- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Markizmark #2253 üzenetére
Hogy mennyire gyakori az,hogy egy komolyabb samsung telefonnak valami baja lesz? Hmm... szerintem egyáltalán nem jellemző,habár mivel több galaxy s3-t is használtam az elmúlt időben,ott pl az egyik megadta magát! 2 hónapig használtam,minden nap,gond nélkül ment! Eladtam,s aki megvette 1 hétig használta utána,s egyszercsak egy reggel úgy fogadta a telefon,hogy újraindult neki az éjjel és kérte a pin kódot! Beütötte és onnantól mindig újraindult neki folyamatosan,nem akart neki továbblépni. Sim nélkül pedig a samsung galaxy s3 felirat után csak a feketeség maradt rajta,nem lépett tovább! A srác egyáltalán nem buherálta (nem is ért hozzá),vigyázott rá mint a szeme fényére (összegyűjtött pénzéből vette) le nem esett,nem ütötte neki semminek! Bevitte a samsungba,újrahúzták neki az androidot,meg valamit cseréltek benne (garipapírra rá is írták neki,de hogy mit cseréltek azt nem lehetett elolvasni) és visszakapta! Azóta megy neki,s ennek már vagy 2hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- iPhone 13 128gb független
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest