- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Sikerült életre keltenem az S5570i-t.
-
aelod
veterán
válasz
kopepe #13840 üzenetére
Bocs telefonról írtam. Gyári billentyűzeten kínkeserves az ékezetes írás. Csere telefonként üzemel most nálam így nem sok időm volt bíbelődni vele.
Routernek amúgy semmi baja. Másik két telefon (Lg L65, Galaxy Ace2) stabilan tartja a jelet meg a laptop is. De ennél a telefonnál van olyan is hogy csak restart segít ismét csatlakozni, hiába kapcsolom be a wifit nem kapcsol be visszaugrik
-
aelod
veterán
Szevasztok! Gyari gyomberkenyeren a wifi eldobalast lehet valahogy orvosolni?
-
Atrasko
tag
Ha az "i"-s verziótok van, itt egy link:
[Galaxy Mini GT-S5570i magyar gyári romok, visszaállítás]
Nem tudom mennyire működik, de a http://android-forum.hu oldalon megbízható dolgok vannak. Érdemes ott is szétnézni. Nekem az "i"-s verzióról nincs tapasztalatom.
A gyári rom visszatöltése Odin-nal természetesen (sajnos) minden korábbi adatot felülír. -
tupuk
aktív tag
Na a hard reset mégis bejött! (Eddig - egy cikkben olvasottak alapján - csak a bekapcsoló-gomb és az OK gombot nyomtam egyszerre, semmit nem csinált. Ellenben a bekapcsoló-gomb és az OK gomb és a hangerő-fel együttes lenyomására bejön a hard reset menüje.)
Mivel a célom hogy megmentsem a telefonkönyv adatait, természetesen csak sima "reboot system now"-t nyomok, de erre valami ilyet ír ki (és ismét újraindul szarul):
E: failed to mount /data (Invalid argumnet)
E: copy_log_files_to_data
:: can't mount /dataRebootingVan remény hogy menthető a telefonkönyv meg a többi adat, vagy semmi remény, csináljak egy "wipe data/factory reset"-et, amivel törlök mindent?
-
tupuk
aktív tag
válasz
dokee78 #13834 üzenetére
Igazából ennyire nem értek hozzá, nem nagyon értem amit írtál hogy csináltál. Eddig rendesen működött a teló, használtam ahogy kell, most vagyok kénytelen beletanulni a birizgálásába. A cél az lenne hogy visszajöjjön a telefonkönyv, mert nagyon sok adat van benne, nem akarom elveszíteni. Na meg a teló is persze kéne működőképesen.
-
tupuk
aktív tag
Üdv.
Samsung Galaxy minim bedöglött. Nem indul, illetve elindul, behozza a Samsung feliratot és ennyi. Vagy újraindul, ismét a Samsung feliratig és aztán újraindul, és így tovább. "Leállítani" csak az aksi kivételével lehet.
Hard resetre ugyanezt csinálja.
Próbáltam belőle kivenni a micro SD kártyát, iletve a SIM kártyát, hátha ezek nélkül indul, de nem indul.
Mit lehet ezzel tenni? Gari már lejárt. Száma: GT-S5570l.
Kuka?
-
Atrasko
tag
Ami még kimaradt.
Az AOKP verziókban alapból megtalálható a navigációs sáv beállíthatósága.
Ezzel a képernyő alsó részére, egy méretezhető magasságú (!) csíkra kirakhatod a szokásos hardveres gombok szoftveres megfelelőit (pl. Menü, Home, Back, stb...)
Max. 7 gomb definiálható. Akkor hasznos, ha
- valamelyik fizikai gomb már nem működik tökéletesen, vagy
- több gombot akarsz, mint a gyári három alapgomb, vagy
- egyszerűen kímélni akarod a hardveres gombokat.A fenti listában felsorolt AOKP verziókban a kikapcsolási menüben ez a navigációs sáv bármikor a használat során ki-be kapcsolható. Nem kell hozzá újraindítanod a telefont! Ez akkor hasznos, ha pl. szükséged van a teljes kijelzőre.
-
Atrasko
tag
válasz
szabonagyur #13826 üzenetére
Az, hogy melyik a legjobb CM a sima 5570-re izlés kérdése, na meg hogy mire akarod használni a telót.
Kipróbáltam én is sok CM alapú ROM-ot, de nekem az AOKP fejlesztések jobban bejöttek. Az AOKP verziók általában sokkal jobban testre szabhatók, több egyedi beállítást is tartalmaznak, ami a CM-ből hiányzik. Nagyon nem értek ehhez, de érdekes, vannak AOKP ROM-ok CM Kernel-lel is.
Akit zavar az AOKP verziók "unicornis"-szos intrója a telefon bekapcsolásakor, annak a bootanimation.zip fájlt kell lecserélnie a \system\media\ könyvtárban. Ha egy másik ROM-ban tetszik a bootanimáció, akkor a ROM telepítése után kinyerhető ez a bootanimation.zip a fenti könyvtárból.
Az alábbi listában megtalálod az utóbbi három hónapos teszteléseim első négy helyezettjét.
Mindet kipróbáltam, jól mennek, nem fagynak. Nem utolsó sorban a grafikai megjelenésben is (gyakorlatilag) hibátlanok.Természetesen a rangsorolás szubjektív, mindenki döntse el maga a sorrendet.
------------------- No. 1. -------------------
ROM neve: aokp_tass_jb 30.05.13(2)
[link]
Launcher: Galaxy v1.1.3 (külön letöltve és telepítve)
Android: 4.2.2 JB
• USB : rendben
• Kamera : rendben
• utoljára futtatott app-ok listájának törlése egy gombbal: rendben
• Zárolt képernyő "csúsztatása": widget + kamera
• System RAM foglaltsága: 85%
Olyan extrák, amik tetszenek:
• A státuszsor a kikapcsolási menűben ki-be kapcsolható
• Navigációs sáv a kikapcsolási menűben ki-be kapcsolható
• Akku töltöttségjelző csík fent az értesítési sávon
• Méretezhető kapcsolók az értesítési nézetben------------------- No. 2. -------------------
ROM neve: aokp_tass_nightly_2013-06-30
[link]
Android: 4.2.2 JB
Launcher: Holo HD Plus v2.1.1 (külön letöltve és telepítve)
• Zárolt képernyő "csúsztatása": widget + kamera
• System RAM foglaltsága: 94%
• A státuszsor a kikapcsolási menűben ki-be kapcsolható
• Navigációs sáv a kikapcsolási menűben ki-be kapcsolható
• Akku töltöttségjelző csík fent az értesítési sávon------------------- No. 3. -------------------
ROM neve: MusixNext v3.6
[link]
Android: 4.0.4 ICS
Launcher: Nova v3.3-ra frissítve (az eredeti ROM-ban a Nova v2.3b3 van)
• utoljára futtatott app-ok listájának törlése egy gombbal: nincs
(vagy csak én nem tudtam beállítani)
• Zárolt képernyő "csúsztatása": nincs
• System RAM foglaltsága: 74%------------------- No. 4. -------------------
ROM neve: Touchwiz Revolutionised 5
[link]
Android: 4.0.4 ICS (based on CM 9.2)
Launcher: ---
• Zárolt képernyő "csúsztatása": nincs
• A kezelőfelület "teljesen Samsung-os".
---------------------------------------------------------Engem zavart, hogy a 4.2.2 JB-nél van egy új funkció, ami a lezárt képernyő megnyitásakor lehetőséget ad arra, hogy csúsztatással, még a feloldás előtt elindítsuk a kamerát vagy egy tetszőleges widgetet. Ez azért zavart, mert ha kivettem a zsebemből a telefont, gyakran már a megnyitott kamera fogadott. Ennek kiküszöbölésére ajánlom mindenkinek a ZUI Locker-TopRated Lockscreen képernyőzárat. [link]
Jól működik, és gyönyörű a grafikája is. -
Musza072
újonc
Sziasztok.. Igen régen volt a kezemben Androidos telefon... Van egy Galaxy Minim és lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudom újra rakni, mert amiket le töröltem róla játékokat azokat már a Play Áruházban nem tudom újra rá rakni a telefonomra??!!
Előre is köszönöm a válaszotokat..
Üdv.
-
szabonagyur
félisten
Hali
Melyik a legjobb CM a sima 5570-re?
-
Atrasko
tag
válasz
kopepe #13820 üzenetére
Találtam egy nagyon részletes magyar TB leírást. [link]
Hát nem semmi, mit tud ez a program.
Elsőre bonyolultnak tűnik, ezért hát egy egyszerűbbel kezdtem.
Ezzel: [Rendszer alkalmazás eltávolító]
Ez három kategóriába sorolja a listázott alkalmazásokat:
- kulcs modul
- maradnia kellene
- megjegyzés nélkül
Na én a megjegyzés nélküliekből válogattam. Sikerült is pár, nekem fölösleges alkalmazást kitörölni a telóból.
Köszi az ötletet a fölösleges alkalmazások törléséhez. -
kopepe
aktív tag
válasz
Atrasko #13819 üzenetére
Egy ideje Xperia ZR telóm van,de a "sikeres rendszerfejlesztésből származó szórakozás" nem marad el
Hiába van majdnem 5 giga szabadon felhasználható belső tárhelyem,azért oda kell figyelni,ha mondjuk Asphalt6-ot (1,5-2 Gb),vagy hasonlót töltök le.
A Titanium Backup-al csak óvatosan !!!!
Van benne magyar nyelv,de nem olyan intelligens,mint ahogy gondolnád !
Bármit kitöröl,amire parancsot adsz neki.Ez a szépsége.
Azért ésszel törölgess vele,mert meglehet,hogy rakhatod újra az oprendszert
Ezt tapasztalatból tudom.PL a google-hoz kapcsolódó dolgoknak maradniuk
KELL ! -
Atrasko
tag
válasz
kopepe #13818 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes listát
, valóban ezzel nem lehet sok memóriát megtakarítani.
Venni kell egy új telót, de hát akkor hol maradna a sikeres "rendszerfejlesztésből" származó szórakozás.
Eddig még azért nem akartam törölni a gyári programokból, mert nem tudtam mivel lehet normálisan csinálni, amivel a törlés garantáltan nem okoz rendszerfagyást. Gondolom a titanium backup jelzi, ha olyan progit akarunk törölni, amire a rendszer más elemei hivatkoznak.
Rákeresek erre a titanium backup-ra, biztos van valahol valami használható leírás hozzá. -
kopepe
aktív tag
-
Atrasko
tag
válasz
kopepe #13815 üzenetére
A telefonon a root beállítva, rendben.
A gond, hogy nem letiltani akarom a Google Play-t, hanem csak a saját maga frissítését megakadályozni. Ha elindítom, néhány perc múlva már frissíti is magát. Szeretnék minél több szabad memóriát megtartani.A link2SD egyébként telepítve, és működik is, de a Google Play-t nem engedi kirakni SD-re, valami hibaüzenettel tér vissza.
-
Atrasko
tag
Tudja valaki, hogyan lehet letiltani, hogy a Google Play alkalmazás ne frissítse magát?
Természetesen a Google Play beállítások menüben már kivettem a pipát a saját alkalmazások automatikus frissítése menüpontnál. A letöltött alkalmazások nem is frissülnek, de maga a Google Play igen.
Ki lehet ezt kapcsolni? -
G R 3 G
tag
válasz
kopepe #13811 üzenetére
Igen, elég beteg sajnos. Még "gyári állapotában" (tehát mielőtt bármit csináltam volna vele) sem jött elő a gyári recovery, és a download mode-ot is csak usb jig-gel lehetett elővarázsolni. Most, hogy sikerült rootolni, gondoltam megpróbálkozok a recovery előhívásával, de túl jól sikerült...
Marad akkor az akksi kivétel, kösz a tippet. Más úgysem maradt.
-
kopepe
aktív tag
válasz
G R 3 G #13806 üzenetére
Gyári rom felrakáshoz nem kell recovery.
Első oldal:összefoglaló kinyitása... -
G R 3 G
tag
válasz
kopepe #13805 üzenetére
Bocsánat, hogy össze-vissza írkáltam, meg az esetleges rossz szóhasználatért. 5570-ről van szó.
Azért nem tudok kezdeni vele semmit, mert bármit nyomok, csak a recovery jön be, amiben meg ugye "semmi nincs", a minden menüpont "üres".
Tehát, ha:
- bekapcsolom -> recovery;
- vol dowm + home + power -> recovery;
- JIG-gel bekapcsolva -> recovery...;
- töltőt dugok rá vagy gépre dugom -> recovery jön be.A vol up + home + power kombinációra pedig mindig is a:
"lcd_backlight_ctrl start
determine_lcd_type, LCD Type :61bc11"
jelenik meg a képernyő tetején, majd némi idő elteltével újraindul a telefon, most már persze a cwm recovery jön be. -
kopepe
aktív tag
válasz
G R 3 G #13804 üzenetére
Rakjál vissza egy gyári romot.Azzal helyrehozod.
A telefon menni fog.
Aztán olvasgass egy kicsit,ne össze-vissza csináld
"Így nehéz bármit is kezdeni a telefonnal" (hát igen ... )
"download módba próbálom kapcsolni" ilyen nincs
Nem különleges az eseted !!!,hanem xxxxxxx vagy.Ajánlom első sorban,az első oldalt
Azon belül az "Összefoglaló kinyitása" menüpontot
S5570 ? vagy S5570i ? Mert az nagyon nem mindegy
Elöbb nézz utána,olvass el mindent,aztán állj neki,ezt tanácsolnám első körben -
G R 3 G
tag
Sziasztok!
Kezem ügyébe került egy Galaxy Mini, és gondoltam, hogy próbálgatok ki rajta custom ROM-okat. Nos, egyből akadályokba ütköztem, mert a root is kellett volna, de nem lehetett behozni a gyári recoveryt. Több stock rom-ot is felraktam hátha, meg raktam fel Odin-nal reco-t, de semmi. Végül sikerült rootolnom SuperOneClick-kel. Terminálból elindítottam a recovery-t (reboot recovery), és azóta csak abba indul a telefon. Ha töltőre dugom, ha download módba próbálom kapcsolni (USB JIG-gel is).
Ezzel nem lenne baj, ha a recovery nem lenne rossz. A "kezdő" menü megjelenik (reboot system now, apply update.zip... stb.), de bármelyikre megyek nem jelenik meg azon belül semmi... Így nehéz bármit is kezdeni a telefonnal.
Még alul megjelenik, hogy:
E: Can't open /cache/recovery/log;
E: Can't mount /cache/recovery/last_log;
E: Can't open /cache/recovery/last_log.Olvastam, hogy ez is egyfajta loop bug, de megoldást nem találtam rá, mivel különleges az esetem, mert ugye mindig recovery-be indul...
Ha valakinek van ötlete hová írjak vagy mit csináljak azt szívesen fogadom.
-
batai15
félisten
sziasztok! s5570i -re szeretnék ismerősnek cwm-et vagy custom recoveryt telepíteni.Mivel nem találtam topikot neki, gondoltam hátha tudtok segíteni. előre is köszi!
-
törölt tag
sziasztok! hogyan tudnám megnézni a gyári 2.3.6-os rendszer böngészőjében tárolt jelszavaimat?
-
Joe.36
addikt
Barátomnak van egy ilyen telefonja, és bárhogy csinálja, átrak amit tud az Sd-re akkor is elfogy a belső tárhely... Mert bizonyos részek ott maradnak... vannak.... Lehet tárhelynek használni az Sd- valahogyan ?
Üdv: Joe
-
vzoli1987
aktív tag
nekem hoztak egy s5570 telót hogy frissítsem fel, no most az a baj nekem win 8.1 x64 van és hiába rakok fel xp-t virtualboxba nem akarja látni, mit tegyek? vistával is próbltam virtualboxban ott sem jó, odin féle megoldással csináltam a kies már nem tudja frissíteni
-
kopepe
aktív tag
válasz
Atrasko #13793 üzenetére
Nem trükk,és nem titok,ez az egész,bár sokan nem tudják
Manuálisan is ki lehet törölni,de ahhoz root jog szükséges.
Nekem is volt,hogy 3-4 volt mindenből (lg optimus gt540(elég régen)).
Ne felejtsd el bekapcsolni a címtár szinkronizációt,és többé nem lesz ilyen gondod
Teló kipurcanhat,sim-kártya megdögölhet,de a gmail menni fog -
Atrasko
tag
Sziasztok!
Hol tárolja a Galaxy mini a telefon névjegyzéket? A telefon névjegyzék menüben nem találok teljes törlést.
Azért kérdezem, mert van egy friss névjegymentésem (VCF fájl), amiben már benne vannak az új számok, és ha ezt visszatöltöm, akkor a régi számok duplán vannak meg.
A visszatöltéskor nem kérdezi a telefon, hogy a már meglévő számokkal mit csináljon (beírja, felülírja vagy hagyja figyelmen kívül).Rom ajánlás: MusixNext v3.6 + Nova Launcher v3.3
Nagyon jól megy együtt. -
mark0513
csendes tag
válasz
quailstorm #13788 üzenetére
ugen,pont most találtam meg ezt én is
azzal probálkoztam h Bt-n átkuldom másik telórol
viszont nem engedi mer nincs benne sd kartya :SS
pedig nincs 1 mb se
nem lehet valahogy átírányítani,h bt-n érkezett fileokat telefon memoriára mentse???? -
quailstorm
nagyúr
válasz
mark0513 #13787 üzenetére
akkor viszont annyi
én ez alapján csináltam volna, bár ez nem oly biztos mint az odin+kernel -
mark0513
csendes tag
válasz
quailstorm #13785 üzenetére
Köszi
eddig vágomviszont a root kicsit halovány
eddig csak DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v17_perf-event-exploit -val rootoltam telót
ez csak annyi h rádugom ,elindítom és kész
a CWM meg hasonló file
nem ismerek olyan módot ,h h lehet telóról :SS -
quailstorm
nagyúr
-
mark0513
csendes tag
válasz
quailstorm #13783 üzenetére
Vagy egy másik samsungom
abba szokram cserélgetni az aksitDe még1x...akk hogyan csináljam?
-
mark0513
csendes tag
Hali
segítsetek!
Elromlott a telóm csatlakozója...hogy tudnám így rootolni,ill felrakni a CWM-et? :SSS
-
w.miki
veterán
Én is egy s5570-t szeretnék gyárira visszatenni, de bármit csinálok (ezt), ugyanaz a spanyol ROM marad rajta.
-
embe
nagyúr
válasz
quailstorm #13774 üzenetére
Most jobban elvagyok foglalva a Moto G 2014-es telómmal, hogy rá kellene valahogy dobni a nyalókát. Azt vadászom éppen. Már elkezdték pár régióban a frissítést.
-
embe
nagyúr
válasz
quailstorm #13771 üzenetére
Na feltettem a gyárit. Odaadom nézze meg vele, hogyan működik. Most nincs időm/kedvem mókolgatni a telóját.
Köszi! -
embe
nagyúr
válasz
quailstorm #13771 üzenetére
Valóban ott van. Pedig az összefoglalóval kezdtem.
Mentségemre legyen mondva, hogy 2 éjszakai meló között vagyok.
Köszi, meglesem! -
embe
nagyúr
Üdv!
Az egyik barátom ideadott egy vacakoló GT-S5570i telót.
Gondoltam teszek rá egy tiszta romot.
Jelenleg a 2.3.6 van rajta. van ehhez újabb, illetve valami jó főzött rom? A használati szokásai semmi extra, telefonálás, navi, és a kamera. Játszani nem szokott.
Köszi a választ előre is! -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Orosz a cucc,ami nem baj,mert a nyelvet átállítottam már,de a bill-t hol lehet? -
kopepe
aktív tag
válasz
Sanya595 #13760 üzenetére
Ezeket azért olvasd végig.
Ajánlott ...
Első oldal
Második oldal -
Sanya595
senior tag
Nem resetel.
Lent a multi-csc alat ezt irja ki
Can't access to '/system csc/TMH/system'.Nekem a sima i nélküli a készülék.
-
Atrasko
tag
Sziasztok!
Szerintem a recovery menühöz csak két gomb kell. A bekapcsoló és a Home (középső) gomb.
Nyomd meg a Home gombot és tartsd nyomva, majd nyomd folyamatosan a bekapcsoló gombot.
Ha megjelenik a Samsung felírat a képernyőn, engedd fel a gombokat.
[Galaxy mini S5570 Hard Reset] -
EmberXY
veterán
válasz
Sanya595 #13755 üzenetére
Nincs mit.
A recovery menü kell, amit az említett 3 gomb egyszerre nyomásával tudsz előhívni, addig kell lenyomva tartani, amíg a teló újraindul és előjön a recovery...A download mód az ROM telepítéshez kell, amikor össze van kötve a PC-vel a teló.. Ennek a billentyűkombinációja abban tér el a recoverytől, hogy a "hangerő le" gomb kell harmadiknak. Szerintem itt rontottad el, a hangerő fel helyett a le gombot nyomhattad... A download mód önmagában semmit nem csinál, hiába várod...
A recoveryt hívd elő, azzal tudod megoldani a problémát. -
EmberXY
veterán
válasz
Sanya595 #13753 üzenetére
Két dolgot tehetsz, vagy helyesen írod be a jelszót (esetleg a mintát helyesen rajzolod, ha van még rá lehetőség), vagy factory reset-et csinálsz a recovery menüben, ez utóbbinál MINDEN adat és beállítás törlődik, ami a telefonban volt (memóriakártyán nem, de célszerű kivenni a biztonság kedvéért, ha van benne). Hangerő fel+ bekapcsoló+ középső gomb (home gomb) egyszerre nyomva, majd a menüben kiválasztani a wipe data/factory reset-et, és leokézni a home gombbal...
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Többször fordultam már hozatok és eddig meg is oldottuk a próblémákat.
Dolog lényege,hogy minta billzáram volt,amit a kislányom lezárt és most nem tok belépni,csak Google fiókkal.
Ez nem lenne gond,de nem fogadja el a jelszót.
Mit tudok tenni ez ügyben? -
Atrasko
tag
Kiegészítések a MusixNext v3.6-hoz.
1. Az SD kártya becsatolása bekapcsoláskor sokáig tart
Lehet, hogy a sok alkalmazás miatt, ami ki lett rakva Link2SD-vel a kártyára.
Bootolás: kb. 1perc
SD kártya becsatolása: 15 - 20 másodperc
Természetesen ha bekapcsoláskor egyszer már betöltötte, utána már semmi késés nincs, alvó állapotból is gyorsan tér vissza.2. Hiányzott a stopper és a visszaszámláló alkalmazás
Egy egyszerű és áttekinthető app erre (stopper és visszaszámláló egyben): Stopwatch & Timer [Stopwatch & Timer]
Van neki magyar nyelvű verziója is. [Stopwatch & Timer / magyarul]3. Hiányzott az e-mail levelező kliens
Itt egy jó, ugyanakkor kis méretű app, nem kéri a Google szolgáltatások telepítését: InoMail [InoMail]4. A Nova Laucher statistikai jelentésküldés kikapcsolása
Itt lehet kikapcsolni: Beállítások / Launcher / Haladó / Hiba- és használati jelentés5. Nova verziók
A letölthető rom-ban még a v2.3 beta3 került bele. Azóta frissíthető a v3.2-re!6. A MusixNext v3.6 rom-ba beépített ViPER4Android FX alkalmazás
Ez egy equalizer, letiltottam, mert telepít egy driver-t, ami a Link2SD app-ot, és az SD-re kirakott alkalmazások futtatását megakadályozza. Nem tudom, ez mindenkinél így működik-e, de nekem ezt a tünetet produkálta.üdv
Atrasko -
Atrasko
tag
válasz
W.a.T.T.O. #13749 üzenetére
Melyik recovery van feltelepítve neked?
Találkoztam már olyan custom rom leírással, ahol kifejezetten egy újabb verziójú recovery-t javasoltak a rom telepítéséhez. Bár igazából nem értettem ezt a feltételt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest