- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
Azt kell eldöntened hogy ér-e annyit a többlet amennyivel többet tud a HTC. Ha jól láttam a HTC full HD-ban rögzít 2x1500Mhz proci, több a memória...
Elég neked a Hd felvétel, vagy kell a FULL HD?
Azon dolgokhoz amiket használsz/használnál elég neked a 2x 800Mhz, vagy kell a 2x1500?
Vársz a JB-re (gari miatt) és "könnyedén" rootolod a telód, aztán felcseréled a belső illetve a kölső memóriát, vagy ezekkel nem bíbelődsz és veszel egyet aminek alapból több.
stb.. -
quailstorm
nagyúr
A jelly bean igénye kisebb mint az ICS-é, mert alapból optimalizáltabb a forrás. RAM megvan, Xperia van ICS-sel ezen a hardveren, ÉS a lényeges különbség pl a galaxy s-hez képest, 4MB kell a GPU nak mint megosztott VRAM. Így van elég RAM az AOSP-nek is. Bár kétségtelenül gyönyörűen viszi a CM9-et a galaxy S, de ott a RAM-igény visszafogottabb. Azt hogy ez nekik miért jó, nem tudom, lehet ez lesz a divat, a kötelességüket végrehajtani. Elvégre is könnyebb nyílt forrásból dolgozni mint valami szabványhoz kötött dologgal.
Eddigi üzletpolitikájukkal meg merőben ellenkezik, sose szerettek terméktámogatást adni. Viszont lehet megijedtek a Tipo/Miro-tól, mert be lett bizonyítva az ellenkezője az állításuknak, miszerint 1 mag fél giga ramon igenis értelmesen lehet futtatni 4.x.x-et.
Amikkel bajaik vannak: kernelcsere-->bootloaderzár (pl x10i GB kernelen ICS-sel, nem a legjobb), saját felület, a nem túl igényes touchwiz randa (nekem mindig olyan érzésem van, mintha egy kisgyerek rajzolta volna az összeset), és igen nagy RAM/CPU igénye van, szépen laggol tegra 2-őn. Egy nexus s féle alap build szárnyalna... -
quailstorm
nagyúr
Addigra kinnlesz az Android 5.0, és majd azt mondják, elkéstünk.
Vagy megcsinálják olyanra, hogy ne legyen kedved frissíteni. Azért ICS-re is lett volna bőven idejük, mégis kicsúsztak belőle, kíváncsi leszek mi sül ki. Remélem nem csak egy kókányolás. De legalább lesz egy kernel, amire lehet CM10-et építeni. Én január elejére gondolom a megjelenést, majd kiderül. Amikor bejelentik, akkor általában még közel sem fejlesztik, csak a piaci igény van felmérve, szal úgy kell számolni hogy kb most kezdték, az eddigi ICS kókálmányra építve. Eredetileg a Samsung Spanyolország olyat is írt hogy nem lesz ICS, mert a tesztek alatt olyan mértékben tapasztaltak felhasználói élmény csökkenést, hogy elment a kedvük az egésztől.
-
Colos1
őstag
Én tegnap monitoroztam picit a CPU-t, és bármit csináltam, nem láttam 100% -on. Asszem talán 84% volt a max., és 800MHz -re is csak pillanatokra ugrott fel. Játékokkal nem próbáltam, azzal azért lehet hogy elérné. A RAM kihasználtsága az Android RAM kezelése miatt nem releváns, mert a kihasználtság szempontjából nem különíti el az aktív és a gyorsítótárazott alkalmazásokat.
-
Rotate
veterán
mert egy szopás az egész technológia... a statikus elemek beleégnek a kijelzőbe 1-2 hónap után, pl. notfication sáv, és homogén háttereknél ott virít... S2-nél a leggyakoribb az RGB elrendezés miatt, de a pentile is szépen beég...
amoled burn-in, vagy overburn... ezekre keress, vannak szép képek neten... notibar már nekem is jól látszik, szépen be van égve... gariban cserélik, csak sajna gari után elég szopás lesz...
-
A Camera Zoom FX-szel tudsz pl. zoomolni (de ennek rengeteg plusz funkciója van, lehet vele képet is szerkeszteni, és rengeteg addonja van), a másik, a HDR Camera+ meg HDR képet készít.
Úgy látom, most mindkettő épp le van árazva.
-
Én a gyári kamera szoftvert még csak ki sem próbáltam, lehet, hogy azért nem tapasztaltam ezt a problémát. Még Ace-es koromban megvettem a Camera Zoom FX-et meg a HDR+ Camera-t, és persze rögtön feltettem ezeket az Ace 2-re, így ezeket használom, és nem is találkoztam semmi laggal.
-
Daralo:)
tag
Szerintem ilyenre gondol mint pl max payne azt én se tudom felrakni mert mindig a belső re rakja nem a 8gb-os ra ez a nagy probléma amire meg mindig nem találtam megoldást! én sem! (ugye ott meg el se fér) magyarul nem lehet fizikai sd kártyára telepiteni semmilyen nagyobb programot!
(Persze ha már van megoldás osszátok meg mert ez így elégé nem jó) -
x64emulator
tag
Köszönöm hogy segítettetek.
samsung is tettszik egyébként, hozzzá lehet szokni mindenhez, de hát az ember ízlései...a külseje...azt hiszem várok még a telefon kérdéssel. az igényeimet már majdnem kielégítették, de jobb ha várok a vétellel. azt tudom hogy a samsung nagyon megbízható akár így, akrá úgy, de a Sonynak a design-ja meg az egész jobban tetszik, de eddig elég furcsa telefonokat gyártott (az S-t és az ion-t kivéve - de azok nekem túl drágák egy mobilhoz). -
x64emulator
tag
egy kábel aminek az egyik vége egy mikro usb csatlakozó (ami bemegy az ace2-be), a másik vége pedig egy usb hub. abbba a végébe bele tudsz duni billentyűzetet, joystickot, egeret, pendrive-t, akár még külső hdd-t is (csak akkor édemes még egy usb elosztót is venniu aminek van hálózati csatlakozója ahoinnan vesz plusz áramot, mert akkor meg mindent a mobilbol eszik(és egy hdd sokat eszik).
na ennyi
sztem elég jó kis találmány, de am solát néztem ki és ahhoz van pl., és gondoltam ehhez is lehet, de úgy látszik nincs mert sehol nem találok róla infót. -
Rotate
veterán
asszony Galaxy W-jét szerintem megpróbáljuk lecserélni egy Ace 2-re, imádja a W-t, de agyára megy, hogy állandóan belassul a RAM miatt, még egy szaros Muffin Knight is szaggat... csalódás a telefon, egy a külső és a kamera ami miatt jó vétel...
-
eladogeppc
veterán
Tegyél mellé egy optimus blacket ! Majd meglátod a különbséget szinek terén
-
eladogeppc
veterán
Biztos nem örülnél neki ! Akkor már Optimus Black 700 nit-es kijelzővel.
Azért nem mindegy, hogy abszolút nincsenek élethű színei. A másik a betekintési szög.
Ettől szoktam hátast dobni. 176 fok.
Van olyan ember, aki lapjára nézi a kijelzőt ?Legyen normális betekintési szöge kb olyan 120-130 fok, a döntögetős gamék miatt.
Szóval SII egy ratyi. Akkor már S3.
Nem véletlen az is, hogy az S2-őket már elég olcsón meg lehet itt is venni. -
Rotate
veterán
az számít, hogy az appek támogatják, az h a rendszer támogatja, max a főképernyő lapozását gyorsítja, vagy az appek indulását (ez utóbbi valójában lassabb is ICS-n... tehát a hőn áhított szóban forgó feature valójában nem érződik abszolút...)
-
Rotate
veterán
ha valami, akkor a tok az amit megéri netről venni, már csak azért is, mert a bolt, ahol megveszed kétezerért, ugyanonnan vette
a neoprén tokom valahonnan Hong Kongból van, a dokkolóm Kóreából, memóriakártyám valahonnan Anglia mellől egy kis szigetről (memóriakártyát, pendrive-ot, hasonlókat csak óvatosan, abból sok a kamu illetve hamisítvány)... és még sorolhatnám...
ha megtanulod magad kiismerni ezeken az oldalakon, melyik eladó megbízható, melyik nem, nagyon sokat tudsz spórolni... hátrány, hogy a távolkeletről 1 hónapig is utazhat a cuccod... de pl a dokkoló egy hét alatt megjött Kóreából... 8€ volt, a gyári Samsungos, ami semmivel sem tud többet, 30 fölött van... és ez is nagyon jól néz ki, minőségi érzést kelt, és sokkal olcsóbb... akkor miért ne érné meg?
-
Formattáltátok a telefonnal a memkártyát? Külön kamera szoftvert használtok? Ezek lehetnek hibák esetleg.
-
Egyelőre nem tudok arról, hogy a procihúzást megoldották volna ennél a modelnél. Te találtál egy megoldást? Viszont én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol gyorsabb procira lett volna szükség, pedig nyüstölöm a telefont.
-
foxtern
csendes tag
1.3gb a max payne
-
Ebayen fele ennyibe kerülnek postával.
-
Crucio
aktív tag
Mennyibe kerül a tok kb?
-
Linda111
csendes tag
Sose voltam telefon hajigálós, de az utóbbi Samsungom (monte) sokat szenvedett
, biztos vagyok benne hogy a formatervezés az oka...
Győzött a szilikon, bár ez az én számból kicsit hülyén hangzik -
Linda111
csendes tag
Köszi a segítséget. Végül a telenort választottam, hivatalos márkaboltban 85-ért ajánlották a fehér kivitelt :S, szóval maradt 60-ért a fekete. De azért köszi!
Így is alig tudom kivárni a pénteket -
Crucio
aktív tag
Jaa, hogy az a fülhallgatóra vonatkozik
Nem esett le elsőre, bocsi. A gyári Samu milyen? Hangzásra, meg mennyibe kerül?
-
Crucio
aktív tag
Ha tényleg fehéret küldenek ki, akkor nem fizetem ki, hanem bemegyek a legközelebbi telenorhoz és addig nyüstölöm őket, amíg egy fekete telefont nem nyomnak a kezembe
-
Crucio
aktív tag
Köszi
Meg is van rendelve.
Milyen fülest adnak hozzá? Mármint a telenortól, ha tudja valaki. Memóriakártya van? -
GEPESZ66
veterán
Ahogy olvasgattam, ezzel, vagy a telefonon keresztül tudod csinálni.Azt olvastam, hogy ha lesz rá ICS, akkor a frissítés előtt, s után is célszerű a gyári alapértékekre való visszaállítást csinálni.
-
Nem rossz, de én a dropbox-ot jobban szeretem. ugyan utóbbi csak 2gb-t ad alapból.
-
Nocsesz1
senior tag
na akkor nem kísérletezek.
-
Yany
addikt
Úgy látom, hogy ez a Galaxy S Tsunamiban nincs benne, pedig tetszene nekem is. (nincs a menükben Mobile Tracker opció)
-
spoy
tag
+1
-
sutyi^
senior tag
Csak hat erre a vasra mar elkene... GB-del sincs gondom sebesseg ugyileg, csak hianyoznak bizonyos ICS funkciok. :-(
-
Wa2x_
veterán
Nekem van meg itt a legrégebb óta, de még nem találkoztam ilyennel, nem tudom mi lehet a gond.. :S
-
Wa2x_
veterán
T-nél vettem, de nekem még semmi ilyen gondom nem volt..
-
wincmd32
tag
kulso kamera progi v gyarival tortenik ez?
nekem neha egy kepet el szokott rontani, a kep also fele szurkeseg..(gyari kamera app..) -
eladogeppc
veterán
Így van ! Asszonynak is az volt, egyetlen ROM-al volt lagmentes, és az is a stocklite v6.1 volt.
Ez totál lagmentes !Persze 3D-ben a Crysis kicsit akad rajta
-
Rotate
veterán
jó kérdés... gyáriról nem tudok, nem gyári meg nem érdemes... :S
-
Rotate
veterán
ICS kell a Chrome-nak
-
wincmd32
tag
Rendben, bevésem a naptáramba
-
Rotate
veterán
ne már, kell nekik írni, nem hinném, hogy bármi akadálya lenne a működésnek, szerintem csak új készülék, vagy valami...
esetleg küldök apk-t, és kipróbálhatnád
sokszor csak azért sütik rá, hogy nem kompatibilis, mert nem lett rajta kipróbálva, és nem akar felesleges negatív értékeléseket, ha nem jó...
-
Rotate
veterán
ez az ingyenes, a fizetős sem drága, de érdemes előbb kipróbálni
én megvettem mert nagyon bejön
-
És mi az angol neve? Light disc?
Megvan: Brightness Level Disc
-
mrmrg
tag
Valóban, többet számít a másfélszer annyi ram, mint a 200mhz különbség
-
GEPESZ66
veterán
Olvasgattam a BT mono jó lesz.Már csak azt kell eldöntenem, hogy a BTmono prémiumot megvásároljam-e pár száz forinttért.A Nokia áruházból vásároltam már, de a Google Market-ből még nem.
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e valamelyiket?
-
99%, hogy nincs.
-
Gexxx
tag
Akkor ez a te köröd lesz, ha nem megy, akkor beszállok
-
Rotate
veterán
hsz-ek száma és regisztráció ideje
-
Rotate
veterán
kijött egy beta rom ami téglásíthatja a telókat, szóval ezért sok a szervizelni való S2
-
Rotate
veterán
akkor passz, mostanában sok S2-t kell javítani, lehet eltart majd
-
Rotate
veterán
nem szabad a szolgáltatóhoz vinni, úgy sokáig tart... mindig vidd Samu szervizbe, úgy gyorsabb lesz... most már marad az, hogy várakozol
-
Rotate
veterán
S2-nél mindhárom szolgáltató másfél hónapon belül kiadta, de az első verziót skippelték, voltak benne hibák...
-
Hónapok is lehetnek, vagy akár fél év. Szerintem alapvetően a mobil és a rom népszerűségétől függ. Vagyis mindenki várja a jelly bean-t, így gondolom jobban igyekeznek majd, de mindenképpen függhet a mobil népszerűségétől is. Vagyis ha alig vásárolnak Ace 2-t tőlük, biztos nem várható frissítés hamar.
-
Ha nem független a teló, kiadás előtt az operátor tesztelgeti egy ideig a romot. Ezért valószínű, hogy később jelenik meg.
-
Rotate
veterán
én nem érzek semmilyen különösebb pluszfogyasztást, illetve biztos van, de S2-n nem nagyon érződik... szvsz, ha tetszik egy LWP, használd nyugodtan, különösebben nem kéne, hogy merítsen, ramot egyen... bár, mint minden appnél, itt is lehetnek szarul megírt LWP-k, viszont, ha figyelgeted, és kiugró teljesítmény, vagy aksiidő csökkenés lenne, akkor meg is van a ludas
-
Rotate
veterán
most szórják S2-re és Note-ra és a tabletekre a 4.0.4-et, szerintem utána megcsinálják nektek is... lehet ősszel lesz már valami...
-
Zsolaf
addikt
ICS jobb, de jó a neved csak nem???
-
Rotate
veterán
nem tudom a többi gyártónál hogy van, de a Samsungnál meg van ez oldva
diagnosztikai progikkal is meg lehet nézni, és szépen mutatja, hogy használja rendesen... gyári appeknél legalábbis biztosan, sőt, csomó játék/videólejátszó/böngésző is használja
a lényeg, hogy az alkalmazás úgy legyen megírva
-
mrmrg
tag
2 hét? az szomorú
zsebben hordtad, vagy bőr tok koptatta el?
(fekete v fehér?)
-
Valójában több mint 2 giga helyed van, mert a belső tárhelyből leszedtek 1 gigányi partíciót, ami sd card-ként érhető el. A többit a rendszer meg egyebek foglalják.
-
Land
veterán
Nem tölt?
-
Land
veterán
A maradék RAM-ot a rendszer használja. A többi hely pedig a rendszernek van lefoglalva, de talán kellene lennie egy másodlagos partíciónak is a zenéknek, filmeknek.
-
Land
veterán
Ennyi a valójában felhasználható...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy Ace utódja szinte minden téren javult: erősebb hardver, nagyobb felbontású kijelző és jobb szoftveres tulajdonságok jellemzik.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p10e
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest