- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
WiZARD #15363 üzenetére
Én nem is használtam wakelock detectort,e
nagyon sokkal nem lehet vele megnövelni az akku időt,ugyan ez a szitu a hibernáló appal is...mert a legtöbb ébrenlétet rendszer appok csinálják szerintem...összességében sajnos ott tartunk hogy vagy gari vagy root...én a gari mellett szavazok... -
apaszka
veterán
válasz
WiZARD #14866 üzenetére
Erre is van bőr,és ilyen is! Tényleg bőr hátlap miatt váltanál?
Na egyszer veszek egy hátlapot az ebay en és bevonom . Még nem gondolkodtam ezen ,de nem lehetetlen.Mondjuk egy ilyennel a hátán.Én munkahelyemen ,,,....a valódi marhabőr feldolgozásával,prémium kategóriás autókba foglalkozunk. Kész üléshuzatokat gyártunk 20 éve . Nekem nem kellene bőrös huzat autóba. -
válasz
WiZARD #14311 üzenetére
azok csak a keretet képezik, azokhoz tartoznak az alkalmazások/folyamatok, próbáld ki, hogy kikapcsolod a chrome, eszközkezelő...stb. helymeghatározását - persze csak azokat, amikre nincs szükséged - , és máris csökkenni fog a keretek tevékenysége.
Tatu-1981; így igaz, elég sokat számít a kijelző fényereje, volt már nálam olyan, hogy a használat jellege nem változott, csak a környezeti tényezők, mert a szokásosnak mondható viszonylag gyenge környezeti fény helyett sokat voltam kint a napsütéses szabadban, így a minimum környéke helyett elég sokat ment magas fényerőn a kijelző, máris csak 6 óra környékén hozott az amúgy szokásos 8 óra helyett.
-
apaszka
veterán
válasz
WiZARD #14143 üzenetére
Asszisztens miatt, de a wazze azért naprakészebb, sőt percre! Az, hogy offline, benn érdekel, mert Wazze alig eszik .
Szerk.
Itt pihen a szekrényben a 99900 forintért vett igoo navim. Úgy kidobtam az ablakon , csak zuhogott! Így megszívatott csak na. Szóval azóta nem használtam ami hozzá kapcsolható. -
S e t h
nagyúr
válasz
WiZARD #13692 üzenetére
Én számtalan fórumot átnyálaztan, de a Snap kamera képei számomra mindig borzalmasan zajosak voltak.
Most lehet beszélni a samu elmosásért felelős algoritmusáról, viszont ezt csak belenagyítva láttam, a Snap kamerás verzió viszont sokszor nagyítás nélkül is zajos.
Hogy ezt még szükséges utómunkázni az nem is kérdés, viszont az igen, hogy sokan erre hajlandóak-e.
HDR-be most nem megyek bele, az is ki lett már tárgyalva, ha lenne állványom, akkor megfontolnám a Snap használatát, ennek hiányában felejtős. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
WiZARD #13398 üzenetére
Ugyan nem próbáltad, de szerinted el lehet tüntetni. Ahhoz, hogy egy, vagy több karcot... és ezen az elcseszett, ócska, filléres dolgon,ami bizony elég szépen karcolódik és mélyebb karcok is vannak rajta, ahhoz először csiszolni kell...méghozzá ezeket a karcokat a legfinomabb csiszolópapírral,
Mondjuk 4000-es papírral, nagyon óvatosan, aztán mikor a karcok eltűntek, akkor a felület matt lesz, na ekkor lehet neki esni a felfényesítésnek, ami nem abból áll, hogy egyszer áttörlöm, lehet az akármilyen szuper polír anyag. Egy jó 2-3 órát biztos kell vele dolgozni, mire eléri a fényét, de ez az ócska díszítés ekkor még vékonyabb lesz, attól is karcolódni fog, ha egy muslinca elfingja magát rajta.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
WiZARD #13073 üzenetére
Én is bírom, mikor jönnek ilyen "álszent" xarságokkal.
És pontosan mi is a gondod ezzel, nem mindegy neked, hogy mikor és miért cseréltetem ki? De ha nem mindegy, valahogy az sem tud érdekelni!
Az én készülékem, az én pénzem, ha samsung cseréli, akkor neked ez biztosan fájni fog, ugye!
Ülj le, karó! -
válasz
WiZARD #12715 üzenetére
pedig az lesz a megoldás, hogy átnézed a kapcsolódó alkalmazásokat és folyamatokat, mert két eltérő gyártó rendszerét nehéz alapállapotban összehasonlítani, és ha itt is csak azok fognak futni, mint a másik telefonnál, akkor akár még kevesebbet is fog merülni éjszaka, mint az.
nálam, jelen beállításokkal 2%-ot merül 8 óra alatt, éjszaka. -
S e t h
nagyúr
válasz
WiZARD #12711 üzenetére
Nálam éjjel minden ki van lőve, mivel aludni szeretnék, üzeneteket kapni nem, aki akar tud hívni, 1%-ot merül éjjelente, energiatakarékos üzemmódban.
Egy töltéssel 6-8 óra kijelzőidő, viszont le is van tiltva amit nem használok, na meg mindenek előtt Greenify alkalmazás használata. -
silmatauki
őstag
válasz
WiZARD #12192 üzenetére
1. Attól függ. Ha nem zavar a viszonylagos életlenség és még napsütésben is az árnyékokban látható (minimális, de létező) színzaj, akkor jobb a Snap, mert annak a képeit bármikor, ha úgy akarod, élesíteni és zajszűrni lehet a dezktopon, minőségi appokkal. A stock Camera app kimenetével ez utóbbit nem teheted meg, sajnos – a (túl)élesítést és az alacosnyabb ISO-kon feleslegesen nagy zajszűrést nem tudod visszacsinálni.
2. hivatalosan biztos nem lesz Camera2 API.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest