- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma voltam vidéken meglátogatni a szüleimet. Van nekik laptop, meg minden sz*r, de annyira nem értenek hozzá, max. skype-on fel tudják hívni a nővéremet, hogy látták az unokáikat.
Mindegy is, nővérem küldött csomó képet. Telefonra ráraktam, szüleim okostévéjére tükröztem a képet (miracast) majd szépen mutogattam az albumok képeit, természetesen a tollat nyomogatva lapoztam közöttük.
Valahogy biztos meg lehet csinálni iPhone-al is, de nem hinném,hogy ilyen egyszerűen (vagy kel lhozzá venni apple tv-t, hogy menjen az airdrop).
-
seger
addikt
Most jöttem rá, hogy a töltő kábel bárhogy bedugható....
-
ace05
senior tag
Megkukkantottam a telót a Szegedi Samsung experience storeban. Leesett az állam, hogy szinte akkor mint a xiaomi note 4x-em és még vékonyabb is.
-
Ezt a vékony MOFI tokot vettem, most akciós is. Lehet hamisítvány, de jó. Tökéletes illeszkedik, vékony, a hátlap nem csúszik, érdes. Full műanyag. Szerintem megéri, jobban bejön mint azok a nagy shockproof bumperek... Ebben nem tűnik kétszer akkorának a telefon.
-
seger
addikt
Gyors help!!
Minden feloldáskor megnyílik egy chrome ablak valami szarral...
Honnan tudom meg hogy melyik app miatt? Már mindent letöröltem... nem szeretnék teljes gyalut. De úgy néz ki az lesz hacsak nem mondtok valami appot amivel megtudhatom... -
Próféta
tag
válasz
#24536576 #2040 üzenetére
Persze értem, a gyors sokrétűbben kihasználható. De nem látom magam előtt a helyzetet, amikor gyorsan kell a kakaó, de nincs nálam a gyári töltő, a töltőpad viszont igen. Alapvetően abban bízom, hogy a 4000-es akksi már gond nélkül kiszolgál egy napot. Többek között a kis akksi miatt nem vettem note 8-at.
-
Próféta
tag
válasz
pleslie82 #2038 üzenetére
Köszi, akkor biztos az 5w-os is jó.
Igazából nem az ára tántorít el a 9 wattostól. Úgy érzem nincs rá szükségem. Aztán majd meglátjuk. Még csak jövő héten fogom megrendelni telekomtól a noteot, ahogy hallom vannak fennakadások, mert viszik mint a cukrot (vagy csak pár db van készleten, kinek mi
). Szóval a vezeték nélküli töltő nem sos, annál inkább a tok, meg a fólia.
-
nbukta77
addikt
Valaki nem tud kemeny tokot hozza? Olyasmit keresnek, mint a pitaka. Eddig azt hasznaltam, de ugye note 9- re nincs.
-
törölt tag
válasz
Próféta #2032 üzenetére
Szia! A MIL-STD-810G nem arra vonatkozik, hogy nem törik össze ugya úgy, mint a többi üveg hátlapos telefon. Ezzel a jelzéssel inkább azt mutatják, hogy a belsejében nem lesz baja, továbbra is használható marad. Ha hajlamos vagy leejteni, szerintem vedd a megszokott tokot, de az Ultra Hybrid is jól véd.
Nekem gyorstöltő van, de kikapcsoltam a gyorstöltő funkciót, mert este zavar a ventillátor. Kevésbé melegszik vele a telefon, mint gyorssal. Viszont 3,5-4 óra míg feltölti a 1,5-2 helyett. Én azért is preferálom a lassút, mert éjjel töltöm, kb 7 órát alszok, így caak 3óra ami felesleges töltés. Viszont ha teheted, akkor gyorstöltőset vegyél, ha szükséf van rá, akkor jó, ha gyorsabba feltölti.
-
tylerddd
veterán
Ott van ez az akku elég rendesen. Most kivettem a 2. SIM-et és tegnap pl. 4:30-as SoT-ot értem el úgy, hogy 50% volt az akksi. Jó, nem játszottam, nem youtube ment, hanem a nálam szokásos dolgok. De ez így akkor számomra parádés, főleg hétvégén, amikor egyértelműen több időm van buzerálni a készüléket.
-
Próféta
tag
Sziasztok!
Note 4-ről váltok, azon Spigen Tough Armort használtam, ami 4 év alatt párszor megvédte a telót. Aggódom a Note 9-nél az elöl-hátul üveg miatt, hogy túlságosan sérülékeny. Ugyanakkor nem szívesen rejteném el, max. egy Spigen Ultra hybrid crystal clear tokot tennék rá. Mennyire lehet szerintetek a MIL-STD-810G megfelelést komolyan venni? Ha egy ilyen tokban+fólia zakózik egyet szerintetek megúszhatja, vagy maradjak a Tough Armornál. Az, hogy nem ejtem le, nem opció. Eddig minden telefonom leejtettem. Tudom, béna vagyok, de ez van.
Más: Vennék egy Qi töltőt, de nem tudom gyorstöltőt vegyek-e, vagy normált. A gyors mennyire nyírja az akksit? Én hosszú távra veszek telefont, szóval inkább vigyáznék rá. -
tylerddd
veterán
Always on Display esetében vagy általában?! Előző esetben az AoD beállításainál, egyébként szerintem sehogy.
Kérdés: Be lehet-e állítani valahol, hogy ha a beállításokból átlépek egy másik appbe, akkor a beállításokba visszalépve ugyanoda jussak vissza, ha a beállítások ikont használom?! -ez csak akkor működik, ha jól láttam, ha a háttérben futó alkalmazásoknál lépek be a beállításokba.
-
seger
addikt
Lezárt képernyőnél hogy lehet kikapcsolni a középső gombot?
-
nbukta77
addikt
Ki melyik bongeszot hasznalja meg email klienst? Nem ertem az miert nem meg oldott, hogy a nem szukseges alkalmazasokat le tudjam torolni. Es nyilvan nem rendszer alkalmazasra gondolok. Miert eroltetik pl ram a mikrofos alkalmazasait. Ilyen azert ios- en nem volt.
-
tylerddd
veterán
válasz
tucsok. #2008 üzenetére
A Blueberry Pie-t használom, a gyári ikonokkal és saját hátterekkel.
-
csubííí
senior tag
válasz
nbukta77 #1995 üzenetére
Én régóta használom, nagyon elégedett vagyok vele. Semmit nem fogyaszt. Ha "lebegő gomb" van beállítva, akkor lehet némi fogyasztása. A fizetősekkel ellentétben itt az ingyenesben minden benne van. Saját kép és megnevezés is megadható a "gombnak". Sőt, a megnevezés elhagyható , vagy a "gomb" is lehet láthatatlan. Ha egyik sincs, akkor láthatatlan, és nem zavar, ebben az esetben is bárhová rakható.
-
tucsok.
senior tag
Tudtok valami jó sötét témát?
-
ace05
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha részletfizetésre szeretném megvásárolni akkor hol lenne érdemes, leggazdaságosabb számomra ?
-
nbukta77
addikt
Kinek, hogy van. Latszik vagy ki van kapcsolva a gomb aod- on?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest