- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz AliceWake #7867 üzenetére
Basszus, nem azert fizetunk hogy allandoan, minden nagyobb frissites alkalmaval szivjunk, hanem azert hogy hasznaljuk amit megvettunk, eppen ezert a feltevesed abszurd.
#7871: ne csinalj semmit, csak hasznald!
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz james008bond #7858 üzenetére
383 mi? 383 manocska? 383 alma? 383 amper?
-
Necc
addikt
Bezzeg BTU regiora ez se akar jonni
#7852: frissites utan, es akkor is csak akkor ha valami komolyabb problema jon elo amit 100% hogy nem 3-rd party szoftver okoz (pl. nem valami playrol telepitett alkalmazas ami nincs felkeszitve a kitkatre es ennek kovetkezteben szivja az aksit).
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz N.YCityBoy #7695 üzenetére
Mar egyszer kerdeztek es akkor reszletesen le is irtam, a kereso csak megtalalja. Nekem Note 3 van, kolleginanak G2 igy mindkettorol reszletesen beszamoltam.
Roviden, ha az a kis plusz ar nem szamit es nem zavar az icipicivel nagyobb meret, akkor abszolut egyertelmuen a Note 3 a jobb valasztas akkor is, ha evek multan belerohad a ceruza a vazba mert evekig elo se vetted. Csak cimszavakban: nagyobb beepitett hattertar, bovithetoseg, akkumulator es uzemido, hardveres gombok meglete es elrendezese, rengeteg extra szoftveres szolgaltatas, szoftverfrissitesek, (hivatalos forgalmazo eseten premium gari) mind mind a note 3 mellett szol.
Az LG egyetlen egy elonye, hogy az infraport 2iranyu azaz hasznalhato pl. olyanra hogy a TV infrajeleit megtanulja igy minden ilyen berendezessel hasznalhato.
-
Necc
addikt
Erzem hogy lassan eljon a "szarni a garira, rootolunk" korszak, ha a nem 2 fillerert megvett, de "csak" Note 2 kompatibilis, amugy eredeti samsung dokkolom nem fog tobbet mukodni a Note 3-al, csak azert mert valami buzi chip hianyzik belole...
-
Necc
addikt
válasz banhammer #7529 üzenetére
Azert mert ott a helyszinen meg tudjak venni reszletre. Ennyi, kar vele foglalkozni, bebattyogni a bankba szemelyi kolcsont felvenni meg egyszeruen nem eleg kenyelmes.
#7534: oh tenyleg? akkor menj ki kerlek kulfoldre pl. nyaralni, es fizesd szpene a tobb tizezer forintos roaming szamlakat ahelyett hogy fillerekert vennel valami helyi SIM-et es fillerekert telefonalnal/neteznel, nagyon sok esetben a hazatelefonalas is filleres, foleg ha VoIP alapon tudod megoldani.
Es ez csak egy pelda volt a sok kozul, de latom azt is pillanatok alatt sikerult elfelejtened, hogy a szolgaltatofuggo keszuleked szoftveret elbaszta a szolgaltato es semmilyen akciojegyzetet es hasonlot nem tudtal menteni, es a Tre cseszik kijavitani a hibat, ha egyaltalan valaha ki fogja javitani, de ezen felul is sorolhatnam meg hogy hol szedik be kamatostul azt a latszolagos olcsosagot, amit a husegedert cserebe alairsz.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Az egesz oldal nem szol egy ideje mar masrol mint a sok hulye idiota barom sirankozasairol, es ha nincs kinyalva ofelsege segge mert az ugyintezese elter a megszokott menettol, akkor mar rohangalnak is az ilyen oldalakra fut fat lehordani.
En is mehetnek sirni hogy "jajj anno a nokiacskamat csak 2-2.5 honap utan tudta megcsinalni a szarszemet szerviz" meg hasonlo tortenetekkel, csak hogy tovabb noveljem az oldal "szinvonalat".Ha meglatod az oldalt, mar zard is be a bongeszotabot, egyszeruen nem eri meg idot se pazarolni az egeszre.
-
Necc
addikt
válasz berigazek #7439 üzenetére
Akkor aldasunk ra, kellemes BT-s hajhullatast.
Nem kell hozza semmi "csodaapp" csak egy windows 7+ gyari windows bluetoothos driverekkel.
Csak egyszeruen parositsd ossze a windowsos geped a telefonnal es kesz, maris tudod tallozni a telefon tartalmat geprol.Ha viszont nem telepiti fel a Persoanl Area Network szolgaltatast, vagy ha ez eleve nincs, felejtsd el az egeszet, es vegyel szepen peldaul egy ilyet vagy egy ilyet a gepedbe, es hasznald a mobilodat hotspotnak a gepet meg kliensnek.
-
Necc
addikt
Nekem egesz este dokkolon van es a timely daydream opcioja szolgaltatja az orat egesz delutan/este.
Igazsag szerint nagyon gyilkolja az akkumulatort, mivel 4.3V -on tartja a Note3 az aksit es ez a feszultseg mar tulmutat a technologia turokepessegen, de lehet azota fejlodott a technika es reszeltek annyit hogy 4.3V ne gyilkolja le fel-egy even belul az aksit, majd idovel ugyis kiderul.
-
Necc
addikt
válasz banhammer #7326 üzenetére
Mert tanultak belole es rajottek hogy k...ara semmi ertelme sincs az egesznek, es barmilyen iteletet is hozzanak, azt b...nak betartani. A csak europaban kaphato "N" -es windowsra sincs kereslet, alig van OEM aki beepitette 1-1 modelljebe, es a felhasznalok is csak rinyalnak hogy "dehatezennincsenwindozmediaplayer!!1!!!11"
-
Necc
addikt
válasz kiskornel #7024 üzenetére
"Az agps net nélküllassú."
Gramma nazi-zást hanyagolva , de az AGPS-nek az eg egy adta vilagon semmi koze sincs a nethez. Az AGPS a muholdak elore eltarolt pozicioival dolgozik (GPS almanac, GPS ephemeris), ezaltal jelentosen lerovidul az elso fix pozicio megtalalasahoz szukseges ido.
Termeszetesen az egyik legynilvanvalobb modja az hogy ez az info eljusson a vevokhoz mobilokon az az hogy lezuzza wifirol/mobilnetrol azt a par 10KB adatot, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy AGPS = "mobilnettel gyorsitott GPS" (szogletesen fogalmazva).
Van nekem egy olyan kulso GPS vevom, ami ugyszinten assisted (azaz AGPS) es az informaciot ugy kell kulso segedprogrammal ratolteni. Ekkor kb. 1 hettel elore tudja a vevo az almanac es ephemeris adatokat, de ugyanez a logika vonatkozhat mobilokra is. Anno regen a symbianra csinalt a Samsung egy hasonlo megoldast, napokkal elore le lehetett tolteni az AGPS adatokat, de sajnos mas mobilban nem talalkoztam hasonlo megoldassal.
-
Necc
addikt
Orulj neki, a KIES az egyik legnagyobb ipari hulladek szoftver ami csak letezhet a bolygon.
En 3 gep egyuttes befogasaval se tudtam feltuszkolni azt a nyamvadt firmware-t, mert az egyik gepen a szoftver csak teloltotte a firmwaret de nem tudta download modba rakni, a masik download modba rakja, de az adatfeltoltes allandoan random megszakad (es a feleig se jut el) azaz softbrickeli a keszuleket, a harmadik pedig le se tudja tolteni a szoftvert.Termeszetesen tobb halozaton is probaltam, meg a mobilnetemet is felaldoztam, tobb USB kabellel probalkoztam, tobb usb portbol gepenkent, nem alaplapi USB protbol, stb stb stb... vegul megelegeltem, es a KIES altal valahova a C:\Windows\Temp -be beeroszakolt firmware fajlokat kivakartam es odinnal felflasheltem.
Persze azon mar viccbol se lepodok meg, hogy KIES-el a biztonsagi mentes keszitese egyszeruen lehetetlen, vegtelen idobe telne.
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
Vagy ha a fel topic nem a grammar nazi -rol zengene...
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
válasz baladam86 #6589 üzenetére
Pedig komolyan ne varj semmi messiast... ugyanaz a torpeszenzor, ugyanaz a torpeoptika, ugyanaz a moslek vegeredmeny. Ezeken nem lehet valtoztatni, egyedul az algoritmust tudod finomhangolni pl. hogy ne egjenek be annyira a reszletek, de akkor meg sotetebb lesz az egesz felvetel, vagy lehet meg szorakozni a zajmoso algoritmusokkal, lehet javitani az arcfelismeresen, javitani lehet a kromatikus abberacion, stb stb..., de ahogy tapasztaltam ezek pont nem olyan problemak amivel az alapszoftver kuzkodne.
Azon meg egyenest sirtam (a rohogestol) amikor mutogattak hogy a nexus 5-ben a 4.4.1 mekkora fenomenalis kamerafrissitest ad, pedig semmi se tortenik, csak nem erolteti annyira tul az algoritmus a nagyon vilagos reszleteket, helyette inkabb elsotetiti es egy szurkefatyolt huz ra, es ettol annyira de annyira elajultak az emberek hogy...
-
Necc
addikt
válasz racalaca #6555 üzenetére
Nekem Note 3 van, kollegamnak meg LG G2.
Az altalad felsorolt dolgokhoz mindketto jo, de a joval szelesebb kijelzo miatt a Note 3-on jobb filmet nezni. G2 alatt benne van a pakliban hogy szivnod kell az allandoan a kijelzon virito szoftveres billentyukkel ami tovabb rontja a filmnezes elmenyet, raadasul G2-n a hardveres gombok is hatul vannak, maceras igy a hangerovel matatni. Ettol fuggetlenul a legtobb normalis lejatszon lehet szoftveresen is, de megnezem mit csinalnal hogy elerd a hatso gombokat pl. autos navigacio kozben...
Fizikai meretre nincs sok elteres a ketto kozott. A Note 3 az elobbiek miatt ertelemszeruen hosszabb, de ami a fontosabb, szelessegre minimalis csak az elteres.
Van viszont valami, amit a G2-vel sose fogsz tudni rootolas, ROM mokolas meg egyeb szivas nelkul megoldani
-
Necc
addikt
válasz kavics325i #6265 üzenetére
wat??
Win7 sajat kis beepitett formazojaval csinaltam exFAT -ra a kingston 64GB-os pendriveomat, es siman felismerte a Note3...Amugy az exFAT Vista es felette tamogatott.
-
Necc
addikt
válasz AliceWake #6151 üzenetére
Mert nem is kell felkesziteni egy ertelmesen megirt alkalmazast. Android 4.2.2 es felette ha egy alkalmazas repulogep uzemmodba kapcsol nem tortenik semmi a juzer fele, az alkalmazas pedig kap egy hibakodot. Ertelemszeruen ha kifagy az azert van mert az amator fejleszto nem tudta megirni/nem akarta megirni az alkalmazasa hibakezelo reszet es a bena programja egyszeruen lefagy.
-
Necc
addikt
válasz adequate_cou #6122 üzenetére
Feljebb már linkelték, látszik rajta hogy olyan vékony a bevonat hogy csak szintetikus, de ha az ha nem az, a megvalósítás olyan rettenetgagyi hogy semmivel se különb az összes többi kínai bóvlinál.
-
Necc
addikt
Ezt igy senki se tudja neked megvalaszolni. Bar en ketlem, de ha tudnank a teljes webcimet, talan jutnank valamire.
Asztali gepen persze hogy jo, ott nem a butitott mobil valtozatat latod a weboldalnak hanem a teljest.
-
Necc
addikt
válasz Locutus #5820 üzenetére
De van ha az egyik sarkat mondjuk alulrol megnyomod, majd a tulso sarkat is megnyomod alulrol akkor szemmel lathatoan forog tengelye korul egy picit.
Csak tudod a netes forumok telis tele vannak ilyen idiotakkal, akik az ilyen faszsagokon lovagolnak, mert jobb dolguk nincsen (1-st world problems), es ha azt valaszolnad nekik hogy "fiam hallottal eletedben valaha arrol a k...a [valassz egyet] hotagulasrol/tized millimeteres gyartasi tokeletlensegrol/surlodasrol es ezert nem lehet mindent tokeletesen passzentosan megcsinalni" akkor meg csak neznek rad bamban, az ertelem totalis hianyat sugarozva a tekintetukbol.
Na lezarhatnank vegre ezt az n+1 -ik baromsag temat, es az ertelmesebb dolgokra fokuszalhatnank?
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz andrew01 #5750 üzenetére
Az alapjan amit leirtal megse vagy annyira szemfules ugyanis az osszes AMOLED kijelzo foltos/csikos
En mar reges reg kiszurtam a sajat telefonjaim AMOLED kijelzojen, es anyam telefonjan is a tipikus AMOLED hibakat.
Persze ezek a jelensegek csak nagyon nehezen es nagyon ritka feltetelek teljesulesekor lathato, probalkozz, hatha kiszurod te is
-
Necc
addikt
válasz fater1969 #5570 üzenetére
Az ISO sarkalatosan fogalmazva egy a szenzorbol kijovo jel erositese szolgalo ertek, az erosites pedig minel magasabb annal jobban torzit. Eppen ezert az ISO-t a lehetosegekhez kepest mindig a legkisebb ertekre kell allitani, mar ha egyaltalan egy mobilon van erre (vagy barmi masra) allitasi lehetoseg.
-
Necc
addikt
válasz banhammer #5534 üzenetére
Kamera + wifi egyszerre sose? Wat?
Te sose toltod fel a kepeidet automatikusan cloudba rogvest miutan elkeszult es mar lovod a kovetkezot?
Vagy a GPS is forgalmazhat nemi adatot rovid ideig a lokalizacio felgyorsitasa vegett.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
Az "elfogadhato" meglehetosen szubjektiv, ezektol a mobil szutykoktol mast nem varhat az ember (najo, a kinai szutykok mar tenyleg fenyevekkel mas kategoria).
Mast nem tehetsz mint kezzel allandoan leveszed az ISO-t a legkisebbre, es vodorrel ontod a szenzorba a fenyt (a mobilokon levo LED csak zseblampanak jo, fenyforrasnak vicc), vagy bealdozod az ISO-t es olyan lesz a kepminoseg amilyen. A helyzeten csak tovabb ront, hogy a zseni mernokok a telefon legmelegedosebb pontjara raktak a kamerat, had futse csak meg tovabb a telo a hore amugy is erzekeny szenzort .
-
Necc
addikt
válasz Parallaxis #5441 üzenetére
A mobil kijelzok ele rakott tobb retegu uveg tori a fenyt, es egy nagyon kicsi szinszorodast eredmenyezhet. A legjobban ugy latod, ha max fenyerore rakod a keszuleket, es nagyon nagy dolessogben nezel a kijelzore ami csont feher kepet ad.
Ugyanez a jelenseg megfigyelheto meg szinte az osszes kamera felvetelen, de ritka esetben megfigyelheted akar sima ablakuvegen keresztul is.
-
Necc
addikt
válasz Memmaao #5162 üzenetére
Az egy kozos hasznalatu android komponens amit lenyegeben barmelyik alkalmazas meghivhat. A funkcioja es jelentese teljesen egyertelmu, a magas fogyasztas kivalto oka pedig vagy juzer error (videot neztel, pl.) vagy valamelyik beragadt/bugos alkalmazas okozza.
-
Necc
addikt
válasz puskint #4991 üzenetére
Legelsok kozott kaptam es hasznalom a Note3-at mndenfele tok es vedelem nelku, 100%-ig karcmentes.
Apam, aki szinte kinozza a mobilokat, a Lumia 800-asan (gorilla glassos cucc az is) egy darab karc sincsen, hugomnak ugyszinten, pedig o taskaban hordja. Anyam pedig himestojaskent vigyaz a telefonjaira igy ot nem lenne fer bevonni.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz berigazek #4929 üzenetére
Gondolom azert, hogy ha a hirtelen pillanat elkapasara rantod elo a mobilt, akkor ne kelljen a nyamvadt ISO-val pocsolni.
Amugy nagyon leegyszerusitve ugy kell ezt felfogni, mint egy feny erositot, ha nincs eleg feny, lehet erositeni a szenzoron, viszont az erosites mindig torzit igy az ar egyertelmu. De ez tenyleg sarkalatositas.
Igy ertelemszeruen mindig, minden esetben a legkisebb ISO-n kapod a legszebb vegeredmenyt.#4934: vagy en az MK2-vel?
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Nekem is magyarul indult a BTU regiokodos (UK) Note3. Ha van SIM, lekeri, es elso inditasnal automatikusan beallitja az adott nyelvet, ha tartalmazza.
Ha nem frissitetted meg, akkor MJ1 es alatta rootolhatod, es frissitheted ugy hogy megmaradjon a root szamlalo ugras nelkul.
-
-
Necc
addikt
válasz banhammer #4890 üzenetére
O azert erre 1-2 dolgot en is vissza tudnek vagni mint kozvetett sufni GSM bolt szemszogebol, de az mar nagyon off lenne es a lenyegen ugyse valtoztat.
Oruljunk neki hogy meg van valasztasra lehetosegunk, es tajekozodas utan vagy anelkul, de ki-ki vegye meg onnan ahol neki tetszik.
-
Necc
addikt
Mas az amerikai meg az europai EA, persze hogy az amerikai nem kompatibilis.
Hasznald helyette az europai valtozatot, de figyelmeztetlek hogy az egesz ceg osszes termeke patkany modon van megirva, ha roamingolsz mar nem fogsz tudni jatszani, ha mas regio SIM kartyajat tuszkolod bele a keszulekbe, mar nem fogsz tudni jatszani!Ertsd: warezold a p...-ba de inkabb nem mondtam semmit
-
Necc
addikt
válasz handrash #4546 üzenetére
Megis mit kerdezzunk? Azt hogy bena juzer? Mert neman hagyja a telefonjat? Mert profil idozitot hasznal es nem engedi hogy csipogjon a telefon? Vagy azt hogy hasznalja a blocking mode-ot es nem szedte ki a pipat az ebreszto elol?
Nem az android hibaja az, hogy nem ebreszt a keszulek, hanem a juzere!Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
1) Maga az android teljesen megbizhato. A sok olcso szar, gyakran az elvi minimum hardvert meg se uto telefonok tulajdonosainal van az altalad emlitett jelenseg, es ez sajnos gyakori, hazankban is (ahol mar lattam 70e -ert arult hulladek hardveres keszuleket is...)
2) gmailes szinkron lenne talan a legegyszerubb
3) SW frissites megy OTA, altalaban par nap kesessel/szorassal, mig kabeles frissites altalaban a kiadas napjan elerheto mindenkinek.
4) Erre nem tudok valaszolni.
Note 4 szinte biztosan lesz (hiszen viszik ezt is mint a cukrot, tuti gondolkodnak a folytatason), de semmi konkret info sincs.
-
Necc
addikt
válasz adequate_cou #4443 üzenetére
Sajnos ez itt sokaknak nem megy, unalmas is lenne a topic ha nem olvasnek naponta tucatszamra tok egyertelmu juzer errort telefonhibakent talalva, vagy nem menne eppen valami (amugy lenyegtelen) hulyesegrol szorszalhasogatas, most eppen a memoria meg a memoriakezeles van teriteken es persze mindenki instant a legtevesebb megkozelitessel rohan neki a dolognak (OMG csak ennyi szabad RAM, SCIENCESTOP THE END OF THE WORLD... de sebaj, majd egy szep napon rajonnek ).
-
Necc
addikt
válasz Oldman2 #4371 üzenetére
Azert bizom benne hogy nincs igazam, de sajnos e-bayen futottam olyanba, hogy a hirdetes cimsoraba bele volt irva hogy multimedias dokkolo Note3 -hoz, a tipus is beture pontosan megegyezett, majd a hirdetes aprobetujeben ott volt elasva hogy "warning! does not work with Note 3 N9000 N9002 N9005..." pedig mar nem voltam messze a rendelestol.
Ezert szereztem inkabb be itthonrol, itt legalabb vissza tudom kuldeni ha megse lenne kompatibilis, de szerencsere nem igy tortent.
szerk.: mar faradok, nem tudok jol fogalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz adequate_cou #4347 üzenetére
A magam reszerol ezt ajanlanam es nem mindenfele vicek-vacak MHL adapterrel bohockodni.
En wireless billentyuzet+eger kombot dugtam bele, 2.5" -es kulso HDD-t is csatlakoztathatom, felismeri a Creative X-FI USB hangkartyamat is (a telefon nem bir eleg kakaot kipreselni a fejhallgatomhoz) no meg ugye HDMI-n monitor is csatlakoztatva van es kesz is a mondhatni PC allomas.
Persze ez a megoldas se tokeletes:
- a HDMI csak 720p es nem 1080p, remelem kesobb szoftverfrissitessel orvosolva lesz (vagy csak en hasznalok rossz kabelt)
- nem mukodik egyutt a dokkolo 3.5" jack kimenetevel igy a telefon fenti kimenetet kell hasznalni
- nem fordul el a launcher dokkolva sem igy kulso megoldasokkal kell orvosolni, vagy engeded hogy automatikusan elinduljon a docking app (ekkor viszont nincs screensaver)Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
BTU (UK) regiora. Kezzel szoktam ellenorizni a frissiteseket ugy kb. 2 hetente.
A frissites utan valoban stabil lett a rendszer, olyan stabil hogy orakig meg se moccant az akkumulator toltottsege 51% -rol, ki kellett venni, varni, majd visszarakni, csak igy volt hajlando feltoltodni... szoval igen... beton stabil lett most a keszulek#4188: felesleges +1 appal vacakolni, kell csinalni egy tasker profilt (locale is meg a tarsai is jo) hogy ha elindul a kamera alkalmazas, akkor menjen a telefon nema uzemmodba, ha az appbol kilep az ember, akkor meg vissza.
A playstore-os alkalmazasok 90%-a is pont ugyanezt csinalja es alt. tasker + appfactory programmal keszulnek. A hatranya csak az ha nem gyari kamera szoftvert inditja az ember (vagy barmi mast, ami nincs benne a takolmanyprogram listajaban) akkor nem nemit, az ember meg csak pislog hogy "mie nem nema??"
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Ujabb SW frissites erkezett, az aktualis legfrisebb (EU-s) FW a: PDA: MK2; Phone: MJ7; CSC: MK2
A leiras szerint javit a stabilitason a frissites, ~26.6MB
-
Necc
addikt
válasz berigazek #4051 üzenetére
Pontosabban mert nagyon draga a modem, sajnos csillagaszati aron merik darabjat (a tobbi RF komponenshez viszonyitva).
A legjobb pelda erre pont a kinai dzsunkatabok, potom penzert szorjak kifele a nagyobbnal nagyobb hulladekokat, de potom penzt kell fizetned az extrakert, mint: normalis nezheto kijelzo, erosebb alaphatdver, BT, stb, de ha beepitett 3G modem is kell, akkor ezert az egy extraert mar sokat kernek.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz berigazek #3891 üzenetére
Van a mobilarenan teszt, ha a reszletek erdekelnek ott megtalalod.
Kategoriajan belul jo kepet keszit.
#3914: ez a "full manual" most ugye nem volt komoly? Ha megis: vegyel dSLR-t
Amugy androidon az ilyen nem lehetseges, egyseges API van a kamera kezelesere, nativ alkalmazast kellene irni minden keszulekhez amit szerintem senki se vallalt be, vagy csak nem tudok rola.[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz mekka_kola #3595 üzenetére
Mukodik, jol, csak ki kell kiserletezni melyik TV-re mi a jo.
-
Necc
addikt
Szeretnem felhivni az ujoncok figyelmet arra, hogy az oldal alapelvei szerint warez minden formaban TILOS!
Mivel az emlitett iGo legalisan nem letezik abszolut semmilyen formaban egyik kereskedelmi forgalomba kerulo androidos telefonra sem, ezert minden eset a fentebb emlitett kategoriaba esik.
szerk.: picit kesve kuldtem el, es ido kozben mar megeloztek, igy off
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz cultfeca #3481 üzenetére
Mass Storage mod nincs, mert az a belso tarhely levalasztasaval jar, amitol egyes programok mukodese leall, vagy elerhetetlen lesz, a dual mountot lustak megoldani, igy a bugos, szar, szakados MTP-t modot eroltetik.
A ho/nyomas/paraszenzor a jobb also sarok kornyeken van.
-
Necc
addikt
Le vagy maradva, az mar lejart sztori, most eppen a "ha a keszuleket a bal felso sarok leges legyszelen fogod 2 ujjal eppenhogy csak odacsipve, es kozbe a jobb also sarkot tekergeted, akkor az alig hallhatoan, nyekereg, de nem latsz tekeredest" sztori a meno
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Peterson_ #3102 üzenetére
Es sajnos a gyakorlatban is erezheto az alkalmazasoknal, nem egy olyan programba botlottam mar bele, ami ~1 perc utan nagyon nyomatekosan visszavette a teljesitmenyet. Meg egy par honap turelmem maradt, ha addig se oldja meg a samsung a kerdest, akkor tojni fogok a hulye knox-ra es custom romokkal fogom megoldani a kerdest
-
Necc
addikt
De csak 2014. januarjatol, a pontos idopont le van irva a telenor oldalan, igazsag szerint minden elofizetonek elerheto most. En felhivtam az ugyfelszolgalatot ezzel kapcsolatban, csak annyit tudtak mondani hogy "USIM" kartya kell, ami nekem van.
-
Necc
addikt
válasz adequate_cou #2953 üzenetére
Megoldas: [link] (kulso alkalmazas, mint termeszetesen mindig )
-
Necc
addikt
Javaslom (neked is) hogy olvasgasd egy picit az IT cafe biztonsagra szakosodott, kiemelt forumtemainak elso hozzaszolasait.
Teged is udvozlunk a zombigep halozatban, te mennyinek vagy mar tagja?#2920: bar nagyon off, de pl. a telenor mobilstick IP cimtartomanyanak tobb mint a fele mar IP ban alatt van, gondolom az elozmenyek fenyeben sejted mitol... Persze a vegen en szivok, amikor nem tudok felcsatlakozni az IRC halozatra
Azert kivancsi lennek a Telenor mennyire van tisztaban azzal hogy mobilstick felhasznaloinak java resze zombi...[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Varszegig #2903 üzenetére
Kaspersky. Mivel elofizetojuk vagyok, fillerekert vehettem licenszt.
#2904: ezek szerint te latod mi a kulonbseg Alkalmazasnev es Alkalmazasfejleszto, valamint AIkaImazasnev es AIkaImazasfejIeszto kozott ugye? Es sose nyalnal be emiatt virust?
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Parallaxis #2901 üzenetére
Minden alkalommal amikor alkalmazast telepitek vagy frissitek, a Note 3 masodpercekre lehal, teljesen irreszponziv lesz mig az antivirus at nem fesuli. Igaz, en allitottam be hogy mindent fesuljon at, de azert egyaltalan nem eszrevehetetlen a jelenlete.
-
Necc
addikt
Ezzel azert vitaba szallnek.
Egyreszt vannak akik valltig allitjak hogy csont felesleges ilyesmi androidra, masreszt ott vannak a kulonbozo alcazott marketingoldalak (egy pelda) amelyek igyekeznek koholt bullshittel telenyomni a felhasznalok agyat, hogy mindenaron kell nekik mobilra antivirus.
Termeszetesen hogy meg kelendobbe tegyek az antivirusokat, a beletuszkolnak mindenfele csont felesleges biztonsagi mentest keszito meg tavoli torles funkciokat az antivirusba, amire persze semmi szuksege sincs az embernek (alapbol tartalmazza mar az android).A valos helyzet azonban arnyalt. Virusok meg arto kodok androidra termeszetesen leteznek, de messzemenoen nincsen egyik se elterjedve, mint amennyire azt a marketingesek igyekeznek a hulye emberek fejebe tuszkolni, de ugyanakkor mivel letezik, ezert a "tok felesleges" hozzaallas se helytallo.
Egyreszt a kulso forrasbol szarmazo programok kis esellyel magukban hordozzak a rizikot, hogy virust telepit fel veluk az ember, de sajnos idorol idore felbukkannak programok a playstore-ban is, es nehany esetben alcazottan: emlekszem hogy amikor androidra kiadtak a temple run vagy miszosz jatekot, a playstore rogton ketto talalatot beadott, 100%-ig azonos alkalmazasnev es ikon, a leiras is hasonlo volt, es mindketto magas telepitesi szammal rendelkezett, csakhogy az egyik virus volt. Egy laikus aligha tudta volna megkulonboztetni oket, es az atlagember csak feltelepiti az elso talalatot, aztan jonapot. Az vagy az eredeti app volt, vagy a virusos.
De nem csak nepszeru alkalmazasoknak alcazhatjak magukat egyes trojaiak, volt mar arra is pelda, hogy egy nepszeru, megbizhatonak titulalt alkalmazas egyik frissites alkalmaval egyszer csak malware lett, es senki se gyanakodott, hiszen mar megtanultak bizni az alkalmazasban az emberek.
Az ilyen esetek szama termeszetesen nagyon alacsony, es sokszor alapos odafigyelessel megelozheto a baj, es a google is igyekszik szurni es a leheto leghamarabb letorolni ezeket az alkalmazasokat az aruhazbol, de mindettol fuggetlenul mindig is meg lesz az a kis esely, hogy virust dob fel az ember.
Egy picit hasolno a helyzet mint PC-n, ott is hiaba vigyaz az ember minden fronton, idorol idore megis benyal valamit.Osszegezve, nem hulyeseg, es nem csont felesleges antivirus mobilra, mindenki dontse el maga, hogy kell-e neki vagy sem, de ha ugy dont hogy felrak egyet, szamoljon vele hogy vissza fogja fogni a rendszert fajlmuveletekkor (pl. alkalmazasfrissites, fajlmasolas).
#2892: meg fognak murderalni a "tulszaturalt" szo hasznalata miatt, nem "tulszaturalt", hanem "wide-gamut", teccikerteni?
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz Jeanne d'Arc #2882 üzenetére
Laggol = hamisitvany
Nem laggol = eredetiYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Necc
addikt
válasz kazmerr #2843 üzenetére
<troll>
Azt hogy? A "szabvany jack" csatlakozo 6.35mm atmeroju, a telefon teljes vastagsaga meg 8.3mm, az azert elegge durva lenne, nem
Ugyanakkor a "mini jack" dugo (csak ha mar szoba kerult a szabvany szo, tartsuk is magunkat hozza) ami a Note 3 -on is megtalalhato, sajnos nincs sehol se eloirva, holy milyen vastag lehet maximum a tuloldal, ergo az altalad emlitett tok nem sert szabvanyt.
</troll>
De azert koszonjuk hogy felhivtad a figyelmunket ra.
-
Necc
addikt
Persze mert kogazdag kis orszagunkban szinte barki megengedheti maganak, hogy besetal valamelyik Samsung markakereskedesbe, kikohogi egybe az arat, majd elbattyog egy ilyen keszulekkel... ugyanakkor senki se lesz idegbeteg a teljesen atlagos, hetkoznapi meretetol, es az esetleges markagyuloletet is kepes objektiv latasmoddal elfeledni.
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
Van penwindow tamogatasa, miutan a fejlesztovel felvettem a kapcsolatot es jo sok szivas aran, de megcsinalta
Whatsapp is tamogatja tudtommal, de azt nem hasznalom. Mas, Note 3 -ra, vagy annak szolgaltatasaira optimalizalt programot nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest