Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
Ha az odin kiirja, hogy sikerült, akkor rajta van, csak az szokott a gubanc lenni, hogy egyből be kell lépni ahogy végzett az odin, különben újra a régi recovery lesz rajta. Hülyén hangzik, de így van, nem tudom jobban elmagyarazni, de van róla YouTubeon is videó, nem mellesleg én is kínlódtam ezzel, mire kb ötödjére sikerült.
Tehát telepítés után nem szabad megvárni, hogy újra induljon, különben a gyárit hozza be megint!
-
22Dávid22
aktív tag
Csak a felirat? A rendszer betöltéséig már nem jut el? Szerintem is meg kéne próbálni újra felrakni, ahogy előttem írták, az auto reboot bekapcsolása nélkül. Azt leszámítva úgy mehet, ahogy a SamMobile-on van leírva, de utána csinálni kell factory resetet.
Amúgy melyik Odinnal próbálod? -
22Dávid22
aktív tag
Ez már legalább nem indul újra, ha egy témát el szeretnék távolítani? Én még mindig a 20150324-es verziót használom, mert nálam ez az utolsó, amiben ez működik, itt viszont egy másik galéria alkalmazást kell letölteni a háttérképek beállításához, mert különben pixeles lesz a háttér. (Bár ezt az újabbakban is tapasztaltam.) A napokban próbáltam az akkori legfrissebbet (20150501) többféleképpen is, régebbiről felfrissítve és tisztán telepítve is, TWRP-vel és CWM-mel is, de nem akar működni.
-
22Dávid22
aktív tag
Köszi, ez már egy biztató jel arra, hogy nem kell megvárnom az 5.1-et.
solo65:
Biztos, hogy nem router hiba, mert nem csak én tapasztaltam, kostoulhs is tud róla. CM11-el működik rendesen, plusz a többi telefonon/laptopon sincs gond a kapcsolattal. A letöltés azért áll meg, mert bezárja a háttérben futó, a letöltésért felelős folyamatot. -
22Dávid22
aktív tag
Szerintem először csak AOSP verzió lesz. Egy cikket is belinkelt, ma adták ki a Lollipop forráskódját, az első CM12-re, ha jól értelmeztem, még kb. egy hónapot várni kell.
Kíváncsi vagyok, szerintem átmenetileg az AOSP verziót is fel fogom rakni (feltéve, hogy stabil lesz), viszont az is érdekel, hogy mi minden lesz a CM12-ben. Nem hiszem, hogy beleteszik, de én személy szerint egy Galaxy S5-féle energiatakarékos funkciónak örülnék.
-
22Dávid22
aktív tag
Milyen SimCity? Én még nem találkoztam vele, pedig kerestem. Egyébként ugyan ez a helyzet a Rayman Fiesta Run nevű játékkal is, nem kompatibilis, de nagyon szépen fut.
Amúgy frissítettem a CM-et a tegnapi verzióra és már működik a csempék szerkesztése. Végre a gyári kamera is működik rendesen, hogy őszinte legyek, nekem a Google Fényképezőgép nem jön be igazán...
-
DeFranco
nagyúr
háromféle ace4 van (nézd meg a hsz-eimre adott válaszokat a melyik okosteló topicban, most nincs időm linkelni)
amiről mi beszélünk, az 4,3", samoled, 4 mag@1,2 ghz, 1 GB ram, 8 GB rom, 1900 mAh
de van belőle 2 magos 512 ramos TFT is. tiszta kavar.
(#3398) gyu456: [link] (de a ROM-ot meg az akkut itt is elcseszték szerintem)
-
Járókeret
senior tag
-
Gery1987
őstag
Azt azért tegyük hozzá, hogy az Ace 4-ből is lesz több féle varián mint az Ace 3-ból is.
Lesz sima Ace 4, Ace 4 Duos és Ace 4 LTE (ebben csont ugyanaz a hardver lesz mint az Ace 3 LTE-ben, egy MHz-el vagy MB-al sem több). Mondjuk nekem elég fejlődés az S Advance-hoz képest.
-
mathaus=)
senior tag
-
szabeska
addikt
Semmit nem vesztettünk, nekem volt F6-osom KitKat-el, tele hibákkal, gyorsabb sem lett, sőt... akku sem bírta jobban, több szabad ram sem lett, mindenki teszi vissza a 4.1.2-t
Mire eljutunk addig hogy valami csak KitKat-en hajlandó futni, addigra eltelik 3 év és senkinek sem lesz meg már az Ace 3-ja
-
szaboknak
aktív tag
Azért az a 640 egy kicsit túlzás,ne akkor csinálj képet mikor kiüríted a ramot hanem használat közben,mert én is kipucoltam a fölösleges dolgokat,a tevékenység megőrzést lekapcsoltam és így használat közben sosem megy 500 fölé a gyári rommal de az biztos,hogy kitakarítva sokkal használhatóbb a készülék.
-
törölt tag
mert egy rakat hulladék a teló...a szoftverével együtt! ezt nálam is eljátszotta...amúgy meg csak 1 kínai root megy rajt rendesen! más telóknál nincs ilyen root gond csak ennél a fosnál! a haver egy szedett vetett rootoló progival rootolta a note2-őn a kitkat-ot és gyönyörűen megy neki hiba nélkül, ezen a fos ace3-on meg nem mind1 mivel rootolod!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 4
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest