-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
#24536576 #16731 üzenetére
Nem tudom basszus, nekem mobilnál is csinálja. Szerintem a komplett kommunikációs rendszert hazavágták. Nem is értem, hogy miért törvényszerű, hogy a frisstéssel leírják mindig a telefonokat. Ráadásul full térerőnél is csinálja.. Beteszed repülőbe, majd kiveszed repülőből és utána meg jó lesz.
#16727:
Szerintem Anulunak hardveres hibája van, nem is értem még hányan kell leírják neki, hogy elhiggye. Nekem van, hogy alig nyitom ki a flip tokot, már oldva van a képernyő, még nem is láttam felvillanni sem az iriszhez tartozó kukucskálót. Villan egyet a vörös led mint a terminátor szeme, aztán oldva van a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged