- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
Na a hard reset mégis bejött! (Eddig - egy cikkben olvasottak alapján - csak a bekapcsoló-gomb és az OK gombot nyomtam egyszerre, semmit nem csinált. Ellenben a bekapcsoló-gomb és az OK gomb és a hangerő-fel együttes lenyomására bejön a hard reset menüje.)
Mivel a célom hogy megmentsem a telefonkönyv adatait, természetesen csak sima "reboot system now"-t nyomok, de erre valami ilyet ír ki (és ismét újraindul szarul):
E: failed to mount /data (Invalid argumnet)
E: copy_log_files_to_data
:: can't mount /dataRebootingVan remény hogy menthető a telefonkönyv meg a többi adat, vagy semmi remény, csináljak egy "wipe data/factory reset"-et, amivel törlök mindent?
-
tupuk
aktív tag
válasz
dokee78 #13834 üzenetére
Igazából ennyire nem értek hozzá, nem nagyon értem amit írtál hogy csináltál. Eddig rendesen működött a teló, használtam ahogy kell, most vagyok kénytelen beletanulni a birizgálásába. A cél az lenne hogy visszajöjjön a telefonkönyv, mert nagyon sok adat van benne, nem akarom elveszíteni. Na meg a teló is persze kéne működőképesen.
-
tupuk
aktív tag
Üdv.
Samsung Galaxy minim bedöglött. Nem indul, illetve elindul, behozza a Samsung feliratot és ennyi. Vagy újraindul, ismét a Samsung feliratig és aztán újraindul, és így tovább. "Leállítani" csak az aksi kivételével lehet.
Hard resetre ugyanezt csinálja.
Próbáltam belőle kivenni a micro SD kártyát, iletve a SIM kártyát, hátha ezek nélkül indul, de nem indul.
Mit lehet ezzel tenni? Gari már lejárt. Száma: GT-S5570l.
Kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest