Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RAYBOMB #2488 üzenetére
Összehasonlítási alapom nincs a Snapis verzióval,de ez a 4órás idő egy hülyeség.
A kijelzőidő felhasználó függő és még így is hullámzó.
Attól függ mire használod,mennyire magas a fényerő,mennyire erőforrásigényes alkalmazásokat futtatsz,mennyire jó/gyatra a térerőd stb.
De abban biztos vagyok,hogy 4óránál bőven többet tud.
Nálam most itthon,wifin youtubeozva,itt fórumozva,eddig 30percet telefonálva,kb 65%-os fényerő mellett 1óra 20perc kijelző idővel 84%-on van a teló,reggel 6kor húztam le töltőről
Gyors számolas után több kb 8óra lesz így a kijelzőidő.
Eddig a legrosszabb ami kijött belőle,az kicsit több mint 5 óra,de hozzá kell tenni,hogy olyan helyen voltam,ahol sokszor zsebben nem volt térerő,vagy csak alig,az meg eszi minden telónál az akkut.
A legjobb meg majdnem 11,5 óra volt,alacsony fényerővel,szinte csak netezve és youtubeozva wifin,térerő meg fullon.
Többnyire 7-7,5 körül vagyok.
Ebből látszik,hogy hülyeség sok ilyen teszt.
4órát max akkor nézek ki belőle,ha 4K-ban veszel fel egy csomó videót,fotózol ezerrel és a kijelző is maxon megy.Vagy játszol valami izmosabb játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Battlefield 6
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest