- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #10180 üzenetére
Ez sajnos ( Részedre ) nem gyanú,hanem tényleg nem tudja. De,amit linkeltem szerintem próbáld ki. Én nagyon szeretem,mert szövegesen is kiírja az üzenetet( betű nagysága állítható ) . Sőt Én a kamera köré kitettem az értesítési villogást. Nagyon hasznos.De teheted a kijelző széleire. Alúra-felűre-oldara.......Rengeteg beállítási lehetősége van. Imádom.
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #10168 üzenetére
Képernyőt nem éleszti fel az értesítés. Ha látni szeretnéd,akkor [tedd fel] Én imádom.
Jelzés időtartamát be tudod állítani,sőt sokminden mást is. Ha jól értelmezem a kérdésed. -
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #10174 üzenetére
Igen,valóban tanácstalan vagyok. Több helyen más más a véleménye az usereknek . Szóval egyik énem azt diktálja,hogy FR és frissítés a másik pedig,hogy kiráz a hideg az újra belakástól.
Pedig első telefonom,amin nincs is semmilyen Launcher. S2 óta először SSLauncher,majd a turbózott TotalLauncher volt. Még a N9 en is. Most mivel meguntam a HS "gyártást" direkt nem tettem fel.
Ez igaz......
-
gjoco1
addikt
Friss [hír] . Mi még várakozunk.
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #10161 üzenetére
De gondolom Launcherrel vagy vértezve ?
Ezen agyalok napok óta,hogy mit tegyek annyira eltérőek a vélemények.
Memmaao akkor ezekszerint próbáljam nélküle ? -
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #10157 üzenetére
Jól értelmezem,hogy főverzió váltáskor is mehet rá FR nélkül ? ( mostanában a telefon cserélgetéseimet megúsztam az átmenetet ).
Múltoriban csináltam egy "szavazást" a FB testvér csoportba és 99% a válaszolóknak simán tolják rá.Két szemly adta azt a választ,hogy frissítés után csinálnak FR-t. -
gjoco1
addikt
AccuBattery-vel 40-80% között tartottam.Azután nem foglalkoztam vele (meguntam ) . Lemerült-töltöttem akár reggelig. Most próbálom ( engedi az időm ) azt,amit ha jól emlékszem Probert75 is alkalmaz. Merül kb 20%-ra és töltöm max-ra. Utána kihúzom.Szóval nincs csepptöltés. Persze lehet placebó érzés,de mintha tovább bírná ugyanazon felhasználási szokás mellett.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #10085 üzenetére
Kb két hét talán. Azt susogják a FB-on a Note csopiba.
-
gjoco1
addikt
Ezzel Én is így vagyok. De felkeltette az érdeklődésem. Kizárólag családi képeket szoktam lőni,ami jóvanazúgy kategória. Viszont,ha már létezik ez a lehetőség szívesen kipróbálnám.
Igazán nem is Neked kellett volna címezni a kérdést,de mivel téma volt,így hirtelen Neked címeztem. Bocsi !
-
gjoco1
addikt
Filter ügyben Én is kérnék segítséget.Igaz semmi bajom,de most hogy szóbakerült( keveset fotózom) nézegettem ezt a filter történetet. Próbáltam hozzáadni ( nem tudom minek az ) és elvitt a galáriába.
Ez aztán jól van így ? Mit kell utána csinálni?
Rövid leírást a "gyengébbek" kedvéért. Pls. -
gjoco1
addikt
Napok kérdése(?) és [megjön].
-
gjoco1
addikt
Szerintem sem rossz( kb. jó fél éve használom ) .Legalábbis,amiket itt és másik telefonos csoportban is írnak a srácok,hogy Náluk is többeknek nem rögzít rendesen.Hívó fél hangja vagy halk,vagy érthetetlen. Ezeken meg Én szoktam értetlenkedni.
Nem volt kihangosítva.A háttérzaj az a TV-től jött. -
gjoco1
addikt
válasz
Maxximus #9968 üzenetére
Bocsi a kései válaszért........Nem nem....XEH-XEO. És igaz Én is ritkán használom(automata módot kikapcsoltam),de Dec.elején ment a rögzítés és jó hangminőségben.
Nekem mivel nem minden napos a Pen használata,így semmi nyoma. Egyébként azt mondják,ha valami nyomódás lesz a fólián,akkor kicsi hajszárítózás kihúzza.
Többieknek: Én is rep.módba teszem este-napközben inkább laptopon "dolgozom" és 2 nap elketyeg töltés nélkül simán. Sőt......
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9906 üzenetére
Napokban készítettem egy röpke felmérést ezzel kapocsolatban a testvér FB csoportba.
Nem nagy a szórás,viszont a két szavazat [érdekes] és még talán el is gondolkodtató.
Bár Nekem sincs kedvem nulláról belakni. -
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #9874 üzenetére
Igen,jó lenne hazai forgalmazó.Igaz valószínű drágább,de a mostani állapotok miatt elég bizonytalan az érkezés. Vagy nem ?
Viszont ezt is köszi!
Nagyon hajaz a ClearPlex-re,csak töredéke az ár. -
gjoco1
addikt
Teljesen igazat adok az UV-s üveggel kapcsolatban,de Nekem a N8-nál szúrta a szemem meg az éle a kezem.
Egyébként biztos hatásosabb egy esés alkalmával. Itt jegyzem meg,hogy még soha nem sikerült pofára ejtenem egy telefonom sem ,pedig ( korom meg sem merem itt mondani ) elfogyasztottam több 10-et.
Tokot nem is használok.Illetve igen,de "bőr" övtokot-illetve nyáron szintén "bőr kihúzós zsebtokot ".
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #9866 üzenetére
Igazán nincs mit.Lehet lesz,aki másra eszküszik Én ezt találtam megfelelőnek az eszközeim védelmére. Annyi még,hogy a Note8-ra UV ragasztott üveget tetettem először,de a "buszmasága"miatt ledúrattam és akkor próbáltam ki a CP-et. Arra feltétlen ügyelj,ha ennél teszed le a voksod,hogy a zselé kiszáradását( 24 óra a teljes )föltétlen tartsd be. De majd elmondják a MM-os fiúk.
-
gjoco1
addikt
válasz
Tommy-1998 #9863 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
vodrosjozsi #9853 üzenetére
-
gjoco1
addikt
Erről jut eszembe........
Hetek óta küzdök a fotózással.Megnyitom a kamerát és érzéketlen a "lebegő"ikonra random. Hangerő gomb megnyomásra exponál.Kamera App "tisztítva". Marha jó ilyenkor(is)ünnepek alatt,ha esetleg családi emlékeket szeretnék megörökíteni.
Mit javasoltok ?
Köszönöm!ui És még az is van,hogy felhúzza a fényerőt,utána úgy is marad. Manuálisan kell vissza vennem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Zsoleszhun #9836 üzenetére
Szerintem várjuk meg a Januárt. Bár valaki már tesztelte itt ha jól emlékszem.De a véglegeset Én mindenképpen kivárom,sőt majd a tapasztalatok után engedem rá.
-
gjoco1
addikt
+1 Probert
" Kellenek az ilyen emberek, akik segítenek önzetlenül! "
................. -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9755 üzenetére
Kolléga, meg ne haragudj,de ez valóban karcsú útmutató. Lehet nincs időd itt és most elmagyarázni,de ha más nem,privátban segíts.Bár lehet itt is érdekel valakit.
Bár ahogy nézem,valóban nem is az a verió a két telefonon,vagy már a beállítás?
Engen nem érint,mert SmartKeyboard Pro-t használok,de már kíváncsivá tettetek. -
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #9731 üzenetére
Teljes mértékben megértem és osztom is a véleményed,de azért valljuk be férfiasan,hogy többünkben motoszkál a kisördög,hogy próbáljuk egy kicsinkét meghosszabítani az akkunk élet tartamát.Másrészt viszont valóban igaz,minek kattogni rajta,hiszen tart ameddig tart.
Csak ne kellene szétflexlelni egy akkucsere miatt a telefont.Cserélhető akkus telefonunk idejében szerintem nem agyaltunk rajta ennyit.Bár akkor is sokszor ismétlődő téma volt.
Belegondolva már több alkalommal megígértem Maganak,hogy nem használok ilyen csekkolót,de mindíg beleszaladok..... Lehet, tényleg le is dúrom a .....ba. -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9721 üzenetére
Megnézem hasonló beosztásban Én is,
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #9719 üzenetére
Egy próbára azért megnézem.
Kérdésedre.......Nálam is volt már egy-két alkalommal korábban hasonló,de mostanában nem.Bár nem is tudom N10 en,vagy N9-en.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Más is tapasztalja,hogy a Play áruház és a Google gyengélkedik? Konkrétan be sem tölt. -
gjoco1
addikt
Tessék Friciéknél már [ilyen] is van.
-
gjoco1
addikt
[OneUI 3.0] ütemterv.
-
gjoco1
addikt
válasz
Forgo74 #9637 üzenetére
Három éve kb. javítani kellett a Samsungnál egy LG V10-e.Itt Nálunk van a Samunak kirendelt szervize.Bevittem,hogy gáz van a telcsivel. Mutatom a gar.jegyet-számlát és azt mondja a vagány,hogy jóvan tedd el jó helyre,mert Neki nem kell..........IMEI csekkolás és indították is a központiba a vasat.
-
gjoco1
addikt
válasz
S e t h #9598 üzenetére
Én használtam a PD-t,de sajnos nem tudom mióta,fe már csak fizetős verza van.Legalábbis a napokban vettem észre,amikor szerettem volna még hozzátenni és egyszeűen meghalt.APK változat is rávitt az oldalukra,hogy fizessek......
Egyre kevesenn jó dolgot lehet beszerezni,ami ingyenes.Nem sóherságból,de eddig adta,most már nem.
S e t h : köszi a tippet,mindenképpen rálesek.
-
gjoco1
addikt
Ma az aktuális Decemberi frissítés után a Bixby-t letiltva-altatva a redőny mögött nem tudom kikapcsolni. [Whay] ?
Sajnos már a PackageDisablert sem lehet aktiválni.
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
Techergo87 #9399 üzenetére
Én is agyalgattam-számolgattam,de arra jutottam,hogy marad a szűk egy éves 10+.
-
gjoco1
addikt
válasz
Techergo87 #9395 üzenetére
Eltérés anyagiakban nem sok valóban.Nehéz kérdés.......Note10+ is megkapja a 11-et azután szerintem még valami biztonsági dolgokat,ami szokás.Hogy az S20 mit kap rejtély.Mindenesetre újabb konstrukció.De ha már lúd,nem lehet Note20U?
Én S20-ért nem adnám a telefonom. -
gjoco1
addikt
válasz
Techergo87 #9342 üzenetére
Még egy + a Note 10 plus- ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest