- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
Üdv.
Valaki meg tudja mondani, hogy a teló imei számai hogy vannak kiosztva?
2 van? Vagy csak 1?
Ha 2, akkor egymás melletti számok?Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
kokr
tag
Jelenleg 60e-ért van az emag-on 24 hó garival.Ingyenes szállítással.Annyiért jó vétel?
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Üdv mindenkinek!
A páromnak vettünk egy ilyen készüléket. Valami nagyobbra vágyott (csorgatta a nyálát a note3 telóm miatt) és fontos volt a két SIM kezelés az üzleti telefon miatt.
Vegyesek az érzéseink.... Amúgy kinézetben szoftverezettségben nem lenne gondunk, de vannak rejtélyes lassulások, és fagyások is (van hogy csak az akku ki-be segít).
Üzembe helyezés után kb egy órán keresztül csak a frissítések jöttek lefelé és települtek. Arra gondolok, hogy mivel nem egy szűz rendszer, hanem a frissítésekkel foltozott, ez okozhatja esetleg a fenti problémákat? Tapasztalt valaki ilyesmit? Mert ha igen akkor a kiessel újra rakatnám.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Kollégámnak van egy ilyen kütyüje és a következő hibát tapasztalta egyik napról a másikra. A névjegyekhez akar arcokat is társítani. Szerkesztés, kép készítése, el is lövi a pikcsőrt, de a fotó nem jelenik meg. Sem a névjegyhez nem csatolja, se a memóriába nem menti... :S Pedig pár napja ezt még gond nélkül abszolválta a gép. Szoftverfrissítés nem volt azóta. A fényképező működik! Ha simán fényképet csinált azt menti is a memóriába. Tudom, hogy csináljon képet és csatolja úgy névjegyhez, de akkor is. A hiba az ami zavarja! Lehet, hogy az új szoftver mégis?
Ps4, Xiaomi 11T
-
mol_pepe
csendes tag
Android 4.2.2 (gyári) frissítés után nem lassult be a telefon nektek? Nekem nagyon, muszáj volt a 4.1.2-t visszaraknom.
-
csecsbimbaj
csendes tag
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni. Egyik barátomat egy GRAND-al fizették ki. Egy bánata van, hogy kínai menüje van. Telefonszervízben megnézettem, azt mondták, hogy 99% hogy nem hamisítvány. Ellenben nem tudták megoldani, hogy magyar menüje legyen a telefonnak(nagyon nem is próbálkoztak). A kérdésem a következő, valaki megtudná mondani nekem, hogy megtudom-e oldani, hogy magyar legyen? ROM csere, vagy bármi?
Morelocal program és társai nem segítettek
-
user01
aktív tag
válasz Kisfarkas77 #158 üzenetére
Attól tartok, minimum Win 7 kell hozzá. Legalábbis XP-vel nekem sem ment, ellenben 7-essel simán...
-
Kisfarkas77
csendes tag
Sziasztok. Van egy problémam adatkabelel csatlakoztatva a telot géphez ( win xp ) hogy lehetne adattarolo uzemmodba csatlakoztatni nem nagyon talaltam benne a lehetoseget
-
user01
aktív tag
Üdv!
Tud valaki hozzá működő HDMI (MHL) adaptert? -
Ecki01
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítésgre lenne szükségem. Van egy ilyen telefonom, amin 4.1.2 van, AFR "régióval". Amit nem tudom pontosan mit jelent, de ahogy olvastam a korábbi hozzászólásokat az XEH lenne a magyar nyelvű 4.2.2.
Ezt le is töltöttem arról a linkről amit szintén a korábbi hozzászólások között találtam: link
A kérdés már csak az, hogy ezt hogy a francba lehet feltelepíteni a telefonra? Mert ugye akár a telefon, akár a Kies nem talál frissítést, s ahogy néztem az AFR-ből márciusban volt utoljára. Ergó megértem, hogy nem talál, de hogy lehet megadni neki, hogy a letöltöttet telepítse? Illetve biztosan működni fog ez a frissítés?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Hajrá Iklad!
-
Luissimo
veterán
nem akarok veled vitázni, igyhátcsak pusztán megjegyzem, hogy igenis felfedező tipus vagyok. sőt.
nemis hinnéd.
különben megsem vettem volnaez a fajta beállitás annyira ellentmond az előzo Duos tipusnak, hogy nagyon nem kézenfekvő.
dehamár ilyen felfedező tipus vagy, légyolybátyám aztis fedezd már fel, hogy ha jön egy hivás a Sim2-re, akkor milyen beállítás kell nekije, hogy visszaálljon a preferált Sim1-re utána, akár fogadtam a hivást, akár nem.
ez is érdekes.nomeg, amit eddig nem tapasztaltam, csak ma az M7-esen.
bekapcsolva a mobil adatforgalom, hogy jöjjenek a leveleim és menjen a navin az online traffic informácio, erre mikor hivni akarok, akkor eldobja a hivást a "3G hálózat nem elérhető " hibaüzenettel.
Miértis? telefonálni eléglenne a 2G neki.
ilyen hibaüzenettel még egyetlen mobilon sem találkoztam.
egyébiránt a gtalkis munkaorientált alkalmazás volt ám, sőtmitöbb a skype vagy a viber is azvoltTI igen ? :-) ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Luissimo
veterán
ooopsz, kifutottam a másodszori szerkesztési időből.
Az uj szoft legyalulta a Gtalk-omat és valami Hangouts-ot rakott a helyére, ami szintén egy förmedvény, mert senkit nem látsz, hogy ki van onlány állapotban és kinem.
Hogyan lehet visszacsinálni, anélkül, hogy rootolnám, mert azt még egyenlőre nemszeretném, had ketyegjen a garanciája nekije ????
-
Luissimo
veterán
nemhinném hogy álmodtad, mivel tudtommal rossz alvó vagy
nodeénkérekelnézést, ha mindig rákérdez, az számomra azt jelenti, hogy mindig kell neki válaszolni.
Az meg megintcsak nem ugyanaz, mint a régi ksebbtudású duos-omon üzemelt.
ott nem kérdezett rá mindig, de mégis azt csinálta amit én szeretek.Lehethogy lelke volt az én kicsikémnek, térjek hozzá vissza ??
szerk:
kipróbáltam, ráhívtam a numeró kettes SIMre és azon maradt.
egy uj hivás esetén Így rákérdezget valóban, de mértisjóez ?
nemszeretem, meg kell szoknom, idomulnom kell hozzá, mert a multban elvoltam kényeztetve.nojó, belátom, hogy eggyel jobb állapot, mint amiért én itt hisztiztem, meaculpa...
ugytűnik új szoftver R&D-t alkalmaznak a Samunál, ígyaztán az új nézőpont új megoldásokat szül
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
elsőmásodik benyomások az uj ROMról:
-gusztusos, gyors, megszokható, néhány uj kényelmi fícsörrel, a lényege a youtube videokon megkukkolhatóami nem változott, a SIM kezelése, basszus.
Bevan állítva az első SIM mint alapesetben használatos, de ha jön közben egy bejövő hívás a másodikra, akkor a beszélgetés után nem áll vissza, marad a második SIM-en, ami HIBA !
azt nemértem, hogy ezt a 7562-es Duos alapból igy csinálta, merthogy igy logikus, akkor most miért nem ?
és persze hívás előtti átállítás után is marad a másodikon.az összes előtte lévő telepített programomat szépen meghagytqa, de a Vibert törölnöm kellett, mert állandó hibaüzenet után leállt.
a Tune In Radio Pro-t is ujra kellett raknom, de azt valószínűleg azért, mert nem a Marketről volt beszerezve.A progi megy , minden adat megmaradt .
no, majd meglátjuk ...
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
A feladat kipipálva, a verzioszáma mostmár 4.2.2, sokminden másként van, eddig nyomkodtam kiváncsian, most töltődünk mindketten, én az ágyban ő pedig egy kábelvégén szendereg.
komolyabb teszt holnap.
viszket a tenyerem, szeretném már megrootolni, de egyenlőre visszafogom magam -
Luissimo
veterán
Most teszem az előkészítő lépéseket a ROM cseréhez !!
Ittvan egy másik összefoglaló a dologról (csak ebben még egy előző ROM van emlegetve, nem a legfrissebb magyarszki. De ez a lényegen nem változtat.
A firmver letöltése nekem több mint 6 óra , mert nem vagyok premium előfizető a hotfile-on, ugyhogy türelem, lassu letöltéshez idő kell !!
-
cdfrank
csendes tag
válasz Luissimo #139 üzenetére
Szia! Van egy jó hírem! A 4.2.2-es firmware verzióban 4 lehetőség közül választhatsz: 1 beállítod az alapértelmezett kártyát, és változtatod a lehúzható menüben. 2. Beállítod, hogy mindig az utolsó kiválasztás legyen a következő tárcsázáskor az alapértelmezett. 3. Beállíthatod, hogy minden egyes hívás előtt kérdezzen rá, hogy melyikről akarod indítani a hívást. 4. Számonként megadhatod a tárcsázó SIM-et. Szerintem ezzel kiküszöbölhető az általad felvázolt probléma, amibe én is sokszor belefutottam (céges kapcsolat tárcsázása saját számról, majd magyarázkodás, stb.) :-)
-
Luissimo
veterán
a tárcsázóban - az adott hívásra - felül tudsz bírálni.
IGEN, pontosan, viszont , ha a tárcsázóban a második kártyáról inítottam azon egy hívást, akkor a hívás után nem maradt azon a telefon, hanem visszaállt arra amit előzőleg beállítottam és használtam többször.
Nyilván azért fontos ez mert mondjuk az első SLOT-ban van a céges kártyám és napközben azt használom legtöbbször hívásra.
Arra van alapból téve a telefon.
Ha esetleg mégis a második slotban lévő magán kártyámról kell felhívnom valakit kivételesen, akkor a tárcsázóban arról hívok egyet de utána amikor befejeztem a következő hívásra már ujra az első slottot tudom használni, anélkül, hogy vissza kellene állítanom.
Az a kis butuska 7562 az ilyen volt.(csak kicsit szaggatottabban működött a kisebb memoria és a kevesebb proci miatt, de szerettem )És ennél most rendkívül irritál, hogy nem ugyanígy működik és ha elfelejtem visszaállítani, akkor utána egész nap a saját kártyámról akar hívást kezdeményezni ha jobbrahúzós módszerrel hívok valakit gyorshívásban példul.
Erre az esetre is beiktattam egy figyelmeztetőt, mert a kék SIM-hez (első) kék háttérképet tettem a képernyőre, a zöld SIMhez pedig zöldet, hogy vizualizálódjon éppen melyiken áll a dolog, de ez akkor is másképpen van, mint annál volt és ez zavar.
Lehet, ha annál nem tapasztaltam volna előtte, hogy másként csinálja, akkor ezt igy elfogadnám természetesnek, de most nemtalálom annak.nos, remélem kellően érthetően írtam le a nyűgömet
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Luissimo #136 üzenetére
S7562-őn most néztem meg: A sim kártya kezelőben NEM tudsz váltani elsődleges kártyát, mert bár kijelölhető egyik-másik kártya, viszont az nem csinál semmit. Azaz a kezelőben csak adatszolgáltatás tekintetében tudod a kártyát kiválasztani. Az értesítés sávon tudod csak váltani az elsődleges hívókártyát, amit természetesen a tárcsázóban - az adott hívásra - felül tudsz bírálni.
-
Luissimo
veterán
NEMNEM !
Volt nekem ennek egy kistestvére a 7562.
Ott a SIM kezelőben megadtam, hogy melyik kártya az elsődleges, és akkor MINDIG az volt, akkoris visszaváltott arra, amikor esetleg a másikról csináltam egy hívást,mondjuk a sáv lehuzásával és átállításával, kivételesen.
Nem kellett reája odafigyelni, hogy melyikre van állítva, addig az volt az elsődleges.
SOSEM KELLETT VISSZAÁLLÍTANI, mint ezt !
Ennél nem így működik (csak sejteném, hogy miért )
Szerintem a bevált dolgon ne változtass elvét kéne követni a Samunak is, basszus.
Mivel megszoktam a másik okosságát, néha az agyamra megy.(ez a bugja mindenképpen)[ Szerkesztve ]
-
user01
aktív tag
válasz Luissimo #134 üzenetére
Nem értem a problémádat. Az értesítősáv lehúzása után lehet kijelölni az elsődleges kártyát. Ha a másik kártyáról akarok hívni, akkor ugyanott átállítom, és természetes, hogy azon marad, hiszen épp az előbb jelöltem ki a másikat elsődlegesnek az átállítással.
Közben rájöttem, hogy te valószínűleg arra gondolsz, amikor saját magad pötyögöd be a telfonszámot, mert ott lehet választani, hogy melyik kártyáról hívsz. Ott valóban az utoljára használt kártya marad az elsődleges.
Én mindig a névjegyzékből hívok, ahol csak az elsődleges kártyát ajánlja fel hívásra, ezért én mindig előtte átállítom, ha kell, majd pedig vissza...[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
nos, akkor probàlom ujda :-)
ha beàllitod az elsô kàrtyàt elsôdlegesre, de akarsz egy hivàst a màsodik kàrtyàn, akkor àtkapcsolàs utàn arra vàlt àt, mint elsodleges.
:-)
èseztetet nemèrteni.
a règi xuoanàl ez nem igy ment, ezèrtaztàn furcsa.nehovymàn ez csak nàlam legyen gond ? :-) ?
-
user01
aktív tag
-
user01
aktív tag
Kijött egy csomó régióra a 4.2.2.
Frissítés -
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #129 üzenetére
bocs, lejárt a limitem :-)
VISZONT ha SMS küldés esetén váltok SIM-et, akkor nem cseréli fel az alapértelmezettet.
qrvára idegesítő ez a fogyatékossága.
SŐT:
ma pl. lehuztam a töltőről és azt érzékelte utána is, hogy rajta van és jelezte a töltést illetve nem kapcsolta le a képernyőt emiatt ...HIHETETLEN szoftverhibák, jóljönne már egy javítás , NEM ??
Másnak ezek nem jelentkeznek ?? -
Luissimo
veterán
nemkéne itt annyira nyüzsögni
szóval,
a problémáim: ( egyszerre csak egy )
-a sima galaxy Duos-nál (S7562) amikor kijelöltem a primary SIM kártyát, akkor az az maradt, amig felülnem bíráltam, ha esetleg arról indítottam alkalmilag egyegy hívást is, utána az elsődleges kártyára visszaváltott.
EZ NEM TESZI.
ha átkapcsolom akkor a hívás után az maradt az alapértelmezett.
és ezt NEMÉRTEM, hogy a jólműködő dolgot miért kell elcseszni.
Most, ha nem figyelsz oda és nem váltod vissza a SIM-et manuálisan, akkor megszívtadVAGY
esetlegnetántán, van erre valami bug.javítás vagy valami más trükkös megoldási konfig ??hmmm ?
üdv,
Lui
-
Luissimo
veterán
stét.
valami frissebb info, hátha megkockáztatok énis egyet :-) :-)
érdemes ?:-) -
user01
aktív tag
Nálam, 4.1.2-őn ki lehet kapcsolni a gépelési hangot, viszont a kijelzőn hosszannyomáskor történő rezgést nem tudom eltűntetni. Egyszerűen hiányzik az a kikapcsolási menüpont, amit az angol fórumokon említenek, ahol egy csúszkán lehet állítani ill. nullára venni a vibrálás erősségét.
[ Szerkesztve ]
-
cdfrank
csendes tag
Felraktam az orosz 4.2.2-es verziót és megjavult a telefonkönyv hiba. Már csak a gépelési hangot és rezgést nem tudom teljesen kikapcsolni. De ez legyen a legkevesebb...
-
user01
aktív tag
Na, ma az én telefonomra is megjött az Android Eszközkezelő.
-
user01
aktív tag
-
cdfrank
csendes tag
Előjött egy elég érdekes hiba, nem tudom, hogy ezt a 4.2.2-es firmware okozza-e: Ha a telefonkönyvben keresés több találatot hoz fel, akkor az első rekord kettőzve jelenik meg. Először azt hittem, hogy kétszer van meg a névjegy, de kitörlése után a sorban következő jelent meg kétszer a lista elején, és így tovább. Továbbá, szintén többszörös találat esetén ha rábökök egy névre, akkor a kiválasztott névjegy alattit hozza fel!!! Szóval nem bug-mentes a firmware, de a véletlenszerűen képernyőt elforgatós előző firmware-nél jobb és gyorsabb. Azért lehet, hogy majd visszaállok egy korábban javasolt verzióra vagy csinálok egy gyári visszaállítást, hátha...:-)
-
user01
aktív tag
válasz mol_pepe #118 üzenetére
Egy másik fórumból másolom ide:
4.2.2 Firmware
4.2.2 infó
4.2.2 videóÉn még nem tettem fel, így aztán a felmerülő kérdésekre sem tudok válaszolni:
-
cdfrank
csendes tag
Sziasztok! Mivel a korábban említett random képernyő elforgatás nem szűnt meg, ma gondoltam egyet, és feltettem a 4.2.2-es Androidot. Első tapasztalatok: Hiba egyelőre megszünt... Picit gyorsabb működés, de ez lehet akkor is meglenne, ha az eredeti firmwaren nyomtam volna egy hard resetet. Nem tapasztaltam semmi olyan extra funkciót, ami eddig hiányzott volna (alapvetően a design lett más). A leírásokban ígért jobb akkukezelést még nem tudtam letesztelni. Két dolog van, ami zavar: 1. Hiába kapcsolom ki az érintésre rezgést, a képernyő feloldó PIN esetében, illetve bizonyos funkciók (pl.: keresés) esetében is rezeg a telefon. 2. Eddig az eredeti firmware esetében ha az 1. kártya volt alapértelmezett és jött egy hívás a 2. kártyára, akkor a beszélgetés idejére az lett az alapértelmezett, majd visszaállt az 1. Most ez a 2. kártyán marad, így figyelni kell a következő hívás indításakor, ha az 1.-es kártyáról szeretnénk azt megtenni. Egyelőre ennyi!
-
Bálint85
senior tag
és alap állapotban mind a kettőnek látszik a jelerőssége? úgy értem bármelyiken hívhatnak, csak nem egy időben? nem csak az egyik aktív alap állapotban?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Bálint85
senior tag
dual-active mód - ot tudja ez a telefon?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
user01
aktív tag
Hali!
A tesztvideóban látható többek között 8:22-kor és 9:22-kor, hogy miután elalszik a háttérvilágítás, egy érintésre újra életre kel. Ez milyen beállításokkal érhető el??
Nálam a világítás kialvásával együtt a telefon le is zár, és csak a menü vagy bekapcsoló gombokkal tudom újra feloldani. Jó lenne egy sima érintés a gombok nyomkodása helyett!
Köszönöm! -
cdfrank
csendes tag
válasz mol_pepe #107 üzenetére
Hello! Nálunk két ilyen telefon is van a cégnél és egyetlen hibájuk van: Néha, ha az automatikus képernyő elforgatás be van kapcsolva, a képernyő "úgy marad", azaz függőlegesen tartva is elforgatja a képet, vagy fekvő üzemmódban sem. Ezt tapasztaltad esetleg? Köszi előre is!
-
user01
aktív tag
Üdv!
A rezgést hogy lehet kiölni a készülékból? Gondolok itt a képernyő, illetve a home gomb hosszannyomására... -
mol_pepe
csendes tag
Kb. 1 hete használom, de nagyon jó, imádom! A kijelzőjével semmi probléma nincs, szép és éles! A kamera képe tökéletes. DLNA funkció AllSharePlay progival és Samsung TV-vel nagyon kényelmes. A software nagyon stabil. Csak ajánlani tudom
-
Tájbor70
csendes tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állunk, lecserélnénk D880-as, D780-as Samuinkat. Elég sok fórumot végigolvastam már a dual simes okos telókról, de mindenhol azt olvasom, hogy az android nem tudja úgy kezelni a két kártyát, mint a fent említettek. Nekem nem lenne probléma az átirányítós megoldás, mert mindkét kártyám egy szolgáltatónál van és jók a percdíjaim (olcsóbb visszahívnom, mint fogadni az átirányított hívást), de a páromnak különböző szolgáltatóknál van az előfizetése és a munkájából adódóan fontos, hogy minden beérkező hívásról azonnal értesüljön. A kérdésem az lenne, hogy egy hívás meddig számít átirányítottnak a dual simes androidos telefonoknál? Vagyis adott két kártya, amik egymásra vannak irányítva. Ha beszélek az egyiken /SIM1/ és jön egy hívás a másikra /SIM2/ (ami ugye nem elérhető az adott pillanatban) ezt a telefon jelzi. Eddig rendben is van. A dilemmám most jön. Ha lerakom a SIM1-et, akkor ugyebár "felszabadul" mindkét kártya, tehát megszűnik az átirányítás is? Van valakinek ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
-
feruzo
csendes tag
válasz zenészke #104 üzenetére
Legalább 20 HD youtube video megnézése után döntöttem mellette és nem bántam meg. Mindenütt (külföldi oldalakon is, itt is) csak a kijelző pixelsűrűségét vetik a szemére, jórészt olyanok akiknek még nem volt a kezükben.
Mindenki más prioritások szerint dönt egy telefon vételnél, nekem ez a ppi szám csak egy technikai adat, a képe még attól ugyanolyan szép mintha 50 vagy 70 ppi-vel sűrűbb lenne. Gondolom a Samsung bevetett minden képjavító technikát, pl. a betekintési szöge szinte 180 fok, színtorzulás meg nulla. Hardveresen pont elég, szoftveresen bitang stabil. Valahol olvastam, hogy S3 bőrébe bújt S2, 5" méretben. Az S2-ről mégiscsak azt beszélik bevált széria. Szerintem a nagy kijelző nagyon jól használható, akár osztott képernyőként, ill. kép a képben funkcióval. Nagy cégek szerintem még nem árulják idehaza, a Samsung honlapon sem találni. Talán még 1-2 hónap. A Galaxy S4 szinte kiköpött ugyan így néz ki, csak kicsit vékonyabb. -
feruzo
csendes tag
válasz zenészke #102 üzenetére
üdv.Zenészke!
bár nem engem szólítottál, leírom a tapasztalataimat.
1. Nálam a 2-es slot-ban mobilinternet kártya van, netezek, hívás, átvált a képernyő a bejövő hívásra, telefonálok, leteszem, majd visszavált a netre, adatkapcsolat nem szakad, bár ezt külön be kell állítani a SIM-kártya kezelőnél. (Ami csak a gondom, hogy nem méri a mobiladatot, így a 2. kártyahelyről, erre ha tud valaki megoldást írhatna)
2. Bluetooth hibátlan, (gyári Navara kihangosító)
3. B-tel, 2év gar,100e+ 500 Ft pickpack pont, (másutt olcsóbban hirdetik, de mire rászámolod a kiszállítást és a 2 év garanciát ott is ennyi, már ha nem pesti vagy) A metálkék színű nagyon elegáns, bár szereti az ujjlenyomatot. -
zenészke
tag
Egyenlőre 3 dolgot szeretnék megkérdezni Tőled:
1. Ha az egyik kártyán netezel, és a másikra hívás érkezik, akkor azt jelzi-e azonnal, és fel tudod venni?
2. Próbáltad már bluetooth-os kihangosítóval autóban?
3. Hol és mennyiért sikerült megvenned?
Én is elkezdtem gondolkodni ebben a készülékben... -
blueMerle
veterán
-
Rhino666
addikt
Szomorú hogy ez már legalább az 50. Samsung Galaxy és eddig egy normálisat se bírtak összetákolni.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
Lei559
tag
Ezt a készüléket csak a dual sim opció mentette meg a hamuvá válástól.. Kivitelezésben a Samsung annyira unalmas h az valami iszonyat..
-
HuMarc
veterán
Kösz, de kösz nem Ilyen kis ppi-vel és magas árral azt mondom, hogy szégyelljék el magukat, de gyorsan, aztán ha valami rendeset tesznek le az asztalra, mutassák meg azt
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz FireFox1996 #85 üzenetére
Mindig lesznek ilyenek, akik próbálják lehúzni a tapasztalatlan vásárlókat...
Szerver Hosting Debrecenben
-
justaview
senior tag
A Galaxy S DUOS 80 ezer forintjához ez nem is sok. Szóval minden relatív.
-
SkyLine3000
addikt
Ez a felbontás a Galaxy W-men, 3,7 colon még oké, de 5-ön már azért elég kevés. Mondom ezt úgy, h nem igazán hatnak meg a pixelszámok. Egy bizonyos határig...
-
enonlui
tag
hát nem azért de a 480x800 pixel az igen csak látszik egy 5 hüvelykes kijelzőn és nagyon élmény romboló. sajna nálam nincs pecsni.
-
feruzo
csendes tag
Tud valaki hozzá gyári autós tartót? Innen érdemes rendelni microSDXC-t? Megbízhatóak?: [link]
-
Edvig
tag
Azért 2013ban már ne nagyon legyen ilyen felbontás 5"on....vagy akkor legyen annyival olcsóbb is... de így....
You'll Never Walk Alone!
-
h377
tag
A telefon WiFi-je nagyon jó, speedtest.net app 30MBit-et mért le/fel. 3G-n 40ms a ping, 10Mbit/s le és 4Mbit/s fel ma reggel.
Az éjszaka 2%-ot merült az akksija airplane módban. A SIM1 <=> SIM2 átirányítás működik. Airplane módot kikapcsolva kissé lassan csatlakozik fel a hálóra.
Sajnos simán root-olásnál is emelkedik a binary counter, és egyelőre a Triangle Away nem támogatja ezt az eszközt, de állítólag a következő verzió már fogja.
A hangminőség szerintem nagyon korrekt, ami az Android Tweaker Pro-val még tovább javítható. Ezzel az appal belehet állítani, hogy hívás közben a hangerő több lépcsőben legyen állítható.
[ Szerkesztve ]
-
feruzo
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Látom megosztó ez a telefon, mégis e mellett tettem le a voksot.
Kb. 3 hónapig olvasgattam a kínai telefonok fórumait, majdnem vettem egy aTAB5-öt a Tesco-ban (40e), nézegettem a rendelési lehetőségeket, garancia stb. Egy hasonló tudású kínából 50-60 (plusz vám és áfa, ha meg kell fizetned), már nem is olyan jó alternatíva, nem beszélve a szoftveres hibákról, support problémákról. A számomra igazán megfelelő választás a Galaxy S3 LTE lett volna (140e), de azt meg csak 2 giga ram-al szabad megvenni a 4mag miatt. Így ez egy optimális középút. Szinte mindent tud mint az S3 (leszámítva a kijelző, LTE, NFC). Szoftveresen toppon van. Számomra fontos a jó fényképezőgép (kínaiakban gagyi),
Full HD felvétel (általában ez sem full a kínaiban), illetve a két kártya (mondjuk az van a kínaiban). 3G-n használom az internetet (mobilinternet kártya), a másikat telefonálásra, nagyon jól megférnek egymással egy időben. Kényelmesen lehet vele netezni, GPS perfect, Wifi hibátlan.
Az LCD kijelzőjét felbontása miatt lehet fikázni, de teljesen jó, nem nagyítóval nézegetem. Színei élénkek, a HD videók hibátlanul futnak és nagyon szépek (akadásmentesek, DLNA-n keresztül is)!! Tényleg lehetne olcsóbb 10-20 e Ft-al, de ne feledjük új modell és mit várunk 300 fölötti euro árfolyamnál? Nagyon elégedett vagyok a telefonnal (bár most már tegyük hozzá elfogult is).
Nekem kiváltott egy laptopot, HD kamerát, fényképezőgépet, GPS-t, és akár 2 telefont is. Ez nem a zászlóshajó kategória a Samsung-nál ezt tudomásul kell venni, főleg hogy itt a Galaxy S4, de egy tech-re fogékony családapának jó választás lehet. -
Ed3r_X_
nagyúr
Na a Samsung az árazást mindig félrelövi az elején, megy ez még lejjebb, és jó is lesz. Csak az a Broadcom belső.. Nem lehet valami támogatott szerintem, főleg GPU részen. Egyébként jó kis készülék, a formaterv is jó, akksi se éppen kicsi, a kamerán én is néztem hogy szép. Köszi a tesztet
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
keIdor
titán
válasz DarknessHope #69 üzenetére
Gazdag és szegény között azért elég sok "tér" van még.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
blade zte
őstag
Na azért volt az a dual simes alcatel cseppállósággal, és mtk 6577-el.(szerk: nem szóltam)
Rengetegen járkálnak itt htc-kkel azért, meg hasonlókkal, csak abból következtettem. Tudom, van egy elszigetelt grand x in kisközösség, én meg még mindig csak a blademmet használtam 20 percnél tovább(de azért 4.0-val). Mindegy még csak 16 vagyok, többet nem füzök hozzá...
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
SkyLine3000
addikt
Az egész telóban a kamera ér vmit (kifejezetten jó), a többi felejtős.
-
h377
tag
Természetesen nem használok 3 telefont egyszerre Pláne így nem, hogy meg van az i9082. Nem vagyok gazdag, de szegény sem. De ez nem ide tartozik. Csak ha valaki kíváncsi arra, hogy tényleg milyen a telefon szívesen segítek neki, megosztom vele a tapasztalataimat, próbálok OBJEKTÍV lenni, nem úgy mint sok teszt. Általában egy idő után elszoktam adni a telefonjaimat, ha már teljesen meguntam őket. De pl. a HTC ONE X-re is jön talán a Sense 5, amire szintén kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
h377
tag
válasz blade zte #68 üzenetére
Hát az MTK processzorosakból többet nem kérek. Lehet, hogy nem jól fogalmaztam, bocsi, Itthon ezt találtam, ami a legjobbnak tűnt. És én most nem a papírra vetett specifikációkra és benchmark pontokra gondolok.
Hanem nekem fontos az, hogy relative gyakran adjanak ki hozzá FW upodate-et. Mindig legyen esély arra, hogy ha van vmi bug akkor azt 1x csak kijavítják, és esetleg nem kell 1 évet várni.
A hozzászólásod második részét nem értem: "Mondjuk azért érdekelne engem is, hogy kezelheti öket. XD"
-
DarknessHope
senior tag
válasz blade zte #68 üzenetére
magar kínálatban gondolkodva csúcs... persze keleten más a helyzet.... azzal hogy van pénze rá nincs bajom félre ne értse senki.. de a 3 telefon együtt úgy hogy nem adja el a régieket furcsa számomra... még nem találkoztam ilyen esettel... most már ezt is elmondhatom magamról fórumozók jelentős része vagyonos? ez tuti? azért szerintem jár itt nem egy kispénzű egyetemista is aki olcsón szeretne jót.... no persze nekem mindegy mi az arány... szerencsére fórumozás nem vagyonosodási vizsgálathoz kötött
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
blade zte
őstag
válasz DarknessHope #66 üzenetére
Figyu, ez messze nem csúcs 2-simes. A note 2-nek is van 2-simes verziója. De eleve a kínai telók jó része jobb ennél.
Gazdag. Az emberek jelentös része a fórumon elég vagyonos ember. Nomeg nem is magyarországi lakos.
Hamár van pénze, érdekességböl csakúgy vesz. Ennyi. Mondjuk azért érdekelne engem is, hogy kezelheti öket. XDOppo find 7 astro black
-
h377
tag
válasz DarknessHope #66 üzenetére
Nem adom el egyiket sem. Nagyon régóta szeretnék egy DUAL SIMes telefont, amin Andorid fut és 3G-s. Ennyi. Nem akarok két telefon hurcolászni magammal.
-
h377
tag
Biztosan mindenki megnézte a Mobilaréna TV adását a készülékről.
Nos, abban külön felhívják a figyelmet arra, hogy az alacsony felbontású kijelző miatt mennyire látszanak az élek a Widgeteken, amikor scrollozunk. Ez csak a stock időjárás Widgetre igaz! A többinél nem látható él!!! Tehát ez nem a kijelző felbontása miatt van. Pl. a Flipboard ugyanolyan méretű Widgete tökéletes, stb...
A telefon nagyon gyors, és nem annyira nagyon, mint azt ahogyan azt Alcatel OT 997D-nél reklámozta szinte mindenki. Most raktam rá a legfrissebb ROMot a sammobile-ról, meglátjuk hogy ebben van-e vmi változás.
Tepsinek tepsi. Van egy One X-em, és egy iPhone5-öm. A szinfonhoz képest tényleg óriási, az X-től vmivel nagyobb.
A kijelzője szerintem teljesen jó, lehet hogy a felbontás lehetne nagyobb, de mindennapos használatra, első blikkre megfelelőnek tűnik.
Az Alcatellel nem működött a SIM1 <-> SIM2 átirányítás, itt alapból benne van a SW-ben, de még nem próbáltam.
Van: MultiWindow mode, ékezetes T9 Dialer, a UI telejsen LAG mentes eddig.
Most kicsit flashelgetem még, aztán ha valakit érdekel a további tapasztalatom, szívesen megosztom.
Sajnos egyelőre tényleg drága, de SZERINTEM jobb dual SIM-es telefon nincs a piacon, ami az én igényeimnek megfelelne...
Nagyon röviden ennyi.
-
h377
tag
Nekem ma érkezett meg. Az Alcatel OT 997D után nagyon nagy előrelépés. Miden értelemben
-
FireFox1996
őstag
igen, mondjuk 70-ért lehet hogy én is megvenném... De arra még várhatunk. jelenleg a Samsung Galaxy S Duos S7562 még mindig 60-70e...
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
sirály69
őstag
70 ért szerintem jó lenne, mert ugye helyben garanciázható, stb..., de 100 eFt sok érte!
Szerver Hosting Debrecenben
-
luke.
aktív tag
Az SD nagyon szar helyre került!
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
kengyel
nagyúr
Engem három dolog bánt ebben a készülékben. Nagy kijelző , kis felbontás, drága ár Kicsit kisebb lenne ,HD kijelző ár maradhat , és jöhetne
kengyel
-
bajaki
őstag
Ez nagyon sok érte...ennyit nem ér akár hogy is nézem.
-
DarknessHope
senior tag
igen.. de mint írtad csak 4.0 csak 512... sebességtesztben is elmarad kamera csak HD és kép is gyengébb.. ez azért nem egy különbség..
és ha nem az arénás közönséget nézzük akkor első kérdés az ajánlatodra, ha felkínálod mint olcsóbb alternatívát: ki az az Evolve?de senki ne értsen félre én is szeretném ha ezért a tudásért nem 100 rongyot kéne perkálni. Csak a vicc és érthetetlen jelzők nem illettek rá szerintem. Sajnos ez a valóság ma ennyit kell ezért perkálni
egyébként írom ezt úgy hogy nekem sose tellene rá.. ráadásul nem is igen akarok ekkora telefont.. csak némi empátiát szeretnék vinni a fóruméletbe.. e pénisz ide vagy oda sokaknak kellhet ez a méret pl. sokan szeretik a lekerekített formát... mások meg a nokia féle szögletesért vannak oda. és a rózsaszín note-ot is vette valaki
reménykedjünk hogy esik az ára ennek is idővel és jó alternatíva lesz.... pár új rommal stb. tuning... még az is lehet ha csak egy év múlva vehetek valami Dual-t addigra már virágzik majd a használt-kereskedése ennek is.
ppi-re visszatérve előbb utóbb jönni fog majd egy igaz HD-s dualos jó akkus 2 magos... sőt mintha az Alcatelnél valami 4 magosról is szó lett volna... vagy rosszul emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Túlárazott.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
persil
nagyúr
Ez talán valóban nem várható el, viszont, amit szab.tam írt az autós példával, jó ötlet lenne.
10 percre kéne összeülnie 2-3 embernek és meg lenne oldva a probléma, valamiféle "átlagfogyasztás" képében.Lenne egy standard mérés, mondjuk 100% fényerőn telefonálnának 10percet(5 átlagos hívás), küldenének 10 sms-t, megnéznének egy fél órás videót, mindezt 3g-n és közben 1 mail fiókot szinkronizálna a telefon, meg lejátszana egy album zenét. És akkor lehetne mondani, hogy XY telefon 1 napig bírja átlagfelhasználással.
Komplikáltnak hangzik, de semmivel sem tartana tovább, mint ezeket a túlzó értékeket kihozni az akksiból laborban.
Ráadásul ez lehetne közös a gyártók közt, így valóban lehetne viszonyítási alap. Plusz jelentene is valamit az az érték, amit a mobilaréna tesztek után írnak.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Pantal
senior tag
A legkorrektebb kb úgy lenne, ha mondjuk kiírnák, hogy 720p videólejátszás 100% fényerő mellett = X óra, 50% fényerő mellett Y óra, böngészés 100% fényerőn WIFI-n = Z óra, 50% fényerőn S óra stb.. Szóval, hogy legyen egy kis viszonyítási alap. Persze nem várom el, hogy mindenféle szituációban leteszteljenek minden telefont, de sokkal korrektebb hozzáállás lenne, ha például csak ezt a két fajta tesztet kiírnák.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
tudom, világos.
de ez a 440 óra, (18! nap), még "elengedett kézzel" is soknak tűnik.
habár lehet, hogy berakták a hűtőbe, csak az antennát húzták ki a tetőre...egyébként ahogyan az autóknál is tudnak adni egy átlagfogyasztást, (ok, az is kicsit kozmetikázott), de közelít a valóshoz. városi, országúti, stb.
itt is lehetne valami kialakított mérési szenderd, ami a valósághoz legaláb konvergál.
vagy tól-ig adatokat megadni. (+ az elérhetetlen maxot is. mint anno a tévéknél a kiscsillió megakontraszt...)
és pl a beszélgetési időnél is: 5-10 óra. ebből pontosan tudom, hoy van egy elvi 10, ami elérhetetlen, de 5-öt tuti ki fog bírni.
ilyenekre gondolok.de ez a 440 már erősen kiszúrta a szememet....
itt nemcsak kikapcsoltak mindent, hanem valszeg keményen meg is tweak-elték....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
persil
nagyúr
Ha leveszel/kikapcsolsz mindent és lerakod az asztalra, akkor lehet meg van annyi
Mondjuk természetesen nem, de ők ezeket így gondolják, hogy kb rá sem nézel a telefonra.
Mégis csak gáz lenne a specifikációkba beleírni, hogy 3g, kis levelezés, zene, egy-két sms/instant msg, meg néhány hívás és ha szerencséd van, akkor meg lesz az 6 óra is, a készenléti idő meg bekapcsolt szinkronizálásokkal jó, ha a 48 órát eléri.(de akkor nem nyúltál hozzá )[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
szab.tam
nagyúr
"Készenléti idő 440 óra "
az ilyenen mindig jókat mulatok.
a gyártótól megkérdezném, hogy melyik galaxisban?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
blade zte
őstag
Amikor lassan a fullhd is beférközik az alsókategóriába, és az optimus 4x már 95 alatt van, a samu még mindig tavaly-elötti hardverhoz rak tavaly év közepi-elejei kínai készülékekben használt képernyöket. És azért veszi ezt valaki, mert "garancia", és hogy nehogy 1 hónapot kelljen várni a 2+ évig használandó készülékre, inkább veszi a gagyit.
A dual kategória nonsense. Ez egy alap funkció, amiböl aratnak tízezreket.
Oppo find 7 astro black
-
sixpak
nagyúr
válasz DarknessHope #43 üzenetére
Kétségkívűl van valami abban amit mondasz. De sokan, köztük jómagam is, nehezen tudnak szemet hunyni a kijelző felbontásból adódó látvány felett. És nem feltétlen divatból, ahogy állítod, hanem ekkora kijelzőre ekkora képpont sűrűség egyszerűen kevés.
Viszont a többi dolgot illetően igazad van.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
satz18
őstag
válasz DarknessHope #43 üzenetére
Az Evolve fx520-ban is JB van, és 55k. Annyi, hogy csak 512 MB van benne. Szóval konkurencia az igenis van. Az alkatelnek van 1 GB-osa 50k ért igaz, az kisebb kicsivel és csak 4.0-s.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
aimettirlz
tag
egész korrekt képeket készít, de nem hibátlan...
® aimeTTi atticuS ™
-
DarknessHope
senior tag
válasz FireFox1996 #39 üzenetére
valóban.. nekem is az a kiszemeltem.... de azt is megértem aki jobbann bízik egy hivatalos magyar gariban hivatalos magyar nyelvvel.. és nem akar romolni. mielőtt nagy samsung védőszentnek kiáltana ki valaki.. én csak azzzal nem értek egyet hogy viccenk nevezitek ezt a telefot.. ha 1500 telepet és 512 ramot kapott volna mint ot 997 ami azért már nem új.. akkor megérteném. egy békát kell lenyelni a mai divatostól elmaradó PPI-t cserébe az egyik legkomolyabb hivatalosan itthon forgalmazott teló ez. a samsung nevet is meg kell fizetni ha tetszik ha nem.. és bár ezekkel együtt is magas az ár.. azért ne csodálkozzon senki ha frissen bevezetett telóról beszélünk. egyébként nem is látok semmi olyat ami hardverben hozzámérhető lenne. ha DUAL SIM mezőnyt nézzük akkor ez most a GALAXY S III. a dula sim telefonok ájfonja
vagy tud valaki még ilyet???.. márkás garis.. hivatalos magyar friss android. 2 magos 1Gb RAM-os modell rendes kamera nem elspórolt telep? mert én nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
Ismét, ez úton is szeretnék hangot adni annak, hogy bár jó, hogy van MATV-s videó, de mellé legalább csináljátok meg a szokásos 4-5 perces tesztvideót is, sokkal jobb lenne, az sem baj, ha mind a kettő szerepel a tesztben, de én tényleg hiányolom.
-
FireFox1996
őstag
Nem rossz. De úgy érzem, jobb egy Lenovo P770-essel, amit 70e-ért már lehet kapni...
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Thome
veterán
Ezt a phablet szót könyörgöm phelejtsük már el! Iszonyatosan rossz olvasni.
-
negyedes
addikt
ronda........
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
kovee01
tag
Az ára miatt letennék róla, hozzá hasonló telefonok 70eFt-ért kaphatóak most.
Kérdezz bátran, szervizben is dolgozom, ha tudok segítek! kovee01 felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
DarknessHope
senior tag
az ég beégése erősen függ attól hogy milyen az ég.. ha vékony felhős ég volt akkor egy DSLR is beég.. egyszóval mivel nincs kontroll tökéletes kamera nem jelent semmit. egészen más ha pár bárányfelhő van az ég kékje mellett és a nap süti a tájat. úgy jó hogy nem ég be. ez a kamera igen korrekt és mobilos kameraként nincs gond a dinamikával se... természetesen nem is kiemelkedő.. de vegyétek észre hogy a tesztfotók nem azonos körülmények közt készülnek. ez a tesztelőknek is szól.... sokszor látom ezt hogy látszik hogy felhős az ég és panaszkodnak a kiégésre.. egy vékony rétegfelhő ami ordítva világít még SLR-en is kiég hacsak nem RAW-ban játszik alexpóval és utólagos korrekcióval.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Pont ennyiért szeretnék egy 2 kártyás note-ot, amoleddel, 720p-s kijelzővel. Ha lesz, szóljatok.
-
S e t h
nagyúr
"Egy szóval le a kalappal, a Galaxy Grand a mai mezőny egyik legjobb kameráját hordozza"
Aha, még jó, hogy egyik kültéri képnél sincs beégve az ég, gratula.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kromatika
veterán
phablet=tepsi mobil. nem kéne.
-
sixpak
nagyúr
Igen, de az három éve volt. Egy telefonban a kijelző a legfontosabb, véleményem szerint, mivel azt bámulja az ember.
Ez a 187 ppi óvatosan fogalmaza is nevetséges. Ingyen sem kéne, pláne nem ennyiért.
Nem is emlékszem rá, hogy ilyen ppi értéket mikor láttam utoljára egy ÚJ készülék specifikációjában. Ennél még a régi Defy-om is jobb volt kb. két éve, pedig az harmincvalahány ezerbe került.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
keIdor
titán
válasz DarknessHope #24 üzenetére
Attól, hogy adtak ki olyan tabletet, attól még az is gagyi, ingyen sem kéne, mivel eladni sem tudnám, rám rohadna.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
DarknessHope
senior tag
optimus 4x hol 2 simes??.. ez már majdnem olyan mintha én ideírtam volna hogy ennyiért láttam samarát a vaterán Ettől függetlenül sokat kérnek érte.. egyébként meg jó látni hogy a nagy verseny hogy elvitt mindenkit.... és ennyire szörnyülködtök a 480*800-on nem is egy tablet jött ki 7" ilyen felbontással és nem nézed azt se kinyújtott kézzel meg ebbe se bújik bele senki. szerintem nem katasztrófa ahogy a cikk írója is mondta. amikor egy szöveget olvasol ugyan mit számít hogy az "a" betű kis farka 10 v 15 pixelből áll. így is úgyis A betű lesz. nagyított dobjátok ki.
persze lehetne jobb ezért a pénzért mondjuk egy 1024* 600 v ilyesmi. én még nagyobb akkut is eltudnék képzelni. De ha mérséklődik az ár van helye. 60 körül vannak MTK procis 512 ramosok.. és azok nem nagy nevek ha 75-80 körül megáll, a samu névért és a jobb hardverért már nem olyan vérlázító a 15k felár talán még 20 se.
A tetszett plecsni abszolút jogos
balazsnagy38: formaterv szubjektív. nagyon sokat nem lehet trükközni egy téglalappal mint hogy milyen színű meg hogy kerekíted le.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
Ez egy vicc ennyiért.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
balazsnagy38
tag
nekem egyáltalán nem jön be főleg ezzel az unalmas formatervel!
Acer Cloudmobile :)
-
raper
senior tag
Fehérben tetszene, de sajna sokat kér érte a samu.
-
zdanee
őstag
Közkeletű tévedés, hogy a 'phablet' a 'phone' és a 'tablet' összevonásából keletkezik. Valójában a latin 'phallus' és a 'tablet' szavak összevonása, ugyanis ezek az eszközök a tulajdonos e-péniszének fizikai megtestesülései. Ezért nem is ildomos nyilvánosan lóbálni és kitenni az asztalra az ilyet.
[ Szerkesztve ]
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
ÉM
tag
Lehet, hogy nagy, lehet, hogy kicsi a felbontás, gyenge a hardver.. De a vadi új formaterv az smafu nektek?
-
osztraksajt
őstag
Az ár megjelöléséig olvastam érdeklődve.
-
cowk
tag
"bár egy kétmagos Qualcomm S4-el szemben esélytelen lenne."
biztos S4 az?"valamiért úgy emlékeztem, hogy 5 megapixeles fényképezőt találok benne. Ám ez nem így van, megapixel a legnagyobb felbontás."
marmint 1 megapixel? vagy kimaradt egy szam? -
batai15
félisten
majdnem 100 ? kenjék a hajukra. optimus 4x hd, hox majdnem ennyi. az egész telefon, a boradcommal , a felbontással, árával egy vicc.
-
benjonino
tag
Igen, ezt pont nekem találták ki, csak az árát nem.
Eléggé erősen romlik a szemem. Pont annyira rossz, hogy olvasó-szemüveget kelljen húznom, de bizony nem hordom magamnál. Vagyis, ha telefont kell használnom, akkor kell a nagy kijelző, hatalmas felbontás nélkül, hogy lássam a szemüveg nélkül is.
Azt kell, hogy mondjam, samu megtalálta a piaci rést.
-
nagyúr
Hányok. Nem lehetne végre kiadni nekem egy normális 4"-os dual SIM megoldást, amiben nem 512MB RAM van? Muszáj lesz kínait vennem?
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Legalább nem MT 6577 + 512 MB RAM.
Még a 75-80 is sok lenne érte, már elég nagy a konkurencia ebben a szegmensben.<< Heimdal >>
-
kelly416
veterán
Én nem tudom, de ezzel a beégett éggel én nem mondanám olyan jónak a kamera teljesítményét. Ok, tényleg eléggé jó és részletes amikor nincs fényforrás a közelben. De egyetlen felső sincs, egyetlen fodor sincs az égen, csak a vakító fehérség, ez nekem nagyon nem bejövős.
Amúgy meg tényleg gyenge cucc túlárazva 2013-hoz képest. Biztos meglesz ennek is a célközönsége, bár mint sejthetjük, a szolgáltatók nem fogják árulni a DUO miatt. -
blueMerle
veterán
Igazából nem is a pixelsűrűség zavarna legjobban, hanem az hogy minden olyan batárnagy. Tudom lehet buherálni dpi beállításokat, de akkor meg életlen, még jobban pixeles lesz a kép. Talán olyanoknak, akiknek van egy kis gond a látásukkal, nekik tökéletes választás lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Gyenge hardver, minden szempontból. Mindemellett túlárazott.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sprinter24
aktív tag
Nagyon sántít ez a felbontás így 2013 elején...
-
Wa2x_
veterán
Tényleg nagyon jó kis képeket lő, már-már Note1 kaliberű, megnézném napsütésben, makró miért nem volt? Köszönjük a tesztet!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
satz18
őstag
Ezt még nem jelent konkurenciát az Evolve FX520-ra. 60k ért a szebb színekkel megáldott kijelző miatt lehetne jobb vétel, de így kizárt.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
air
nagyúr
5", 480x800, ~187ppi enyhén szólva is szerény.
Nem értem, hogy a Samsungnak miért kell minden készülékét (leszámítva a Tab 7.7-et) valamivel elb@szni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
FET-MEN
veterán
Szép nagy, de a kijelző miatt nem kellene. Nekem már fontossá vált a Super amoled, és az éles felbontás. Valakinek biztos jó lesz.
Iphone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest