- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lebeszélni, de az érvek mik? Hogy nagy a telefon
Meg hogy Note 9 nem fér el a zsebben, leülni nem lehet benne, kényelmetlen, de bezzeg a Mate 9 PRO az mennyire okés. Ekkora méreteknél baromira számít az a 4-5 mm.... Tessék megnézni, hatalmas a különbség méretek között
-
Én már írtam, biztos nem cserélném le a Note 9-em a Mate-re. Rohadt keskenynek hat, az OS skin ami van rajta szörnyű, ahogy az is-t majmolja. Továbbá azt gondolom hogy a Kirin proci nem droidnak való, mert érthetetlen mikrolagokat tapasztaltam, olyanokat amik sak Huawei telefonok alatt fordult elő. Lehet azóta jobb a helyzet, meg biztos jó telefon, de Note 9-el szemben nem kérdés, hogy marad a Note.
-
viera
őstag
Én is Sony-ról(Z1-Z3-Z5) tértem át Samsung-ra,pedig korábban hallani sem akartam a Samu-ról.
Aztán volt sorban S7Edge,S8+,Note8,S9+,Note9.Azért is váltottam Note8-ról S9+ -ra mert azt hittem,hogy nem fog hiányozni de tévedtem.
Nálam most az S10 kimarad,inkább megvárom a Note10-et.
-
Szia,
Igen, de 10 hónap így is a becsületére vált, viszont kellett már a változatosság, meg hiányzott a Samsung és végre jött egy olyan Note a 9 képében, aminek az akkumulátorába sem tudok belekötni (a Note8 amiatt maradt ki).
rstwingo: Abban a CSC-ben a XEU az alapértelmezett, arra áll be.
-
Nekem is az első Note-om. A Note7 lett volna első, aztán pont akkor hívták vissza, amikor rendeltem volna. Aztán nagyon vártam a Note8-at, de a kis akku miatt nem vettem meg, mert elég hardcore mobil használó vagyok, és nem akartam nap közben töltögetni a telefont. De végre a Note9 tökéletes lett.
-
Teal'C
veterán
-
Én is S9+-ról váltottam. Nos az üzemidő jobb, és nem csak a SoT, ami felhasználási módtól függően 20-50%-kal jobb, hanem a készenléti idő is, ami viszont radikálisan jobb. Sőt, a kijelző méretének különbsége is érződik, bár az kevésbé. A samsung pass is stabilabb, az nekem időnként megszűnt működni S9-en, az audio is mintha kicsit jobb lenne, ma meg végre az EQ beállításai is megmarad bekapcsolva (nálam állandóan kikapcsolódott S9-en, úgy, hogy a kapcsoló bekapcsolva maradt, és olyankor ki, majd be kellett kapcsolni. Az újabb samsung experience felület is egy kicsit smooth-abbnak érződik.
A pen meg egyenesen zseniális, a miatt át is tértem a samsung naptárra és e-mail app-ra a preview meg görgetés miatt. Na meg ma vettem át a Noris digital pen-t, azzal már tényleg olyan érzés rajzolni, mint egy igazi ceruzával.
Ja, és itt van a korábbi összehasonlításom az S9 topikból, az bővebb: [link]
-
viera
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest