- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
Memmaao #11722 üzenetére
Ez igaz. . . . . De ez csak a karc elleni védelemre kell. Előzőekben többször leírtam , hogy övtokban és vagy " zsebtokban " hordozom . Az persze való igaz , ha pofára ejtem , akkor kakukk . Egy alkalommal történt majdnem baleset , de az még a V10 telóval történt , hogy könnyelműen bevittem a gokart pályára . Egy oldal ütközés történt és az övtokban a kijelzővédő üvegfólia keresztbe repedt . Semmi más baj nem történt .
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11716 üzenetére
Van egy haver , mobil sufni és ügyes kezű nagyon. Neki nyomom a kezébe. Szokott örülni a hasonló kéréseimnek.
Valószínű menne a felrakás , de ha már van ilyen ismerős , miért is kockáztatnék ?
Ja , amúgy találtam hasonló fóliát . . . . . Ránézésre [ilyen] , csak Kínai . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11714 üzenetére
Mutatnám az Alis linket , de valamiért nem tölt be.
Három darabos Hydrogél fólia. Egész vastagnak tűnik . Meglátjuk.......Már az árára sem emlékszem , mert még tavasszal rendeltem.Csomagolását sem tudom mutatni , mert natúr Kínai feliratú zacsiban van . Van hozzá egy spatula , amivel rá kell aplikálni.
Ha hajlandó betölteni az Alis link feldobom . -
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11712 üzenetére
A ClearPlex egy nagy tévedés volt számomra is . Nincs egy éve a telcsin elől-hátul , de szinte cafatokban lóg rajta. És cserében még jó drága is. A kettő 20 ezer volt.
Üvegfóliát nem teszek soha többet edge kijelzőre . Not 8 - ra tettem uv ragasztósat , de nagyon elcsúnyítottam vele szegényt . Ráadásul akadt piszokul a szélein .
Sík felületre jó , de erre nem . Van még 2 Samum és azokon van üveg .
Nem olvastad el figyelmesen az igényeim . . . . .Flip tok nem kell . Csak a hátlapot szeretném védeni jelentősen a karcok miatt .Mint korábban írtam , vagy övtokban , vagy " zseb tokban " hordom a telcsit . Üvegre már megvan a CP utódja , úgy érzem lesz olyan jó , hanem jobb , mint a CP fólia. Még a hátlapra kell . De mindent mérlegelve , hiába húzós az ár , marad a Pitaka.
-
gjoco1
addikt
Ma Én is tettem egy kört a városban tok ügyben. Igazán itt Nálunk nincs nagy felhozatal és azokból egy sem felel meg az elvárásaimnak . Plusz tokban használom , így az anyagvastagság kizáró ok . Egy ami szóba jöhet ( sajnos csak rendelésre hoznak ) , így nem tudtam rá próbálni a telcsire , az a Pitaka Karbon lenne Nagyon szép elegáns és alig van vastagsága és elméletileg tartós - ütésálló - stb..... . Más telefonra valót mutatta a srác . Jónak tűnik . És itt jön a dilemma.........15 Mátyás !
Bár , ha azt nézem , hogy cca. 10 e . volt a ClearPlex és egy évig sem húzta , így elgondolkodtató .. . . Sajnos számomra nincs igazán más opció . Felmerült még a Dbramd fólia és egyéb hátlapi fóliák , de a CP után tartok tőle , hogy Nálam ezek is idővel a sarkainál felválnak. Úgyhogy még meg kell emésztenem az árat .
-
gjoco1
addikt
A napokban beszélgettünk a Névjegyzék fiókkal való " párosításáról " .
Akkor eljutottam odáig , hogy szépen a fiókjaimban vannak . Viszont , újabb anomália......
Reggel nézegettem a régi Samu A8-am és napra- percre kész minden .
Ránéztem a Note-ra és bizony itt valami gond van. Illetve látom , hogy nem szinkronizál az elsődleges fiókommal . Többi ( másodlagos ) fiókkal igen .
Átnézegettem a beállításokat , de nem látok eltérést. Szerintetek merre keresgéljek , illetve mi lehet a gond ?
[kép] [kép] -
gjoco1
addikt
válasz
francz'70 #11668 üzenetére
Köszi ! Ez is lehet egy alternatíva.
Most nézem az Alzánál..........Mi az , hogy [diódákkal] ? -
gjoco1
addikt
Nem rossz ez a díbrend
( sem ) , de a rendelést nem számítva is macera és ezzel is az a fenntartásom , hogy ugyan az lesz a végeredmény hónapok múltán , mit a ClearPlex-nek.
Köszönöm amúgy ! Fájin - szép , de . . . . . . .Szerintem maradok a Nillkin - nél .
Ha jól emlékszem Te javasoltad a kijelzőre a fóliát . Még nincs felbontva . . . . Meglesz a hátlapra valami és szaggatom a CP - et a @cs#ba . -
gjoco1
addikt
Szerintem volt 1000x . Ki milyen hátlapvédőt ajánlana , ami viszonylag vékony ? Azért fontos , mert még tokba is teszem a melóm miatt . Elmúlt év Szeptemberében fóliáztattam körbe a MM-ban Clearplex-el ( arany áron ) és már cafatokban lóg a sarkainál és az éleinél is .
Soha többet........Jó , de nem ennyiért és nem ennyi ideig .
Van [itt] egy pár db , de már bizonytalan vagyok , mert másik Samu telcsimnek a hátlapját meghorzsolta a noname szilikon .
Kijelzőre már beszereztem egyet ( itt ajánlotta valaki ) . -
-
gjoco1
addikt
válasz
golyós #11638 üzenetére
Igen , szerintem is a Google kavar be , de eskü megnézem ,mert nagyon bekavart itt mindent.
Az este még azt megcsináltam , hogy egyenlőre a Névjegyzék szinkronizálást kikapcsoltam . Ma hajnal 3 kor elindultam melózni és most végeztem. Napközben semmi adatkapcsolat a melóm miatt . De holnaptól szabad leszek és megnézegetek mindent.
Azt viszont még tudni szeretném , hogy a vcf. mentést ( aki csinál ) gyaluljam ? Mert hajnalban míg " melegítettem " a Transportert , szétnéztem és négy vcf. mentés volt a telcsin.Ha rendet rakok megcsinálom a Google-ból a vissza pakolást ( előtte törlöm a mostanit a telcsiről ) , ha nincs folyamatos adat , maradnak a névjegyek , ha nincs a telcsin vcf. mentés ? Így már egész amatőr kérdés , de tényleg ilyen még soha nem fordult elő . Nem is értem.........
SD - n volt és nem kavart be soha. -
gjoco1
addikt
válasz
M_AND_Ms #11635 üzenetére
Most itthon hencsergek és nincs a telcsin adatkapcsolat. Viszont az imént bekapcsoltam a wifi-t , mert HS-t gyártok és az időjárás kiírását frissítettem. A Google készített egy biztonsági frissítést és a kukába landolt .
Na ezt piszokul nem vágom. Eddig ilyen nem volt.
Biztonsági vfc-t mindíg csináltam , de gondot soha nem okozott . Vagy azért , mert azt az SD-re csináltam ?
Már semmit nem értek. -
gjoco1
addikt
válasz
novinyul #11633 üzenetére
Eddig még soha nem láttam hasonlót , pedig mióta mobil van kb azóta űzöm...
Nekem is van mentésem a gmail fiókba , de vcf. is. Megszoktam..
Most jelen állás szerint ( ürítettem mindenhol ) és adja. Meglátom . . . . .
De azért változatlanul várom a tanácsot , mert lehet Én fabrikáltam valamit. -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Nem valószínű , hogy telefon specifikus a kérdésem , de mivel ide tartozok így először Titeket kérdezlek.
A napokban érdeklődtem , hogy a Névjegyzékről ki hová készít mentést ........
A dolog ott kezdődött , hogy tettem egy DIGIS SIM-et a telefonba . Ennek 3 - 4 napja.
Kicsi az esély , hogy köze van hozzá , de nem tudom mihez kötni a dolgot. Nevezetesen random eltűnnek a telefonról a Névjegyeim ." Behívom " a vcf. mentésből , amit az SD -ről tettem át a belső tárhelyre . Egy ideig megvannak a és ahogy az imént írtam egyszercsak a feloldás után [ez] fogad. Kis idő múlva ( semmi mókolás ) ismét felolom [megjelenik] .
Piszokul idegesítő........
Mi kavarhat be szerintetek ? a SIM ? Kötve hiszem.... -
gjoco1
addikt
Köszönöm a válaszokat névjegy ügyben .
-
gjoco1
addikt
Aki két SIM - et használ , hová csináltok a névjegyzékről biztonsági mentést ?
Eddig vcf.- ben az SD -re csináltam. Milyen megoldások vannak ?Köszi !
-
gjoco1
addikt
Hátha valakinek érdekes . Hatalmas [akcióóóóóó] .
-
gjoco1
addikt
válasz
axlfsi #11595 üzenetére
Szia !
Cube ACR 2.2.182 ( semmi mókolás ) most [készítettem] , ahogy olvastam a posztod. -
gjoco1
addikt
válasz
torrrent #11590 üzenetére
Én Nova-t használok KWGT - vel [ezzel] a témával. Nálam is az Edge oldalon vannak a fontos
" gyors gombjaim " . Üzemidőben talán egy picivel többet hoz .
Amúgy máshol az elején többen panaszkodtak az A 11 akkufogyasztására . Kezdetben Nálam is mintha jobban merült volna , de " beállt " mára szépen . Sőt a RAM fogyasztás is kellemesebb.
Megnézem kíváncsiságból Én is azt a LessPhone launchert .Bár szerintem a Nova szabhatóságát nem űbereli semmi . Évekig SS-t és utána Total Launchert használtam , de a Nova az egyik legjobb.
-
gjoco1
addikt
válasz
Diokhan #11518 üzenetére
Üdv a Klubban !
Nagyon szerethető " kis " vas ez a maga apró hibáit eltekintve ( Én igazán nem találtam ) .
Egy éve lassan , hogy használom és egyszerűen szeretem. Nincs is késztetésem jó ideig a cserén.
Meglátjuk majd az új Notesz mit alakít és persze az ár lesz érdekes. -
gjoco1
addikt
válasz
handrash #11475 üzenetére
Minden lehet , ahogy csubííí írta , nem is tudom . . . . Kicsit rosszul esik , mert első eset rengeteg telefon után , hogy pont ez szarakszik Velem.
Amúgy tudom , hiába van benne viszonylag új Samsung EVO Plus 128GB microSD (SDXC Class10) ( cca. fél éves ) az is lehet hunyó. Elég esélyes , mert mostanában , ha rákötöm gépre még a wi10 is gondolkodik sokszor a másoláskor.
Gyorsítótár törölve. Esetleg még adatok törlése ? -
gjoco1
addikt
Üdv !
Pár napja a galéria random " lefagy " időnként , ha szerkeszteni szeretnék . Eszköz , vagy kártya hiba lehet ? -
gjoco1
addikt
Úgy nézem hamarosan kapjuk a Májusi Update-et . S10+ - ra osztogatják. Utána szoktuk Mi kapni.
-
gjoco1
addikt
Szerintem vállalható abszolút . Mentettem is a linket , köszi ! Kíváncsi lennék arra , hogy az egy darab kilences ami a szembeötlő eltérés , mit jelent . Szerintem marketing , de elképzelhető , hogy " strapásabb " .
Rendelek is ebből is , hiszen még sacc. 2 évig nem szándékozom cserélni a telcsit. Nincs alternatíva. Ezek az új tepsik szerintem túl vannak árazva . Tökéletes gyári állapotú és az akkum is jól bírja. Szeptemberben lesz két éves. Szóval lehet próbálkozni a fóliákkal. -
gjoco1
addikt
válasz
maldini822 #11404 üzenetére
Szia !
Én már ezek után nem szeretnék senkinek javasolni semmit senkinek .
Mint azt láhattad fentebb [ez] érkezett meg a napokban , de addig míg le nem rohad a Clar Plex , addig nem teszem fel. Amúgy azért kérdeztem rá Én is a felrakásra , mert úgy emlékszem itt használja valaki , de még nem olvasta a posztot.
Szóval papíron ez is tudja az újlenyomatot. Bár Én nem használom . -
gjoco1
addikt
válasz
Firedaddy #11402 üzenetére
Én is gondoltam rá , hogy visszamegyek és megmutatom Nekik , de utána lehiggadtam , mert tudom kutyát nem érdekli . Ráadásul pont a kijelző felőli oldalon a bal felső részénél alapdól rosszuk tette fel a srác
Két centi hosszan " hullámos " a széle . Olyan , minha nem az a minőségű lene a kettő .
Azért elvárná az ember , hogy közel húsz paírért kitartson legalább egy évig . Pedig még pluszban , ha mozgok , övtokban és / vagy bőrtokban tartom a vasat . -
gjoco1
addikt
Már nem emlékszem rá , hogy ki javasolta [ezt] a védő fóliát . Tegnap sikeresen megérkezett 3 db/ csomag . Kérdezném , hogy az éleinél is szépen fel lehet tenni ? Jelenleg ClearPlex van a kijelzőn és a hátlapon , de utoljára.
Elmúlt év Szeptemberében tetettem rá ( 9000,.- / db ) ,de már a sarkainál elkezdett feljönni.Korábban többeknek ajánlottam mea culpa. Soha többet. Rohadt drága és ennyit bír .
Teljes körű védelem a telcsinek , mert övtokban hordom és mégis........Természetesen semmi garancia rá. Media Markt köszi ! -
gjoco1
addikt
golyós - Pobert75 És valóban........ Ezért bújkált .
Na , ezt sem fogom agyonhasználni . Eddig is megvoltam nélküle , szerintem ezután is alszom nyugodtan.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Probert75 #11366 üzenetére
Éppen nézegetem......Megnézem majd. Bár azt mondod kilövi valami.
Jobban pedig Én sem tudom beállítani , mit Te .
Most nézem... Ezen is lehet [színeket] választani. -
-
gjoco1
addikt
Nemigazán szokásom nyafogni az akkumlátor merülésre , de egy napja " őrületes " tempóba zuhan az akkum. Szemmel látható a merülés. És "melegszik " a vas.
Most , hogy ismét bevagyunk zárva gépen tartom a kapcsolataim és semmi net. és hasonló a telcsin. Simán telefon üzemmódba. Hívás egyéb nulla.
Tétlenségben zuhant majd' 20%-ot egy nap alatt .
Gondoltam a Nova és Zooper kombó harapott bele , de nem . Este most kikapcsoltam - reggel vissza és röpke 10 perc alatt 3 % -ot zabált. Nem lettem okosabb , miután ránéztem a [hunyóra] . -
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11224 üzenetére
Igen,de pofára estem.
-
gjoco1
addikt
válasz
Schuler888 #11222 üzenetére
A kíváncsiság hajtott és most fejeztem be......Semmi változást nem észlelek. Teljesen olyan minden , mint az előző verzióban. Menű-beállítás .....
Nem is értem. No mindegy. Persze mit is akarok ? -
gjoco1
addikt
Most vettem észre......
Használ valaki Good Locok- Lock Star kombót ?
Sammobile két napja magasabb [verziószámút] tett fel. Most a 2.1.00.11 - et használom.
Van eltérés ? Érdekes,hogy a kiadás dátuma ugyan az. -
gjoco1
addikt
válasz
HaliGab23 #11216 üzenetére
Nincs gond az A11 -el akku ügyben. Én is másik topikban olvastam , hogy panaszkodnak , Mi még akkor nem kaptuk meg . De egész szépen beállt. Nincs panasz itt sem.
De meglehet a Te és a nagyfiad telefon használati szokása eltérő. Bár az unokám 8 éves és lepuppantja a telcsijét ( sifon 7 ) 4-5 óra alatt.Játszik rajta ezerrel.
-
gjoco1
addikt
Én nem tudtam mit kezdeni ezzel a problémával , már a napokban sem , mert Aod Notifity Pro-t használok és azzal nem volt ilyen jellegű gondom.
-
gjoco1
addikt
Az idén úgysem akartam [cserélni] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- PR-Telecom
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest