Hirdetés
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Ennyi a valójában felhasználható...
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
A maradék RAM-ot a rendszer használja. A többi hely pedig a rendszernek van lefoglalva, de talán kellene lennie egy másodlagos partíciónak is a zenéknek, filmeknek.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Nem tölt?
-
Valójában több mint 2 giga helyed van, mert a belső tárhelyből leszedtek 1 gigányi partíciót, ami sd card-ként érhető el. A többit a rendszer meg egyebek foglalják.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
mrmrg
tag
2 hét? az szomorú zsebben hordtad, vagy bőr tok koptatta el? (fekete v fehér?)
-
Rotate
veterán
nem tudom a többi gyártónál hogy van, de a Samsungnál meg van ez oldva diagnosztikai progikkal is meg lehet nézni, és szépen mutatja, hogy használja rendesen... gyári appeknél legalábbis biztosan, sőt, csomó játék/videólejátszó/böngésző is használja
a lényeg, hogy az alkalmazás úgy legyen megírva
-
Zsolaf
addikt
ICS jobb, de jó a neved csak nem???
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
most szórják S2-re és Note-ra és a tabletekre a 4.0.4-et, szerintem utána megcsinálják nektek is... lehet ősszel lesz már valami...
-
Rotate
veterán
én nem érzek semmilyen különösebb pluszfogyasztást, illetve biztos van, de S2-n nem nagyon érződik... szvsz, ha tetszik egy LWP, használd nyugodtan, különösebben nem kéne, hogy merítsen, ramot egyen... bár, mint minden appnél, itt is lehetnek szarul megírt LWP-k, viszont, ha figyelgeted, és kiugró teljesítmény, vagy aksiidő csökkenés lenne, akkor meg is van a ludas
-
Ha nem független a teló, kiadás előtt az operátor tesztelgeti egy ideig a romot. Ezért valószínű, hogy később jelenik meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Hónapok is lehetnek, vagy akár fél év. Szerintem alapvetően a mobil és a rom népszerűségétől függ. Vagyis mindenki várja a jelly bean-t, így gondolom jobban igyekeznek majd, de mindenképpen függhet a mobil népszerűségétől is. Vagyis ha alig vásárolnak Ace 2-t tőlük, biztos nem várható frissítés hamar.
-
Rotate
veterán
S2-nél mindhárom szolgáltató másfél hónapon belül kiadta, de az első verziót skippelték, voltak benne hibák...
-
Rotate
veterán
nem szabad a szolgáltatóhoz vinni, úgy sokáig tart... mindig vidd Samu szervizbe, úgy gyorsabb lesz... most már marad az, hogy várakozol
-
Rotate
veterán
akkor passz, mostanában sok S2-t kell javítani, lehet eltart majd
-
Rotate
veterán
kijött egy beta rom ami téglásíthatja a telókat, szóval ezért sok a szervizelni való S2
-
Rotate
veterán
hsz-ek száma és regisztráció ideje
-
Gexxx
tag
Akkor ez a te köröd lesz, ha nem megy, akkor beszállok
Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
99%, hogy nincs.
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e valamelyiket?
-
GEPESZ66
veterán
Olvasgattam a BT mono jó lesz.Már csak azt kell eldöntenem, hogy a BTmono prémiumot megvásároljam-e pár száz forinttért.A Nokia áruházból vásároltam már, de a Google Market-ből még nem.
-
mrmrg
tag
Valóban, többet számít a másfélszer annyi ram, mint a 200mhz különbség
-
És mi az angol neve? Light disc?
Megvan: Brightness Level Disc
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
ez az ingyenes, a fizetős sem drága, de érdemes előbb kipróbálni én megvettem mert nagyon bejön
-
Rotate
veterán
ne már, kell nekik írni, nem hinném, hogy bármi akadálya lenne a működésnek, szerintem csak új készülék, vagy valami...
esetleg küldök apk-t, és kipróbálhatnád sokszor csak azért sütik rá, hogy nem kompatibilis, mert nem lett rajta kipróbálva, és nem akar felesleges negatív értékeléseket, ha nem jó...
-
wincmd32
tag
Rendben, bevésem a naptáramba
-
Rotate
veterán
ICS kell a Chrome-nak
-
Rotate
veterán
jó kérdés... gyáriról nem tudok, nem gyári meg nem érdemes... :S
-
eladogeppc
veterán
Így van ! Asszonynak is az volt, egyetlen ROM-al volt lagmentes, és az is a stocklite v6.1 volt.
Ez totál lagmentes !Persze 3D-ben a Crysis kicsit akad rajta
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
wincmd32
tag
kulso kamera progi v gyarival tortenik ez?
nekem neha egy kepet el szokott rontani, a kep also fele szurkeseg..(gyari kamera app..) -
Wa2x_
veterán
T-nél vettem, de nekem még semmi ilyen gondom nem volt..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Wa2x_
veterán
Nekem van meg itt a legrégebb óta, de még nem találkoztam ilyennel, nem tudom mi lehet a gond.. :S
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
sutyi^
senior tag
Csak hat erre a vasra mar elkene... GB-del sincs gondom sebesseg ugyileg, csak hianyoznak bizonyos ICS funkciok. :-(
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
spoy
tag
+1
-
Yany
addikt
Úgy látom, hogy ez a Galaxy S Tsunamiban nincs benne, pedig tetszene nekem is. (nincs a menükben Mobile Tracker opció)
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Nocsesz1
senior tag
na akkor nem kísérletezek.
HAJRÁ VIDI !!
-
Nem rossz, de én a dropbox-ot jobban szeretem. ugyan utóbbi csak 2gb-t ad alapból.
-
GEPESZ66
veterán
Ahogy olvasgattam, ezzel, vagy a telefonon keresztül tudod csinálni.Azt olvastam, hogy ha lesz rá ICS, akkor a frissítés előtt, s után is célszerű a gyári alapértékekre való visszaállítást csinálni.
-
Crucio
aktív tag
Köszi
Meg is van rendelve.
Milyen fülest adnak hozzá? Mármint a telenortól, ha tudja valaki. Memóriakártya van?[ Szerkesztve ]
-
Crucio
aktív tag
Ha tényleg fehéret küldenek ki, akkor nem fizetem ki, hanem bemegyek a legközelebbi telenorhoz és addig nyüstölöm őket, amíg egy fekete telefont nem nyomnak a kezembe
-
Crucio
aktív tag
Jaa, hogy az a fülhallgatóra vonatkozik Nem esett le elsőre, bocsi. A gyári Samu milyen? Hangzásra, meg mennyibe kerül?
-
Linda111
csendes tag
Köszi a segítséget. Végül a telenort választottam, hivatalos márkaboltban 85-ért ajánlották a fehér kivitelt :S, szóval maradt 60-ért a fekete. De azért köszi!
Így is alig tudom kivárni a pénteket -
Linda111
csendes tag
Sose voltam telefon hajigálós, de az utóbbi Samsungom (monte) sokat szenvedett , biztos vagyok benne hogy a formatervezés az oka...
Győzött a szilikon, bár ez az én számból kicsit hülyén hangzik[ Szerkesztve ]
-
Crucio
aktív tag
Mennyibe kerül a tok kb?
-
Ebayen fele ennyibe kerülnek postával.
-
foxtern
csendes tag
1.3gb a max payne
-
Egyelőre nem tudok arról, hogy a procihúzást megoldották volna ennél a modelnél. Te találtál egy megoldást? Viszont én még nem találkoztam olyan helyzettel, ahol gyorsabb procira lett volna szükség, pedig nyüstölöm a telefont.
-
őstag
Formattáltátok a telefonnal a memkártyát? Külön kamera szoftvert használtok? Ezek lehetnek hibák esetleg.
-
Rotate
veterán
ha valami, akkor a tok az amit megéri netről venni, már csak azért is, mert a bolt, ahol megveszed kétezerért, ugyanonnan vette
a neoprén tokom valahonnan Hong Kongból van, a dokkolóm Kóreából, memóriakártyám valahonnan Anglia mellől egy kis szigetről (memóriakártyát, pendrive-ot, hasonlókat csak óvatosan, abból sok a kamu illetve hamisítvány)... és még sorolhatnám...
ha megtanulod magad kiismerni ezeken az oldalakon, melyik eladó megbízható, melyik nem, nagyon sokat tudsz spórolni... hátrány, hogy a távolkeletről 1 hónapig is utazhat a cuccod... de pl a dokkoló egy hét alatt megjött Kóreából... 8€ volt, a gyári Samsungos, ami semmivel sem tud többet, 30 fölött van... és ez is nagyon jól néz ki, minőségi érzést kelt, és sokkal olcsóbb... akkor miért ne érné meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Mini 128 GB - Szolgáltató független
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB 8GB RAM Dual / Bontatlan - 3 év gari
- Új független bontalan iPhone 14 128GB Midnight
- Eladó/cserélhető új iPhone 16 Pro, 128 GB, független, Apple gari 2025.10.12, nem szolgáltatós
- iPhone XS - 256 GB - Szép állapot - Dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest