- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeffreybboy
tag
Pár nap használat után kicsit bővebben merek nyilatkozni. Szeretem nagyon ezt a telefont, rendszer kellően gördülékeny, kamera jó fények között vállalható sőt jó képet csinál , gyengébb fény viszonyok között maszatol már eléggé. Kijelző szép, színek rendben vannak, de egy kezess használat felejtős. 6-7 órás kijelző idő hozható vele( ha csak adat forgalom wifi meg szinkronizálás van be kapcsolva). 2017-es A5-höz képes előre lépés, megéri az árát. Nálam nova launcherrel fut akadás mentesen.
-
jeffreybboy
tag
válasz
cserhatisand #596 üzenetére
Igazán nincs mit
-
jeffreybboy
tag
válasz
cserhatisand #594 üzenetére
Hangok és rezgés >Csengő hang > csengőhang> alul hozzáadás telefonról > kiválasztod ami kell > jobb felső sarokban kész-re rá nyomsz.
-
jeffreybboy
tag
válasz
cserhatisand #592 üzenetére
Hol akadtál el ?
-
jeffreybboy
tag
Gyorsasága meglepően jó. S8 érzésem van de tényleg. Ennél több egy átlag usernek nem kell. 66 % ról 5%rá merülés közben 4 óra kijelző időm volt. De kell egy két hét mire be áll. De szerintem. Simán meg érte a váltást. Egyedül hátlapi ujjlenyomat olvasó fura. Talán meg szokom idővel.
-
jeffreybboy
tag
Sziasztok. Mai napon meg érkezett hozzám is feketében. Telefon nagyon szép A5 2017-et váltott. Kicsit szokatlan képernyő arány hamar hozzá fogok szokni. 66 %-al kapcsoltam be költözés pár óra alatt megvolt. Alkalmazás telepítések stb. Kijelző idő jelenleg 2 óra 49 perc, 18%-on áll az aksi nem is rossz. Csak Mobil net és wifi meg a szinkronizálás van bekapcsolva. Én azt mondom aki úgy érzi bátran cserélje le. Előfizetés hosszabitassal 87 be fájt ami nem rossz vétel. (teljes árat én is viccnek tartom)
Viszont újjlenyomat olvasó nem legjobb helyen van kamerát már szét tapogattam. 😁😁😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest