- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Krisztiánx86 #14699 üzenetére
Nekem csak eladás volt, a note 10em jó áron számolták be, jobban, mint hardveraprón tudtam volna eladni, pedig hozzányúlós volt (töltő csati gyengélkedett). Mernék vásárolni is, garit adnak, tök korrektek.
-
gjoco1
addikt
válasz
Krisztiánx86 #14693 üzenetére
Igen , ez az egyik hátulútője , hogy nlhény app nem megy stock romon , , , , , , ,
Viszont egy 14 es brutál lenne ezeken . Sajnos ezekből kiestünk ,Legalábbis ezen a telón .
-
atos30
aktív tag
válasz
Krisztiánx86 #14690 üzenetére
Pont tegnap youtube- ozás közben tudatosult bennem, hogy még mindig baromi jó a kijelzője 120Hz nélkül is. Nálam a gyári aksi még mindig szépen muzsikál. A tavaly elemcserén átesett s-pen is jól érzi magát. A teló funkciók felét még így se tudom mire kihasználni. A jack hiányát nehezen szoktam meg, most meg már bluetooth- ról nem mennék vissza jack- re.
Jó kis teló ez. Még Zek Nelson se cserélte le az övét ( Legalábbis pár hónappal ezelött még a note10+ volt a "main" telefonja.)
-
gjoco1
addikt
válasz
Krisztiánx86 #14690 üzenetére
Szia !
Én is éppen abban az időben vettem a plus om . Imádni baló telefonok . Éééés még a gyári akku van benne . Igaz már vettem egyet , de még nem lesz cserélve . Nálam ha nincs nyúzva , röhögve elmegy két napot símán . .
Sajnos a már nem gyárilag beletett akkuk nem mennek el addig , mint az eredeti . Ez régebbről tapasztalat . Még soha nem volt megfeleő az üzemidő egy cserélt akkuval . .
Ez sajnos ilyen .
A megoldásod így léírva jónak hangzik , de szerintem kevesen fognak Odinozni . Én még csináltam . Már nem esnék neki .
Amúgy hanyas Droidot sikerül rá szerezned ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest