Hirdetés
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca4ever
tag
válasz
atos30
üzenetére
Először is köszönöm a gyors választ!

Jó idő eltelt már hogy alkohollal tisztítottam ki! Nem kellett volna kiszárdania ennyi idő alatt? Valamint hajszárítóval (hidegen ) is szárítgattam.
Nyomtam zenét full hangerőn , de nem hozott változást, valamint olyan mintha nem minden esetben, helyzetben, (pl álló helyzetben), hallanám a recsegést! Közép szintű hangerőn egyáltalán nem hallatszik. Elképzelhető hogy ha "befolyásról " van szó egyszer csak spontán szűnik, a szárítás ellenére is ?
Ami a levegőt illeti már fogyóban lévő palackal fújtam ki, ergó alig volt benne nyomás! Ez is tehetett benne kárt? Annyi videósnál telefonosnál láttam hogy levegővel fújták ki ezeket a helyeket! Ha ezt előbb tudom
Ha az történt amit Te is mondtál hogy kilyukadt a víztaszitó membrán az befolyásolja majd a készülék hosszútávú működését esetleg a vízállóságát?Utóbbi esetben javaslod a hangszóró cseréjét?
Mégegyszer köszönöm a segítséget és bocsánat a tömör újbóli kérdéseért !
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest