha valóban gyári güggetlen.
-
zack
nagyúr
Ne beszélj már ekkora ordas nagy f@szságokat.
Nem hajtanak el a francba, a korrekt boltoknál biztos nem. A Part Nero-val pedig az égvilágon semmi gond sincs, korrekten megjavítják gari időn belül, feltéve, ha nem egy rommá tört kijelző miatt fröcsög a vevő nyála, hogy miért nem garis, és ha nem rootolt állapotban viszi be a kedves delikvens, majd még ő van felháborodva, miért tanácsolják azt, hogy így nincs értelme visszaküldeni, és már pedig küldjék vissza.
Az észlények mindenhol felbukkannak, nem lehet velük mit csinálni.Azért mert bolt, még nem lehet őket hülyének nézni.
Ami jogos, azt javíttatják.
-
Parallaxis
addikt
Per pillanat nincs Note 4-hez házhoz jövős szerviz, a Telemaxnál meg fújhatod a kívánságaidat, onnan rosszabb állapotban kapod vissza, mint ahogy odaküldted.
Egyelőre nincs biztos infó arról, hogy a későbbiekben lesz prémium szerviz szolgáltatás Note 4-hez, vagy az S5-höz hasonlóan csak szervizfutár.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest