- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 lite- van egy tollad?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Szerintem a hivatalos álláspont az, hogy ez Lite, nincs dex, és nem is lesz. Szó sem volt róla, hogy várható. Ez, amit én tudni vélek legalábbis, ettől még elkerülhette valami a figyelmem
A 11-et megkapja, olvastam valahol egy cikkben a listát, hogy mi kapja meg, és közte volt ez isMás: (Amúgy kollégám samsung telefonján, ami A50 azt hiszem, is előfordult ez a fent említett billentyűzet mizéria, nem tudom, mi lehet... Mindenesetre bosszantó hosszú távon.)
Valamint most azzal örvendeztetett meg, hogy nem ébresztett, hiába volt beállítva, egészen addig, míg át nem állítottam későbbre az ébresztést. Használok Bixby rutinokat, nem tudom, lehet e összefüggés, de egyik rutin sem kapcsol ki vagy be akkor, amikor az ébresztő szólt volna, és előtte nyilván ébresztett is... De másra nem tudtam gondolni, ami beleszólhat ebbe (meg a rutinokat is úgy állítom be, hogy az ébresztő minden körülmények közt szóljon). No mindegy, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged