Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokfej #543 üzenetére
Ugye a SOT mindig felhasználás függő, így az írt időket csak egymáshoz viszonyítsátok, ne a nálatok tapasztaltakhoz.
Nekem Oreo -n nem volt kiemelkedő üzemidőm. Általában nálam rosszabb üzemidők vannak az aktív használat és szinkronok miatt. Nem szoktam optimalizálni sem, illetve a fényerőt nem szeretem alacsonyan. Sokszor vagyok szabadban, tehát nem ritka a magas fényerő.
Viszont játszani sem szoktam, ami önmagában is sokat fogyaszthat. Mellesleg nem minden játék fogyaszt azonosan.
Oreo -n kb. 4-5 óra kijelző időt produkáltam, Pite alatt ez felment 6-7 -re. Kb. 19-20 óra alatt. Nyilván egyéb vonatkozásai is vannak a fogyasztásnak, mint például az sem mindegy, hogy wifi vagy mobilnet alatt csinálom. Sokat mászkálok BP területén, tehát a "jelkeresés" is aktívabb.
Teljes mobilnet alatt mászkálás közben nálam inkább kisebb értékel jöttek. Pite meg akkumulátor tanulás alatt van, szóval meglátjuk mi ennek a vége.
A mobilnet nálam folyamatosan megy, van néha navigálás is.
Volt ennél jobb is, de ez igen aktív használat mellett relevánsabb. Mellesleg (szerintem) a rosszabbik statisztika fontosabb, mint a legjobb.
Éjjel pedig 1-2% körül fogyaszt nyugalmi állapotban. Repülő módot nem használok, de a net olyankor ki van kapcsolva. AOD is alszik este 11 -től reggel 6 -ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest