- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz kavics325i #10028 üzenetére
Egyébként egy áthidalás erre a dologra:
Lemented belsőre, gépre kötöd, megkeresed a mappát és szépen lenyúlod gépre.
Backupnál meg szépen vissza az egészet.
Én Hox-nál csináltam így a Heliummal, mert ugye ott csak az Internal-ra mentés lehetősége adott.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Necc
addikt
A google kismillioszor figyelmeztette a felhasznalokat, hogy hasznaljak a READ_EXTERNAL_STORAGE es felejtsek el bizonyos esetekben a WRITE_EXTERNAL_STORAGE engedelyeket, maskulonben nem fognak tudni tobbet a megosztott kulso kartya(k)rol irni/olvasni.
Ahoz kepest mind a mai napig az alkalmazasok tulnyomo tobbsegenel az alkalmazasengedelyek kozott sose latom a "read" engedelyt, csak a "write"-ot.
Az az alkalmazas ami nem felel meg az uj API kovetelmenynek (4.1 ota kerik, 4.4-nel meg mar megkovetelik), az alkalmazas vagy egy NULL erteket kap vissza (ures konyvtarat) vagy jobb esetben megkapja azt a rendszerutvonalat, amin olvasni tudja az adatokat, de irni nem.
Szerk.: aki 4.4-en van elvileg igazolni is tud ugy hogy lecsekkolja a /storage/extSdCard mappa engedelyeit, ami elvileg RWXRWX--X (korabbi android verziokon ez RWXRWXR-X, es elvileg az userID es a groupID is megvaltozott)
Mivel nem vagyok alkalmazasfejleszto igy kisebb pontatlansagok megeshetnek, de a lenyeg ugyanaz marad.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
patoga
tag
At tudod mentest kovetoen masolni kulso sd-re. Total commander, es a belso fajlkezelo tudja irni az sd-t. Bocs telorol vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!