- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindy-Lee
tag
válasz
janeszgol #1345 üzenetére
Őszinte leszek, ezt nem néztem. Másodjára egy éjszaka alatt 100-ról merült 50%-ra. SIM nélkül viszont nem csinálta ezt. Aztán végeztem egy gyári visszaállítást és megszűnt a probléma. A tippem még az, hogy a VoWifi bekapcsolása nem tetszett neki, de azt egyszer korábban már aktiváltam és nem okozott ilyen gondot.
-
Warzoz
senior tag
válasz
janeszgol #1345 üzenetére
Én nem tudom melyik a teljesítmény mód, de nálam 3 fokozat van. Az optimalizált, a közepes energiatakarékos és a maximális energiatakarékos. Frissítés előtt nem volt bekapcsolva semelyik, úgy bírta az akksi készenlétben az 5-6 napot. Frissítés után ugyanígy, vagyis semmilyen mód nem volt bekapcsolva, bírt 2 egész napot. Aztán bekapcsoltam a közepes energiatakarékos módot (AOD ki, CPU 70%, fényerő -10%) és így most 6-7 napot bír. Viszont egy ideje ha nincs bekapcsolva az energiatakarékos mód akkor már akár 4 napig is kitartana az akksi, viszont ez nekem kevés, ezért inkább bekapcsolom. A teljesítményben lassulást nem érzékelek miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest