Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
blade zte #68 üzenetére
magar kínálatban gondolkodva csúcs... persze keleten más a helyzet.... azzal hogy van pénze rá nincs bajom félre ne értse senki.. de a 3 telefon együtt úgy hogy nem adja el a régieket furcsa számomra... még nem találkoztam ilyen esettel... most már ezt is elmondhatom magamról
fórumozók jelentős része vagyonos? ez tuti? azért szerintem jár itt nem egy kispénzű egyetemista is aki olcsón szeretne jót.... no persze nekem mindegy mi az arány... szerencsére fórumozás nem vagyonosodási vizsgálathoz kötött
-
DarknessHope
senior tag
igen.. de mint írtad csak 4.0 csak 512... sebességtesztben is elmarad kamera csak HD és kép is gyengébb.. ez azért nem egy különbség..
és ha nem az arénás közönséget nézzük akkor első kérdés az ajánlatodra, ha felkínálod mint olcsóbb alternatívát: ki az az Evolve?de senki ne értsen félre én is szeretném ha ezért a tudásért nem 100 rongyot kéne perkálni. Csak a vicc és érthetetlen jelzők nem illettek rá szerintem. Sajnos ez a valóság ma ennyit kell ezért perkálni
egyébként írom ezt úgy hogy nekem sose tellene rá.. ráadásul nem is igen akarok ekkora telefont.. csak némi empátiát szeretnék vinni a fóruméletbe.. e pénisz ide vagy oda sokaknak kellhet ez a méret pl. sokan szeretik a lekerekített formát... mások meg a nokia féle szögletesért vannak oda. és a rózsaszín note-ot is vette valaki
reménykedjünk hogy esik az ára ennek is idővel és jó alternatíva lesz.... pár új rommal stb. tuning... még az is lehet ha csak egy év múlva vehetek valami Dual-t addigra már virágzik majd a használt-kereskedése ennek is.
ppi-re visszatérve előbb utóbb jönni fog majd egy igaz HD-s dualos jó akkus 2 magos... sőt mintha az Alcatelnél valami 4 magosról is szó lett volna... vagy rosszul emlékszem?
-
DarknessHope
senior tag
válasz
FireFox1996 #39 üzenetére
valóban.. nekem is az a kiszemeltem.... de azt is megértem aki jobbann bízik egy hivatalos magyar gariban hivatalos magyar nyelvvel.. és nem akar romolni. mielőtt nagy samsung védőszentnek kiáltana ki valaki.. én csak azzzal nem értek egyet hogy viccenk nevezitek ezt a telefot.. ha 1500 telepet és 512 ramot kapott volna mint ot 997 ami azért már nem új.. akkor megérteném. egy békát kell lenyelni a mai divatostól elmaradó PPI-t cserébe az egyik legkomolyabb hivatalosan itthon forgalmazott teló ez. a samsung nevet is meg kell fizetni ha tetszik ha nem.. és bár ezekkel együtt is magas az ár.. azért ne csodálkozzon senki ha frissen bevezetett telóról beszélünk. egyébként nem is látok semmi olyat ami hardverben hozzámérhető lenne. ha DUAL SIM mezőnyt nézzük akkor ez most a GALAXY S III. a dula sim telefonok ájfonja
vagy tud valaki még ilyet???.. márkás garis.. hivatalos magyar friss android. 2 magos 1Gb RAM-os modell rendes kamera nem elspórolt telep? mert én nem találtam.
-
DarknessHope
senior tag
az ég beégése erősen függ attól hogy milyen az ég.. ha vékony felhős ég volt akkor egy DSLR is beég.. egyszóval mivel nincs kontroll tökéletes kamera nem jelent semmit. egészen más ha pár bárányfelhő van az ég kékje mellett és a nap süti a tájat. úgy jó hogy nem ég be. ez a kamera igen korrekt és mobilos kameraként nincs gond a dinamikával se... természetesen nem is kiemelkedő.. de vegyétek észre hogy a tesztfotók nem azonos körülmények közt készülnek. ez a tesztelőknek is szól.... sokszor látom ezt hogy látszik hogy felhős az ég és panaszkodnak a kiégésre.. egy vékony rétegfelhő ami ordítva világít még SLR-en is kiég hacsak nem RAW-ban játszik alexpóval és utólagos korrekcióval.
-
DarknessHope
senior tag
optimus 4x hol 2 simes??.. ez már majdnem olyan mintha én ideírtam volna hogy ennyiért láttam samarát a vaterán
Ettől függetlenül sokat kérnek érte.. egyébként meg jó látni hogy a nagy verseny hogy elvitt mindenkit.... és ennyire szörnyülködtök a 480*800-on nem is egy tablet jött ki 7" ilyen felbontással és nem nézed azt se kinyújtott kézzel meg ebbe se bújik bele senki. szerintem nem katasztrófa ahogy a cikk írója is mondta. amikor egy szöveget olvasol ugyan mit számít hogy az "a" betű kis farka 10 v 15 pixelből áll. így is úgyis A betű lesz. nagyított dobjátok ki.
persze lehetne jobb ezért a pénzért mondjuk egy 1024* 600 v ilyesmi. én még nagyobb akkut is eltudnék képzelni. De ha mérséklődik az ár van helye. 60 körül vannak MTK procis 512 ramosok.. és azok nem nagy nevek ha 75-80 körül megáll, a samu névért és a jobb hardverért már nem olyan vérlázító a 15k felár talán még 20 se.
A tetszett plecsni abszolút jogos
balazsnagy38: formaterv szubjektív. nagyon sokat nem lehet trükközni egy téglalappal mint hogy milyen színű meg hogy kerekíted le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung is belépett a kétkártyás phabletek világába a Galaxy Granddal, ami rutinmunka, csak épp túl sokba kerül.
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Külpolitika
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest