Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
tylerddd #4655 üzenetére
Régen én is lazán vettem a garancia kérdést, és örültem, hogy milyen olcsón lehet GSM bolti garanciával venni telefont, mindaddig, amíg bele nem futottam egy problémába. Azóta inkább gyűjtök kicsit tovább, de kifizetem a hivatalos árat megbízható helyről (Samsung telefont pl. Samsung Experience Store-ból). Mikor a Note 4-emet kétszer kellett 3 éven belül javíttatni térerő eldobálás miatt, mindkét alkalommal új készüléket kaptam vissza a szervizből (az akkumulátort leszámítva), nem csak szimplán alaplapot cseréltek, és egyik esetben sem problémáztak. Az ilyen esetek miatt mondom azt, hogy nekem is megéri a teljes ár, normális garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest