-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
Van esetleg aki Xiaomi mi 10 vagy 10 pro-ról jött?
Véleménye?
Vagy aki ismeri a Miui 12 , annak a tapasztalata az One ui 2.1 összevetve?
Samu elég jól átlátható, sok kis apróság van ami jó benne. -
csubííí
senior tag
válasz
francz'70 #7813 üzenetére
Köszönöm neked és másoknak is a válaszokat, és hogy megpróbáltatok segíteni!
Nem szeretnék egy ennyire új telefont javítani.
Eméletileg még "beférek" a terméktől való elállási időbe, így hétfőn elállok a vásárlástól. Netes vásárlás volt.
Sajnálom, mert nagyon elégedett voltam vele.Az utóbbi kb.8 évben másik két gyártó telefonját is használtam. Ezt és a másik két készüléket is újonnan vettem, de sajnos nincs szerencsém, mert mindegyikkel az első pár hétben gond volt. Egyenlőre visszakérem az árát, aztán majd átgondolom mi legyen.
-
csubííí
senior tag
Amikor megvettem kb. egy és fél hónap, volt rendszer frissítés, utána egyből csináltam, azóta nem. Nehogy már egy ilyen telefonnál havonta keljen. Be is tenne!
A csatlakozási probléma pár napja van.
Viszont, új kora óta kevés, vagyis csak a közeli WiFi antennákat látja.Akinek van, összehasonlítaná más készülékkel, hogy mennyivel lát több vagy kevesebb WiFi jelet?
-
csubííí
senior tag
válasz
bbendre #7801 üzenetére
Nem próbáltam tesztelni programmal, tudsz ajánlani?
Szerintem megoldani biztos nem fogja a problémát.
Gondolkodom, hogy elállok a vásárlástól, szervizeltetni nem nagyon akarnám. Egyébként elégedett vagyok vele."ollie" ugyan arról a helyről a táblagép és a teló. A lakásban mindenhol ez van, a telón csak amit látsz saját, a táblagépen pedig több hálózat. Igaz gyengébb a jel, de vannak, látja őket.
-
csubííí
senior tag
Segítség kellene. Nem tudom más is tapasztalta e az alábbit.
Wi-Fi-re kapcsolódáskor van, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem akart kapcsolódni. Írja hogy "kapcsolódás" majd a szöveg életünik, aztán megint ez újra és újra. Vagy csatlakozik és akkor azt írja, hogy "csatlakoztatva nincs internet". Kikapcsolom a wi-fit, várok pár percet és rendben csatlakozik. Router újra indítás és gyári beállítás volt, a jelenség maradt. Napjában párszor van ez. Az elérhető hálózatoknál is csak a sajátot a közelít látja, más készülékek a családban 4-5 másik routert is látnak, ez meg csak egyet. Wi-Fi, haladó beállítás, energia takarékos mód, kikapcsolva van. Ennek ilyen gyenge lenne az antenna része? -
csubííí
senior tag
válasz
Greg-77 #7644 üzenetére
Nekem ennél a beállításnál bevan kapcsolva az optimalizálás (gyárin) van a kapcsoló, de így is jól működik. Mindkét kezemen kettő-kettő új van regisztrálva, és rendben működik. Az ujjaim úgy vannak regisztrálva ahogy az animáció mutatja. Először az újbegy, majd az újhegy, ahogy kéri szépen sorjában. Viszont enyhén nyomni kell, így nekem tökéletes.
-
csubííí
senior tag
Nektek is másképp szól az alsó és felső hangszóró?
Nálam zenénél és filmnél is a felső jóval szebben szól, dinamikusabb, több a "mély ".
Akkor venni észre igazán a különbséget amikor közel rakom a fülemet és úgy hallgatom meg.
Valaki meghallgatná nála milyen?Előre is köszöntem.
-
csubííí
senior tag
Ezeken is gondolkodtam. JoseGee, silvergod
Még egy kérdés. Az lehet, hogy gyárilag már android 10 és one ui 2.1-el árulják? Én így kaptam. -
csubííí
senior tag
Csatlakoztam a táborhoz, 10+ fénylő prizma.
Ahonnan rendeltem ebben a színben volt, viszont így pár nap után, lehet várnom kellett volna és feketét venni.
Van aki már mindkettő színt látta, vélemények?
Gondolkodom kicseréltetem feketére.
Esetleg akinek fekete van, és móri vagy erre jár, szánna rám pár percet, hogy megnézzem milyen élőbben? -
csubííí
senior tag
válasz
mrThomi #7006 üzenetére
Én szintén így töltöm/töltöttem a készülékeim.
Nem igazán veszek észre számottevő/nagy akku romlást.
Nem véletlenül jelez a készülék 20% alatt, hogy alacsony a töltöttségi szint.
Van egy galaxy J5 2015, napi használatban, eredeti akku és az említett töltési móddal.
Még mindig egy film megnézése alatt 20-25% megy le az akksi szintből, pedig már 5 éves.Hozzáteszem, igaz nem is lett annyit "nyomkodva".
Volt hogy 1, de volt olyan is , hogy 2-3 naponta ment csak töltőre.
Rátőlve soha nem volt, és 20% alá se lett engedve soha az akksi, este ment töltőre , majd reggel levéve. -
csubííí
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest