- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
callmeakos #204 üzenetére
Ha te csak a 200 MHz különbséget látod a két hardver között, akkor pont neked csinálták ezt a telefont...
-
Moleman
addikt
válasz
RaveForce #200 üzenetére
Másnak lehet, hogy bullshit... én tudatosan választok telefont. Lehet, hogy én vagyok a kisebbség, de nem cserélnék mással.
Félreértés ne essék, nincs Live-om, nem is lesz soha, nem felel meg a preferenciáimnak (épp ezért tudom objektíven megítélni). De kártyásan 32 ezerért gyakorlatilag ingyen van - bármelyik versenytárshoz képest (T).
-
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
Figyelembe veszem: ha már belépő szint, legyen olcsó. Ha a Live szerinted magasabb kategória, akkor ennek max 28 ezernek szabadna lennie.
A hardverrel konkrét bajom nincs, de mivel gyengébb a Live-nál, legalább legyen olcsóbb.
A fix fókusz kritikán aluli, bármennyire is nem fényképezel telefonnal, a Blade már 1.5 éve is tudott autófókuszt ugyanennyi pénzért.
Szoftveren pedig a Samsung által optimalizált romokat (és a TW-t) értem, ami legendásan gyenge - minden telefonjukon. -
Moleman
addikt
A Live-ot meg se említitek a végén... Amellett ez ugyanolyan szemét, mint az elődje volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest