- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- iGO Primo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warzoz
senior tag
válasz
Attic09 #1327 üzenetére
Úgy sajnos elvesznek a beállításaim. Az appoké is, minden. Egyszer már, mikor megvettem a telót, rá két hónappal szervizelni kellett. Akkor csináltam mentést felhőbe mindenhova, ahova csak lehetett, samsung cloud, google, mielőtt megcsináltam a gyári beállítások visszaállítását, de az semmit nem ért. Mindent újra be kellett állítgatni, újra végig kellett "kínlódnom" a testreszabást. Nem szeretném ezt megint végigcsinálni ha nem muszáj.
-
janeszgol
félisten
74 ezer az Edigitalban. Komolyan írom aki nem vesz legalább egyet ennyiért...
Hihetetlen, milyen jó áron van ez a klassz mobil. Az alatta lévőket simán kukázta. Felesleges megvenni akár csak a P Smart/Honor 9 Lite, egyébként jó telefonokat, mert hiába kerülnek kevesebbe, mint 60 ezer ft (leárazva), egyszerűen nem észszerű azokból venni ez helyett. A többiről nem is beszélve.
A6 vagy A6+ sem rosszak, de az A7 2018 azokat is kukázta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest