-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
lalja11 #36292 üzenetére
Személy szerint 3db IPS kijelzővel volt gondom viszont Amoledal még nem
Közvetlen környezetemben volt 3 ilyen vélemény is, aztán tesztoldal megnyit és voila, ott figyeltek a beégett képernyőelemek
Nem kéne olyan kijelzőhibát tagadni az elvakult usereknek, amit a gyártó is zokszó nélkül elismer és garanciában minden ellenkezés nélkül cserél.
Nem véletlen az sem, hogy a Samsung sem használ RGB elrendezést és vállalja, hogy fizikai alpixel szinten egy fullHD-s IPS panellel közel azonos szinten legyen a QHD-s megjelenítőjük (ez VR esetén szó szerint szembeötlő).
Az, hogy az OLED kijelző öregszik és az állandóan kint lévő képernyőelemek "beégnek" ez technológiai sajátosság, ezt tagadni eléggé dilettáns és végletekig szemellenzős, elfogult magatartás.Az Apple több dolgot rendel a Samsungtól
Ha jól tudom SOC-ot gyártanak nekik bérmunkában és memóriát szállítanak.
de sok dologban bedőlt az álláspontjuk, 1mag 1 gb ram,
A legutolsó 1 magos SOC az A4 volt, 7 éve.
A kevés, de optimalizált magra épül SOC tervezés, meg nem dőlt be, sőt a mai napig az Apple rakja össze a legerősebb és legmodernebb SOC-okat az iparágban. Nyers teljesítményben az idén bemutatásara kerülő Snapdragon 830 sem éri el azt a teljesítményt, amit az A10 már tavaly tudott (azt ne is részletezzük, hogy ezen vasakra épülő szoftverek mennyire vannak optimalizálva és mennyit tudnak kiaknázni a lehetőségekből).
-
dancsuri
veterán
válasz
lalja11 #35630 üzenetére
na találtam egy MEGA linket: N910FXXU1DPL2BTU
-
apaszka
veterán
válasz
lalja11 #35091 üzenetére
Több hely van itt linkelve,én itt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged