-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Tommy-1998 #12562 üzenetére
Ha szemből kap a kijelző ütést, azt képes lehet felfogni, hogy a kijelző helyett az üvegfólia reped el, de a készülékház szélére mért behatásoktól nem véd meg. Ráadásúl a hajlított széle a gyenge pontja ennek a kijelzőnek, ott sérülékenyebb. Sok telefont láttam, hogy az edge mentén tört el.
-
válasz
Tommy-1998 #12555 üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés. Mert az emberek elhiszik, hogy ér valamit, talán azért.
-
válasz
Tommy-1998 #12552 üzenetére
Semmilyen fólia vagy üveg nem fogja felfogni a becsapódást, maximum egy nagy vastag gumitok, de az is csak akkor ha alacsonyról esik és nem üveggel lefelé. Nagyságrendileg 90e forint körül lehet egy hivatalos kijelzőcsere.
-
-
-
válasz
banuszzs79 #12544 üzenetére
Hogy próbáltad ki a mikrofonokat?
-
-
-
-
Update óta nem megy az érintéses, 10mp-es AOD.
Sőt semmilyen se megy. -
válasz
MikeWazowski #12531 üzenetére
Az jól hangzik. Gondolom jövőre.
-
Ja megérkezett de minek. Látott már valaki olyat, hogy igazoltan biztonsági frissítés hiányában kompromittálódott a telefonja? (költői)
Amúgy mikor jön a one ui frissítés? -
Így már okés, köszönöm.
-
Egyiket se találom, de köszi.
-
Lehet valahogy alapállapotba rakni a fenyerő automatikát? Mindig alá mér, de ha ki be kapcsolom már rendesen lövi be a fényerőt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Zsoleszhun #12430 üzenetére
És mennyi az akció, mert nekem nem derül ki.
-
-
-
-
-
válasz
Memmaao #12404 üzenetére
A feletted lévő komának egyből megérné a fólia ha el akarná adni mert a karcos kijelzővel kapásból bukik egy húszast.
Az előző Noteomon nem volt fólia, karcolódott látványosan, aztán lekopott az oleofób réteg is és úgy tapadt rá a zsír és az ujjlenyomat mintha csak egy ócska 100 forintos fólia lett volna rajta. Fólia vs fólia nelkul 2:0 -
-
válasz
Aventador91 #12395 üzenetére
Gyári Samsung.
-
-
válasz
Zsoleszhun #12390 üzenetére
-
-
válasz
Zsoleszhun #12339 üzenetére
140 MB volt. Nincs ebben semmi. Vagy az előzőre gondolsz ?
-
Hát ebben nincs one ui 3.1.1
-
-
-
-
-
Nem jön az update, lelki beteg leszek
-
-
-
-
-
válasz
MikeWazowski #12257 üzenetére
Szerintem egy note 10 mindig is szebb volt mint egy s10. Az s10 az egy szappan.
-
-
Ha majd váltani szeretnék, be lehet szerezni Note 20 Ultrából Snapdragonosat itthon?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Én minden Samsung készülékemnél éreztem, hogy a térerő gyérebb mint más, mondjuk kínai telefonoknál. Ezt tapasztaltam, volt mindenféle telefonom. Érthető is, mert a Samsungnak a leg alacsonyabb a kibocsátott sugárzási értéke, ami jó. De ennyire gáz sose volt. Bemegyek egy nagyobb épületbe és leesik a hálózatról. Nem tudom, hogy a frissítés óta e, nem figyeltem, de lehetséges.
-
-
Hi
Az én telefonomnak nagyon hitvány a térereje. Másnak nincs ilyen gondja? Flottás Telenor.Köszi
-
-
Hi!
Két funkciót keresek, de félek, hogy a kérdés magában foglalja majd a választ is.
Lehetséges, hogy azért nem találom az értesítés jelzést képernyő felvillanással, meg a töltés közben állandó AOD beállításokat, mert nincsen?
Köszi -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged