Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarknessHope

senior tag

válasz batai15 #13 üzenetére

optimus 4x hol 2 simes??.. ez már majdnem olyan mintha én ideírtam volna hogy ennyiért láttam samarát a vaterán :) Ettől függetlenül sokat kérnek érte.. egyébként meg jó látni hogy a nagy verseny hogy elvitt mindenkit.... és ennyire szörnyülködtök a 480*800-on nem is egy tablet jött ki 7" ilyen felbontással és nem nézed azt se kinyújtott kézzel meg ebbe se bújik bele senki. szerintem nem katasztrófa ahogy a cikk írója is mondta. amikor egy szöveget olvasol ugyan mit számít hogy az "a" betű kis farka 10 v 15 pixelből áll. így is úgyis A betű lesz. nagyított dobjátok ki. :)

persze lehetne jobb ezért a pénzért mondjuk egy 1024* 600 v ilyesmi. én még nagyobb akkut is eltudnék képzelni. De ha mérséklődik az ár van helye. 60 körül vannak MTK procis 512 ramosok.. és azok nem nagy nevek ha 75-80 körül megáll, a samu névért és a jobb hardverért már nem olyan vérlázító a 15k felár talán még 20 se.

A tetszett plecsni abszolút jogos

balazsnagy38: formaterv szubjektív. nagyon sokat nem lehet trükközni egy téglalappal mint hogy milyen színű meg hogy kerekíted le.

[ Szerkesztve ]

Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

Új hozzászólás Aktív témák