Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
8-as vagy 9-es android van fent a telefonodon.
8-ason nekem is működik a Call Recorder Pro, de mivel ha lehet frissítenék a 9-re ezért keresek olyan rögzítőt ami megy a 9-esen. Eddigi információim szerint a 9-esben alapból tiltva van a rögzítés, illetve halottam, hogy bizonyos országokban (nem az EU-ba) működik a 9-esen is, bár ezt ne tudom ellenőrizni.(#1160) Apucy01
Nekem azért van rá szükségem:
1. Mert ha valakivel megbeszélek valami fontosat ez a legegyszerűbb jegyzetelési mód.
2. Vannak a környezetemben olyan emberek akik telefonon utasítgatnak vagy mindenfélét beszélnek, és ezeket utána letagadják, vagy mást mondanak. Mielőtt valaki beleköt és kioktat, tudom, hogy jogtalan és nem fölhasználható, de nekem fontos.Ja és nem vagyok oda érte, csak egyszerűen megszoktam, hogy van ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi