Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni: van nekem egy "hard bricked" Ace 3-am, ami nem reagál se a bekapcsoló gombjára, se USB-kábelre. Ezt a készüléket házilag egy módon lehet csak megjavítani: ha valaki lementené nekem egy .bin fájlba a boot partícióját, mivel az én készülékemben ez a partíció károsodott. Ha ezt valaki meg tudná nekem tenni, csak fel kéne másolnom egy SD-kártyára a .bin fájl tartalmát, majd arról indítani a rendszert, és így már lenne download módom, hogy a készüléket helyrehozzam!
Szóval, a parancs, amit le kéne futtatni:
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/sdcard/debrick.bin bs=1M count=128
(előfordulhat, hogy előtte egy su parancsot kell futtatni, vagy a fenti parancs elé közvetlenül a busybox szócskát írni. [szóval busybox dd if=...])A parancs lementi a Te boot partíciódat egy .bin fájlba, azaz módosítást nem végez a készüléken, csupán csak ment. Az 'of' paraméterrel tudod változtatni, hogy hova mentse a .bin fájlt. Ha lementette, akkor fel tudod tölteni a fájlt egy fájlmegosztóra, és én helyre tudom hozni a készülékemet.
Ha sikerülne újból életre kelteni a készüléket, írnék róla egy Logout-cikket!

Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest